Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πως προσεγγίζουμε στον έρωτα
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Είναι πολύ κακό αυτό?:scared: Γιατί και εγώ ωροσκόπο Παρθένο έχω και Αφροδίτη στον 10ο, και κάπως μου ήρθε τώρα αυτό:wacko:
Τίποτα δεν είναι κακό!
Τα ζώδια σας μπορώ να τα μάθω???
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Είναι πολύ κακό αυτό?:scared: Γιατί και εγώ ωροσκόπο Παρθένο έχω και Αφροδίτη στον 10ο, και κάπως μου ήρθε τώρα αυτό:wacko:
Tι ειδους Αφροδίτη όμως;
Εγώ είμαι Καρκίνος (με σελήνη στον Καρκίνο βεβαίως βεβαίως)
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Tι ειδους Αφροδίτη όμως;
Και εγώ Καρκίνος είμαι και με Αφροδίτη επίσης στον Καρκίνο.
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Tι ειδους Αφροδίτη όμως;
Είσαι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο (μαμά!) και Αφροδίτη στον 10ο οίκο στους Διδύμους!
Ωροσκόπος τετράγωνο με Αφροδίτη! Δεν μπορεί η Αφροδιτούλα σου θα θέλει να ξεφύγει αλλά θα την σταματάει ο Παρθένος! Μέσα από τις δυσκολίες (του να το κάνω ή να μην το κάνω) θα καταφέρει η Αφροδίτη να λειτουργήσει σωστά!
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Και εγώ Καρκίνος είμαι και με Αφροδίτη επίσης στον Καρκίνο.
Αχούυυ:love: :love: :love:
Quote:
Originally Posted by
panther
Είσαι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο (μαμά!) και Αφροδίτη στον 10ο οίκο στους Διδύμους!
Ωροσκόπος τετράγωνο με Αφροδίτη! Δεν μπορεί η Αφροδιτούλα σου θα θέλει να ξεφύγει αλλά θα την σταματάει ο Παρθένος! Μέσα από τις δυσκολίες (του να το κάνω ή να μην το κάνω) θα καταφέρει η Αφροδίτη να λειτουργήσει σωστά!
Κι όχι μόνο αυτό αλλά κι ένα τετράγωνο Ερμή με Κρόνο κόβει -σχετικά- την φόρα στον λιονταρίσιο Ερμή μου:weird: :sad::offtopic:
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Κι όχι μόνο αυτό αλλά κι ένα τετράγωνο Ερμή με Κρόνο κόβει -σχετικά- την φόρα στον λιονταρίσιο Ερμή μου:weird: :sad:
off topic! και θα μας κυνηγάνε!!!:bigsmile:
Ελεος! Για παρηγοριά σας λέω ότι έχω σελήνη στο σκορπιό,αφροδίτη στους ιχθείς,όπως και ήλιο στους ιχθείς.Μάλλον δεν θα βρω ποτέ ότι ψάχνω.Αλλά ο καθένας από μας είναι αξιαγάπητος για κάτι,και να στε σίγουροι ότι οι άλλοι δεν θυμούνται πως ήμασταν,αλλά πως τους κάναμε να νιώσουν..
Quote:
Originally Posted by
maria76
Μάλλον δεν θα βρω ποτέ ότι ψάχνω.
Μας λες κι εμάς τι ψάχνεις όταν σχεδόν έχεις προκαθορίσει ότι δεν θα το βρεις :bigsmile: ;
θα συμφωνήσω και για τη θέση της Αφροδίτης μου στον Κριό και για τη Σελήνη μου στον Τοξότη. Μπορεί να είμαι λίγο ανυπόμονη αλλά όταν την έχω σε ένα τόσο παρορμητικό ζώδιο είναι να μην απαιτώ άμεση προσοχή; Η αδιαφορία με εξοργίζει...τι να κάνω; :embarrest Γενικότερα βεβαια ψάχνομαι και προσπαθώ να κατανοήσω τα συναισθηματα μου έτσι ώστε να μπορέσω να τα εκφράσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μιας και είμαι τόσο αυθόρμητη :bigsmile: Λογικά το τρίγωνο Σελήνης Αφροδίτης που έχω, μάλλον με ευνοεί σε τέτοια θέματα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό που λέω (δυσκολεύομαι να κατανοήσω τις όψεις, αφού δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο όσο πρέπει :embarrest Συγχωρεστε με αν κάνω λάθος)