Δεν θεωρω οτι υπαρχουν σταδια.Καθε ανθρωπος διαφερει και ειναι κατα συνεπεια διαφορετικες οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα του.Ειναι λαθος,πιστευω,
οι γενικευσεις.
Printable View
Δεν θεωρω οτι υπαρχουν σταδια.Καθε ανθρωπος διαφερει και ειναι κατα συνεπεια διαφορετικες οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα του.Ειναι λαθος,πιστευω,
οι γενικευσεις.
Βρε Σταματη, εννοεις οτι δεν διοχετευεις σε καποια (οποιαδηποτε) κατευθυνση την συσσωρευμενη ενεργεια σου;Quote:
Originally Posted by stam_ba
Εάν είσαι εγκρατής αυτή η ενέργεια που δημιουργεί τη ζωή Θα σε πλημμυρίσει και τότε θα έχεις βρει το κλειδί για όλες τις απαντήσειςQuote:
Originally Posted by Dell Piero
Λοιπον....
Στην ηλικια που βρισκομαι, πρεπει ν΄αρχισω να σκεφτομαι τους απανωτους οργασμους μου...καθοτι δεν διαθετω μαντικες ικανοτητες...
Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις;:amuse:
Μέσα από τις συζητήσεις στον άνθρωπο(Τον καλοπροαίρετο) μένουν Οι αλήθειες και δεν ξεχνιούνταιQuote:
Originally Posted by Αγγελικη
Πως είναι διαφορετικοί άνθρωποι αφού κάνουν τα ίδια πράγματα ,διαφορετικός είναι αυτός που δεν κάνει τα ίδια πράγματα με τους άλλουςQuote:
Originally Posted by kiaRRa
διαφορετικος ειναι και αυτος που αν και φερνει το ιδιο αποτελεσμα με αλλον, οδηγηθηκε σε αυτο μεσα απο διαφορετικη συλλογιστικη πορεια ή βιωμα!Quote:
Originally Posted by stam_ba
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις μαντικές ικανότητες.Για να μπορέσεις να πιάσεις τις επιταγές του πνεύματος πρέπει αυτό το πνεύμα, και έχω εξηγήσει πιο πάνω ότι εννοώ πνεύμα, Και βρίσκεται παντού αρά και μέσα σου (Αν δει το έχεις ξοδέψει )Να το αφήσεις να σε καθοδήγηση και τότε γίνεσαι ενδιάμεσοQuote:
Originally Posted by Αγγελικη
Εγω ξερω οτι μεχρι και η Ελενη Λουκα εκσυχρονιστηκε...:cheesy: :cheesy:
εγω ξερω οτι αν συνεχισουμε,παμε για κλειδωμα!Το θεμα εγινε πολυ φιλοσοφικο