Re: Εξωγήινες Φυλες - Πόλεμος;
apn3a, θες να αναπτυξεις περισσοτερο τη Θεωρια της "Τρίτης Εναλλακτικής" ή να παραθεσεις καποιο link? Δεν την εχω διαβασει.
Οσο για την παραλια κ τον καφε συμφωνω, αλλα η μερα εχει πολλες ωρες (κατα κανονα 24):laugh:
Quote:
Originally Posted by astral_dreamer
apn3a, θες να αναπτυξεις περισσοτερο τη Θεωρια της "Τρίτης Εναλλακτικής" ή να παραθεσεις καποιο link? Δεν την εχω διαβασει.
Οσο για την παραλια κ τον καφε συμφωνω, αλλα η μερα εχει πολλες ωρες (κατα κανονα 24):laugh:
Έχει να κάνει με το βιβλίο "Εναλλακτική λ'υση Τρία", που λέει ότι επειδή ο πλανήτης καταστρέφεται οι άνθρωποι κάτι πρέπει να κάνουν και έχουν τρεις εναλλακτικές λύσεις. Την μία δεν την θυμάμαι, η 2η ήταν να σκάψουμε βαθιά μέσα στη γή και να κρυφτούμε εκεί, αλλά δεν βολεύει λέει και η τρίτη είναι να πάμε σε άλλους πλανήτες. Το σενάριο αυτό έχει ήδη λέει αρχίσει να γίνεται και θα πάνε όσοι έχουν άκρη. Οι υπόλοιποι θα λογαριαστούν με την μαρμάγκα...
Σοκαρίστηκα από τα πόσα είδη εξωγήινων υπάρχουν. Ηξερα τα τρία είδη αλλά τα υπόλοιπα όχι. Και έχουν όλα ΜΙΑ ομορφιά !!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
amazon60
Σοκαρίστηκα από τα πόσα είδη εξωγήινων υπάρχουν. Ηξερα τα τρία είδη αλλά τα υπόλοιπα όχι. Και έχουν όλα ΜΙΑ ομορφιά !!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigsmile:
Πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι αυτές είναι γενικές κατηγορίες και δεν συμπεριλαμβάνουν όλες τις συνομοταξίες.Είναι ανάλογες με το γαλαξία αλλά και το τοπικό σύστημα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις υπάρχουν τουλάχιστον δύο εκατομύρια είδη που έχουν μεταξύ τους μικρές η μεγάλες διαφορές. Το ζήτημα είναι να έρθουμε σε επαφή μαζί τους :nuts::nuts:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι αυτές είναι γενικές κατηγορίες και δεν συμπεριλαμβάνουν όλες τις συνομοταξίες.Είναι ανάλογες με το γαλαξία αλλά και το τοπικό σύστημα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις υπάρχουν τουλάχιστον δύο εκατομύρια είδη που έχουν μεταξύ τους μικρές η μεγάλες διαφορές. Το ζήτημα είναι να έρθουμε σε επαφή μαζί τους :nuts::nuts:
Έχω σοκαριστεί!! :wacko::scared: Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιες λεπτομερείς πληροφορίες για τους εξωγήινους! Αυτό που με σοκάρισε είναι ότι η τεχνολογία όπως ειπώθηκε αναπτύχθηκε περισσότερο μετά την "επίσκεψη" των ανθρώπων στην σελήνη!!:blink:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Θα ήθελα πολύ να έρθω σε επαφή μαζί τους αρκεί να είναι φιλικοί και να μπορούμε να συννενοηθούμε.:bigsmile:
Πριν απο καποια λεπτα, στην εκπομπη "Μπορω" με θεμα τις απαγωγες απο εξωγηινους, καποιος που δεν ηθελε να φανει το προσωπο του περιεγραψε τους εξωγηινους που, κατα τα λεγομενα του, τον απηγαγαν. Διαπιστωσα οτι η περιγραφη ειχε πολλα χαρακτηριστικα των "Γκριζων"...
Γι'αυτο δηλωνω ρατσιστης με τους εξωγηινους:nuts:
Quote:
Originally Posted by
amazon60
Θα ήθελα πολύ να έρθω σε επαφή μαζί τους αρκεί να είναι φιλικοί και να μπορούμε να συννενοηθούμε.:bigsmile:
Να μου λείπει τέτοια συναναστροφή λέμε...
Αυτό μας έλειπε τώρα. Εδω δεν μπορούμε να συννενοηθούμε οι του ίδιου πλανήτη και θα βγάλουμε άκρη με δαύτους??
Απαπαπαπαπαπαπαπα ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ :toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Να μου λείπει τέτοια συναναστροφή λέμε...
Αυτό μας έλειπε τώρα. Εδω δεν μπορούμε να συννενοηθούμε οι του ίδιου πλανήτη και θα βγάλουμε άκρη με δαύτους??
Απαπαπαπαπαπαπαπα ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ :toung:
Που ξέρεις? Με αυτούς μπορεί να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε καλύτερα:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
panther
Που ξέρεις? Με αυτούς μπορεί να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε καλύτερα:cheesy:
Εγώ ξέρω τύπους που ήδη έχουν επικοινωνία :nuts: