Originally Posted by
roadrunner
Δεν νομίζω ότι κανένας κανει καποια σχέση με στόχο να την "απατήσει"!Ούτε και ξέρουμε με σιγουριά αν μας έχουν απατήσει η όχι.Παντα ξεκινάμε και πορευόμαστε σε μιά σχέση με τις καλύτερες των προθέσεων.
Ο καθένας μας όμως μπορεί να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει καλα καλα σε μιά τέτοια θέση,οπότε καλό είναι να μήν είμαστε κατηγορηματικοί.:bigsmile:
Συμφωνώ πως όταν είσαι "γεματος"όπως λες ειναι λιγότερες οι πιθανότητες να συμβεί κατι τέτοιο.Αλλά απ'την άλλη πώς μπορείς να γνωρίζεις ότι δεν θα συναντησεις καποιον άλλο που καλύπτει περισσοτερες ή διαφορετικές αναγκες σου ή ακόμα και ανάγκες που δεν ηξερες ότι είχες;;)
Καθώς βρέθηκα πρώτα στην θέση του "θιγμένου" διατυμπάνιζα ότι εγώ ποτέ δεν θα έκανα κατι τέτοιο κτλ κτλ.Αλλά ως γνωστόν η ζωή τις μεγάλες κουβέντες ΠΑΝΤΑ στο τέλος στις γυρνά εναντίον σου!:suspiciou
Προτιμότερο λοιπόν κατά την ταπεινη μου άποψη,να μην είμαστε καθετοι,κατηγορηματικοί και καταδικάζουμε κάτι,το οποίο δεν έχουμε βιώσει!:bigsmile: Καλύτερα να είμαστε ανοιχτοί ώστε να δεχόμαστε ότι μας φέρνει η ζωή καλό ή άσχημο με ψυχραιμία και διάθεση για μάθηση.