Μόνο ένας δυνατός αέρας (Δίδυμος) ή ένας Αίσωπος (Ιχθύς) θα έβρισκε τέτοιες δικαιολογίες για να μην κεράσει και μάλιστα μια Καρκίνα (φτου κακά, έβρισα πάλι).
Τι ζώδιο είσαι; :love:
Printable View
Μόνο ένας δυνατός αέρας (Δίδυμος) ή ένας Αίσωπος (Ιχθύς) θα έβρισκε τέτοιες δικαιολογίες για να μην κεράσει και μάλιστα μια Καρκίνα (φτου κακά, έβρισα πάλι).
Τι ζώδιο είσαι; :love:
Quote:
Originally Posted by ScP
Γιατί???? Τι κακό έχουν οι Καρκίνες???:toung::toung::toung:
Υπάρχει καλύτερο ζώδιο???
(Φωτεινή βοήθεια!!!:σφύριγμα:σφύριγμ :σφύριγμα)
Τι κακό έχουν δεν ξέρω. Ας δούμε όμως τι καλό έχουν... Χμμμ.... Εμμμμ. Αααααα
:protest:
ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ !
Για όσους δεν βολεύονται με τα emotions και τις τούρτες έχουμε ανοίξει λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες που ευδοκιμούν στην Ελλάδα για να σας διευκολύνουμε να εκφράσετε την αγάπη σας! Δεκτά και travellers' check και με χρέωση Visa Mastercard American Express (Diners τσου!)
Επίσης η Αντωνία δέχεται στο μαγαζί της, δώρα σε είδος και θα τα κάνει φορτωτική στο τέλος της εβδομάδας με το πρακτορείο.
Συμβουλή! Οι Καρκίνες είναι παρεξηγησιάρες... στείλτε το κατιτίς σας για να μην σας κλειδώσει εκτός σάιτ!
:love: :love: :love:
Μη λες παιδάκι μου στείλτε κάτι... Θα γίνει μαζική αποσύνδεση. Θα τελειώσουν οι μπαταρίες των κινητών...
Συνωμοσίες, οσφρίζομαι παντού συνωμοσίες.....:toung:
Πάλι τελευταία ήρθα, ε??
Φωτεινή να έχεις μια χρονιά πολύχρωμμη, έντονη, δημιουργική, και καθόλου καθωσπρεπική.
Ε, αυτή η λέξη μου ήρθε τί να κα΄νω.....
Η μυζηθρούλα σας. ;)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
moldo , FEKTOR , 42ang , fox , fildam2000 , maraki77 , kristy , cchou , munchkin , nikos82
Χρονια πολλα να ζησετε να ευτυχισετε!