Τώρα δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω μαζί σου, αγαπητή Τάνια!!!:toung:Quote:
Originally Posted by tannia
Αλλά, γιατί γράφεις με τόσο μεγάλα γράμματα. Υπάρχει κάποιος λόγος ή δίνεις έμφαση?
Printable View
Τώρα δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω μαζί σου, αγαπητή Τάνια!!!:toung:Quote:
Αλλά, γιατί γράφεις με τόσο μεγάλα γράμματα. Υπάρχει κάποιος λόγος ή δίνεις έμφαση?
...και επαυξάνω!
Ο Αιγόκερος είναι λιγο περιεργος απο μόνος του.Αν έχει και δύσκολες θέσεις και ωροσκόπο ειναι νο 1 υποψήφιος για το βραβειο του θέματος!:toung:
Μα...μα....από πού με ξέρεις???:amazed: :nuts: :blink: :toung:Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Γιατί κάποια στιγμή μου είχαν βγει κάτι μικρά γραμματάκια και φαντάστηκα ότι πρέπει να τα μεγαλώνω μόνη μου:sad: Για να δούμε τώρα τι θα βγει:wondering ;)Quote:
Originally Posted by panther
Αν όμως έχει ωραίες όψεις το ωροσκόπιο roadrunner μπορεί να είναι και πολύ γοητευτικός, ωραίο ζώδιο(γιαμ-γιαμ):bigsmile:
Όσον αφορά στο θέμα Αιγόκερος, έχω να συμπληρώσω ότι μου δίνουν την εντύπωση πως ότι δεν τους βρωμάει τους ξυνίζει...
Για τους καρκίνους τώρα, μια κι έχω εκεί τον ωροσκόπο μου... πιστεύω ότι δεν είναι στρίγγλοι... παραπονάρηδες είναι...
Ο πολεμοχαρής Άρης μου είναι παρέα με τον Ήλιο μου στον Κριό... άμα είναι να ξυπνήσει... δεν τον κρατάει τίποτα :)
...Οπως και όλα τα ζ'ωδια άλλωστε!Quote:
Το να είναι κάποιος στρίγγλος -που είναι και το θέμα μας-δεν σημαινει οτι δεν είναι γοητευτικός!Απλα ειναι ταυτοχρονα ανυπόφορος!:smile1:
Τι ανάγκη έχεις, αγάπη μου εσύ, με όλα αυτά τα όπλα που κουβαλάς στην πλάτη σου και με αυτή την εμφάνιση? Εγώ θα τα είχα κάνει πάνω μου και δεν θα έλεγα ούτε κουβέντα :toung::toung::toung::toung:Quote:
Originally Posted by roadrunner
Αλλο το αβαταρ κι άλλο η πραγματικοτητα!:)
Αντε με εβγαλες off topic!
Ειδικότητα μου το off topic ;)Quote:
Originally Posted by roadrunner
Να ψηφίσω κι εγώ???
Νο1 στρίγγλος Καρκίνος.... κυκλοθυμικός με μια ανεξάντλητη επιθυμία να γκρινίαζει για ολούς και για όλα!!!
Νο2 Ταύρος... τέτοιο πείσμα δεν εχώ ξανασυναντίσει!!! Άσε που τα ξέρουν όλα και δεν δέχονται κουβέντα:mad:
Κάνω λάθος???