εχω το ιδιο προβλημα!!!!! :sad2: :sad2: :cry::cry: :cry:
Printable View
Γεία σας!Πότε θα πάρουμε τα δώρα μας????Ανυπομονώ!!!:blink: :blink: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Όσοι/ες έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό του MyHoroscope το βιβλίο "Το Ευαγγέλιο της Μαρίας Μαγδαληνής" από τις εκδόσεις ad ¶ελλα (που εκδίδει και το περιοδικό Ζωή & Ζώδια), μπορούν να το παραλάβουν από την οδό Ηπείρου 8 (μεταξύ της Πατησίων και της Γ' Σεπτεμβρίου), 5ο όροφο, καθημερινά εκτός Σ/Κ, από τις 10.00 έως τις 16.00. Επειδή τα τηλέφωνα επικοινωνίας έχουν αλλάξει, αν χρειάζεστε κάποια πληροφορία, ο νέος αριθμός είναι: 210-8235501
Η εκτός Αθηνών, ας κάνει τον κόπο να μας στείλει την διεύθυνσή της με πμ εδώ στο MyHoroscope, για να το αποστείλουμε ταχυδρομικώς
Γειά σας! Θα ήθελα να μου πείτε πότε μπορώ να παραλάβω τα 2 βιβλία που κέρδισα από τις Εκδόσεις Διμελή. Ευχαριστώ και πάλι! ( Η διεύθυνση Μπουμπουλίνας 28 καΙ Καραίσκου 122 και τηλ 4296237 ισχύουν?) Θα ήθελα να μου πείτε και τις ώρες παραλαβής των βιβλίων. Ευχαριστώ
Οι λίστες με τους νικητές των βιβλίων έχουν δοθεί στους Εκδοτικούς Οίκους. Οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνά τους υπάρχουν στο πρώτο ποστ και ισχύουν. Μπορείτε σε ώρες γραφείου να επικοινωνείτε μαζί τους για τις λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων σας.
Για τους φίλους εκτός Αθηνών θα φροντίσουμε εμείς να παραλάβουμε τα βιβλία και να τους τα στείλουμε με το ταχυδρομείο.
Α πολύ ωραία!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :bigsmile:
:toung: :wacko:
Να βγάλεις το τσεμπέρι και να ροβολήσεις στον κατήφορο προς την Αθήνα. ¶στα αυτά που ξέρεις :toung: