Re: Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση
:laugh: Το θέμα μας είναι ο έρωτας του ΠΑΙΔΙΟΥ και μεις κάνουμε πάλι ΝΤΟΥ
(έκανα και ομοιοκαταληξία ;) ;) ).
Αλλά δε πειράζει....να λέγονται και κάποιες αλήθειες και να γίνονται κάποιες διαπιστώσεις
(αν και είχαν γίνει από την αρχή.... απλά δε το λέγαμε :nuts: )
Μια και μοιράστηκε μαζί μας την πληροφορία ,δημοσιοποιώντας τον έρωτά του,να ευχηθώ "περαστικά"στον ερωτοχτυπημένο ,παιδί που κοιτάει τ'άστρα!
Καλή τύχη αγαπητέ!
:bigsmile:
με, μία καλή αντιβίωση θα γίνει περδίκι:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Τί ένινε ρε παιδιά? Γιατί κάπου το έχασα το θέμα.:wacko:
Κρύβεται κάτι κάτω απ' τ' άστρα που κοιτάει το παιδί?:scared: :dizzy:
στην αρχή κάτι τέτοιο υποψιάστηκα κ εγώ, αλλά τώρα πλέον είμαι σίγουρη!!!:nuts:
Quote:
Originally Posted by
may
στην αρχή κάτι τέτοιο υποψιάστηκα κ εγώ, αλλά τώρα πλέον είμαι σίγουρη!!!:nuts:
Εγω παλι, μετα την απαντηση του Dell Piero και την δικη σου May, πραγματικα δεν καταλαβαινω!!
Θα μας εξηγησει καποιος απ την αρχη, τι συμβαινει? :weird:
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω αγαπητοί μου! Εγώ σας έβρισα; Γιατί με βρίζετε; ΟΧΙ λοιπόν δεν είμαι ΝΤΟΥμαν. Αν είχα την ακόρεστη δίψα των ανθρώπων για κουτσομπολιό, για την «επί το κοσμιότερο» λεγόμενη «κοινωνική κριτική» ή εάν ήμουν βλαΞ (με την καλή έννοια αφού και η ατάκα παυλάει) δεν θα ήμουν μέλος.
Δεν θα κάνω αυτό το πανηγύρι του ΝΤΟΥ, ούτε θα το μοιραστώ με φίλους και γνωστούς ανοησία, φορτωμένη με μπαχάρια παραπληροφόρησης και κιτρινισμού, ούτε θα ρίξω μπάλες βρωμερές, σε ξένα σπιτικά και σε οικόπεδα. Δεν θα βαφτίσω τα λόγια μου ιερά, ως άνθρωπου που βλέπει το κακό, κι ως τιμητής το στηλιτεύει.
ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ κυρίες και κύριοι :love: :love: :love:
Πικάντικες ιστορίες δεν θα φτιαχτούν. Ερωτικές φωτογραφίες δεν θα δημοσιευθούν :nuts: ... Το όνομα όμως αυτής θα το αποκαλύψω; Ίσως όχι αμέσως. Ίσως ποτέ;
Καταθέτω στο σεβαστό φόρουμ το στοιχείο με αριθμό 4563. :toung:
Όνομα ή ψευδώνυμο μέλους αρχίζει από _____ όχι όχι ακόμη.
πάντως εγώ δεν είμαι... :cry: :toung:
Quote:
Originally Posted by
ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ' ΑΣΤΡΑ
Καταθέτω στο σεβαστό φόρουμ το στοιχείο με αριθμό 4563. :toung:
Δυστυχώς λίγο δύσκολο να ψάξουμε όλους τους αριθμούς, όλων των μελών ένα ένα :wacko: :nuts:
Δώσε άλλο ένα hint βρε ΠΑΙΔΙ! :bigsmile:
Είναι ενεργό μέλος; , πολύ ενεργό μέλος; , μιλάει μία στο τόσο; , έχει άβαταρ; , έχει μήπως κινούμενο άβαταρ; Κάτι τέλος πάντων χωρίς να αποκαλύψεις απαραίτητα όνομα :bigsmile:
Quote:
Είναι ενεργό μέλος; , πολύ ενεργό μέλος; , μιλάει μία στο τόσο; , έχει άβαταρ; , έχει μήπως κινούμενο άβαταρ; Κάτι τέλος πάντων χωρίς να αποκαλύψεις απαραίτητα όνομα :bigsmile:
Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο.....Ο ιδρώτας (κρύος) κυλάει απ' το μέτωπό μας....Τόσο σασπένς, ούτε σε ταινία του Χίτσκοκ.....:amazed: :scared:
Δώσε μας ένα hint ακόμα ΠΑΙΔΙ, μας τρώει η αγωνία (και η περιέργεια):nuts:
Quote:
Originally Posted by
kia
Δυστυχώς λίγο δύσκολο να ψάξουμε όλους τους αριθμούς, όλων των μελών ένα ένα :wacko: :nuts:
ΟΧΙ ΟΧΙ το νούμερο ήταν το τυχερό μου δεν έχει σχέση με αριθμό μέλους :laugh:
Ωραία αφού υπάρχει συμπαράσταση και ενθάρρυνση από την γυναικεία ευαισθησία να δώσω κάτι: όνομα η ψευδώνυμο μέλους Δεν είναι μέσα στα πρώτα 10 γράμματα του αλφάβητου και δεν είναι στα 6 τελευταία :wacko:
:love: :love: :love: