Originally Posted by astral_dreamer
... ο χρονος μας ειναι πολυτιμος, απο στιγμη σε στιγμη κινδυνευουμε να εισβαλλει η Λουσιλ"...
- "Μη φοβασαι κοριτσι μου", της ειπε ο Κριστοφερ με μειλιχια φωνη, "ειμαστε ασφαλεις. Το σπιτικο μου προστατευεται απο βιοενεργειακο πεδιο υψηλης συχνοτητας, καταλαβαινεις λοιπον οτι κανενας δε μπορει να σε πειραξει αυτη τη στιγμη"...
- "Θα παρω εκδικηση Κριστοφερ, θα το πληρωσει ακριβα, πολυ ακριβα αυτο που εκανε... Αυτο το βιβλιο θα γινει ο οδηγος μας", ειπε τρεμαμενη η Σελια δειχνοντας στον Κριστοφερ το βιβλιο της γιαγιας Κατιγκος, "Τα απόκρυφα του Κώδικα Ντα Βίντσι"...
- "Μα... με γελουν τα ματια μου ή οντως αυτο ειναι το θρυλικο βιβλιο του Λεοναρντο; Νομιζα πως... ηταν μονο ενας μυθος... Και ομως το βιβλιο βρεθηκε!!!", ειπε ενθουσιασμενος ο Κριστοφερ.
- "Σελια, δεν φανταζεσαι ποσο καιρο αναζητουσα αυτο το βιβλιο... Να που τα εφερε η μοιρα ετσι ωστε να μπορω να επαληθευσω το χειρογραφο σημειωμα της προγιαγιας μου το οποιο εκεινη ειχε παρει απο εναν μεθυσμενο πειρατη στην ταβερνα που διατηρουσε...
Νατο, εδω το'χω.."
-Σελιδα 324: Κοιτα στην κατω δεξια ακρη-
Ο Κριστοφερ με αγωνια βρισκει την σελιδα αυτη οπου με λιγο κοπο η κατω δεξια ακρη φαινεται να ξεκολλαει... Ηταν μια προσθετη σελιδα που ηταν κολλημενη με μαεστρια...
- "Α χα!! Επιτελους το βρισκω!! Ειναι η αυθεντικη συνταγη για σουτζουκακια α λα πολιτα!!!"
Η Σελια ολο αυτο το διαστημα παρακολουθουσε αμηχανη τις κινησεις του Κριστοφερ χωρις να αντιδρα... Το μυαλο της βρισκοταν βυθισμενο αλλου... Καποια στιγμη ξεσπα:
- "Κριστοφερ, αρκετα! Δεν ηρθα εδω για γαστριμαργικες απολαυσεις... Χρειαζομαι τη βοηθεια σου.......