Ετσι, ετσι!
Συμφωνώ κι επαυξάνω!
Printable View
Πολλές φορές αυτό που ζητάμε είναι εμπρός μας και δε χρειαζόμαστε τα άστρα να μας το πούνε...
Αν δεις τα post σου, θα καταλάβεις με τι πρέπει να ασχοληθείς και μόνο που θα τα δεις οπτικά, χωρίς να διαβάσεις τις λέξεις...
Τα άστρα πολλές φορές είναι η δικαιολογία μας για να μη βλέπουμε μπροστά μας...
Φιλικά,
Βασίλης
Φίλε Zorro, καλώς ή κακώς (μάλλον καλώς), τα άστρα και οι Πλάνήτες, μόνο τάσεις δείχνουν. Πέραν τούτου, αστρολογικά μιλώντας, για να συμβεί ένα γεγονός πρέπει να επιβεβαιωθεί απο 2 μη σου πω και 3 προοδευτικά συστήματα. Ζόρικα ε????
Απο την άλλη Συν Αθηνά και χείρα κίνει.... Δεν πα να βγάζουν θαύματα οι χάρτες σου???? Αν δεν κινητοποιηθούμε οι ίδιοι, μην περιμένεις και πολλά. Το "οι Σοφοί κυβερνούν τα άστρα τους", για αυτό το λόγο πιστεύω πως ειπώθηκε. Είμαστε κύριοι του εαυτού μας και απο ένα σημείο και μετά εμείς οι ίδιοι είμαστε σε θέση να κινούμε τα νήματα της ζωής μας.
Κι εγώ είχα πέρασμα Δία από τον 5ο μου. Δεν έβγαινα απο το σπίτι μου όμως... τι περιμένεις..... SMILEEEEEE
Με κινδυνο να γίνω κουραστικός, θα επαναλάβω οτι όλα αυτα
που θέτεις σαν προυποθέσεις επιτυχους εφαρμογής των "τάσεων"
ισχύουν με το παραπάνω.
Και τα προοδευτικά (τα χω πει )...
Και οτι στο δικό μου σπίτι πατάω μόνο για ύπνο η
κατι αυστηρα ψυχαγωγικο (:toung: )
Αγαπητη μου φίλη...
σ ευχαριστώ παντως για το σχόλιο σου...
Εστω κι αν δεν ταιριαζει στην περιπτωση...
αγαπητέ zorro και εγώ τοξότης είμαι ο Δίας δεν με έχει εγκαταλήψη ποτέ όταν τον χριάστηκα μα δεν περιμένω τα πάντα από τ'αστέρια κάτι κάνω καιέγω και μην ξεχνας
Ο ΣΟΦΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ