-
Re: παιδια και οικοι
καλημέρα σας, μπερδεύτηκα τώρα, ήθελα να ρωτήσω όταν λέμε κυβερνήτης εννοούμε ο πλανήτης που κυβερνάει το ζώδιο του 5ου και όχι την ακμή του έτσι; Τότε αν ο 5ος αντιστοιχεί στον ιχθύ ποιον πλανήτη θα πάρω ως κυβερνήτη τον Ποσειδώνα ή τον Δία;
Σας ευχαριστώ πολύ
-
Καλη σας ημέρα:D
Θα ηθελα να πω ότι ένας Κρόνος στον 5ο οίκο μπορεί να δείξει καποιο πρόβλημα στο να κανει κανεις παιδιά αλλα μπορεί και να δείξει ότι το άτομο δεν θελει να κανει παιδιά παρόλο που μπορεί.
Εχω Κρόνο στον 5ο και ενω δεν ειχα ποτε θεμα συλληψης παιδιου εκανα τελικα παιδί μετα τα 35 μου. Μου πηρε χρόνο να απομυθοποιήσω το ρόλο του γονιου τον οποίο θεωρουσα και θεωρώ πολύ σημαντικό.
Με ενα Κρονο στον 5ο μπορεί να επιλεξουμε να μην κανουμε παιδιά απο τον φόβο ότι θα αποτύχουμε σαν γονεις και ο Κρόνος δεν την αντέχει την αποτυχία...
Ταυτόχρονα η θέση αυτή του Κρόνου μπορεί να δείχνει ότι το άτομο φοβαται μηπως χασει την ελευθερία του εξαιτίας των παιδιων που θα κάνει και δεν το επιλέγει.
Μια Αφροδίτη ή ενας Αρης μεσα στον 5ο μπορεί να κανουν το άτομο να ασχοληθει με παιδιά άλλων εξαρταται βεβαια απο το συνολο του χάρτη
Για θεματα τεκνοποίησης θα πρέπει να εξετασουμε το ζωδιο της ακμής του οικου αν ειναι πχ γονιμο, σε ποιο ζωδιο ειναι ο κυβερνητης του οικου πχ αν εχουμε διπλα ζωδια μπορει να ειναι ενδειξη διδυμων παιδιών, αν υπαρχουν πλανητες μεσα στον οικο ποσοι ειναι και τι όψεις κάνουν ...κλπ ακομα και το ζωδιο της Σελήνης μας ενδιαφερει συνδυαστικά.
Ακομα στον 5ο κοιτάμε και την σχέση που θα έχουμε μα τα παιδιά μας και τον τροπο που θα τα μεγαλωσουμε
lolita με ακμη 5ου στον Ιχθύ κυβερνήτης ειναι ο Ποσειδώνας στη γενεθλια αστρολογία που χρησιμοποιούμε τους εξωκρόνιους.
-
Θα ηθελα κ γω να ρωτησω κατι δν ξερω βεβαια κατα ποσο κ αν ισχυει.....θα μπορουσαμε να δουμε κ το φυλο του παιδιου απο το γενεθλιο χαρτη?Για το πρωτο κοιτωντας 5ο οικο,για το δευτερο 7ο κ ουτε καθέξις???? Π.Χ αιγοκερως στην ακμη του 5ου με σεληνη εμπεριεχομενη εφοσον μιλαμε για θηλυκο ζωδιο κ θηλυκο πλανητη θα μπορουσε να δειχνει κοριτσι ή ταυροσ που επισης ειναι θηλυκο ζωδιο με κυβερνητη αφροδιτη κ μια αφροδιτη στην παρθενο θα μπορουσε επισης να δειχνει κοριτσι ή αυτα δενπαιζουν κανενα ρολο????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Δεν ξερω καθόλου αν μπορούμε να προβλεψουμε το φύλο του παιδιου απο τον γενεθλιο χάρτη.
Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι εγω εχω διδαχθεί ότι ότι ο 5ος του 5ου δηλαδή ο 9ος δείχνει το δευτερο παιδί με τη λογική ότι ενα ζευγαρι γεννα παιδια ( 5ος του 5ου) και όχι αδερφια για τα παιδία του ( 3ος του 5ου). Ο 9ος ειναι και το πρωτο εγγονι ταυτόχρονα. Τωρα όλα αυτα θελουν να πειραματιστεί κανεις σε πολλους χάρτες για να δει τι ισχύει....:D
-
Koριτσια,
θα σας πω για τα δικα μου παιδια κ τη σχεση τους με τον κρονο μου!
Η ακμη του πεμπτου μου ειναι στον αιγοκ. κ ο κρονος μου πανω της!!
Κ μαλιστα ο κρονος μου κανει ακριβειας τετραγωνο με τον ηλιο μου! (αλλη οψη δεν κανει)
Το πρωτο μου παιδι-κοριτσι-γεννηθηκε οταν ο διελαυνων κρονος
εκανε τετραγωνο με τον γενεθλιο μου κ την ακμη του 5ου, κ το δευτερο παιδι-κοριτσι-
γεννηθηκε οταν ο διελαυνων κρονος, εκανε συνοδο με τον γενεθλιο μου κ την ακμη
του 5ου μου! Ουτε εχω μεσα στον 5ο δυο πλανητες που μερικες το εξηγησατε 2 παιδια.
Οπως βλεπετε, παρα πολυς κρονος, που δεν με μπλοκαρε καθολου,
ουτε σε εγκυμοσυνες, ουτε σε γεννες, ουτε επιρρεασε τον 5ο μου!
Ουτε μπλοκαρε τις σχεσεις μου με τα παιδια μου,( πιο κολλητες δε γινεται....)
Εφερε απλως τις υποχρωσεις της μητροτητας, οπως αλλωστε σε ολες τις μανουλες!!!!
Ουτε μπορεσε να μπλοκαρει τη σεληνη μου στον καρκινο, που μαλλον ορμησε
πιο δυνατη. Στο πρωτο μου παιδι ο διελαυνων διας ηταν απεναντι της, κ στο δευτερο
ο διελ. διας επανω της. Μαλλον τον αφησε πισω τον κρονο μου.......:D
Οπως βλεπετε, δεν μπορει να μπλοκαρει παντα το θεμα των παιδιων ο αυστηρος μας κρονος.
Πρεπει να βλεπουμε κ τις διελευσεις κ την υποστηριξη τους, οταν σκεφτομαστε για παιδια....
Μπορει να επιρρεασει απλως τις σχεσεις . Ειχα κανει νεοτερη πολλες λαθος επιλογες...!!:o
-
jungle, να σε ρωτήσω η Σελήνη σου σε ποιον οίκο είναι; Λογικά, εννοείς ότι όταν ήταν ο Δίας στον Καρκίνο σου "έφερε" τη δεύτερη εγκυμοσύνη και για την πρώτη λες όταν ήταν απέναντί της, δηλαδή στον Αιγόκερω;
-
ddd.....
Η γενεθλια σεληνη μου ειναι στον 10ο οικο, τον φυσικο του αιγοκερω.....
Στην πρωτη εγκυμοσυνη, ο διελαυνων διας ηταν στον αιγοκ. απεναντι απο
την γενεθλια σεληνη μου, κ σε τριγωνο με την προοδευτικη σεληνη μου (στον ταυρο).
Στην δευτερη εγκυμοσυνη, ο διελαυνων διας ηταν επανω στην γενεθλια σεληνη μου,
στον καρκινο, κ εκει κοντα στον καρκινο ηταν κ η προοδευτικη μου σεληνη....
Ο κρονος μου στον 5ο, μπηκε στο παρασκηνιο.....;)
-
jungle ανέφερες ακμή 5ου στον αιγόκερω και κρόνο στην ακμή, εμένα μου φαίνεται ωραία αυτή η συγκυρία, ο κυβερνήτης του 5ου στην ακμή του οίκου του... μάλλον όχι στο παρασκήνιο, στη σκηνή βγήκε ;). Μήπως ο κρόνος σου, εκτός από τετράγωνο με ήλιο, κάνει+κάποια άλλη όψη στο γενέθλιο? Δε χρειάζεται να μου πεις λεπτομέρειες, μόνο ναι ή όχι
-
Γεια σου koritsi!
Ακομα κ αν ο κρονος βγηκε στο προσκηνιο, κ δε μπηκε στο παρασκηνιο,
δεν δημιουργησε καποιο προβλημα, κ αδικα τρομαζουν οι υποψηφιες
μανουλες. Κ βεβαια ενας κρονος απο μονος του δεν μπορει να φερει τετοια
μπλοκαρισματα. Πρεπει να κοιταζουμε το συνολο του χαρτη.
Ισα ισα, μπορει να ειναι κ βοηθητικος κ σταθεροποιητικος στις οψεις
κ στα γεγονοτα.
Εμενα με στηριξε περισσοτερο απο αλλους πλανητες σε γεννες, παρ ολο το δυσκολο
τετραγωνο του με τον ηλιο μου (που αφορουσε κυριως θεματα σχεσεων). Λιγο πιο εκει
ειναι κ ο διας μου αλλα σε αλλο ζωδιο.( κ ναι εχω 2 πλανητες στον 5ο,αφου τον καημενο τον
δια τον ξεχασα....)
Για μενα δυσκολοτερη μπορει να ειναι μια χτυπημενη σεληνη στις εγκυμοσυνες,
παρα ενας κρονος στον 5ο. Κ οταν ο ποσειδωνας ηταν απεναντι απο τη γενεθλια
σεληνη μου, ειχα κ μια ατυχη εγκυμοσυνη....
-
Θα καταθεσω και τη δική μου εμπειρία. Με 2 πλανητες στον 5ο, τη γονιμότατη Σελήνη στους Ιχθείς και τον Ερμή (στους Ιχθείς πάλι), τελικά δεν απέκτησα κανενα παιδί από το γάμο μου. Όχι γτ ειχα καποιο προβλημα, (άλλωστε νομιζω ότι αυτό φαινεται ξεκαθαρα από τη γόνιμη Σελήνη στους Ιχθείς) αλλά γτ δυστυχώς ο άντρας μου, με Κρόνο στον 5ο, ήταν απόλυτα αρνητικός σε κάτι τέτοιο λόγω των ευθυνών που θα δημιουργούσε, όπως είναι φυσικό, η απόκτηση παιδιών. Τελικά ο γάμος ναυαγησε ακριβώς εξαιτίας αυτού του προβλήματος και βέβαια, δεν απέκτησα και παιδιά, κάτι που δεν του συγχώρεσα ποτέ, μια και μου το είπε μετά το γάμο!!!
Όπως βλέπετε (εκει θελω να καταλήξω) υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λαβει κανεις υπόψη του σε τέτοια θέματα, και πρώτα απ όλα το γενεθλιο χάρτη του συντρόφου του, μια και γι αυτή τη δουλειά χρειάζονται... δύο!