Εγώ πάντως πολλύ σπάνια . Αναρωτιέμαι μάλιστα για κάτι φίλουσ μου που κάθε μήνα αλλάζουν και ""ερωτα"".
Πώς είναι δυνατόν?????????:love:
Printable View
Εγώ πάντως πολλύ σπάνια . Αναρωτιέμαι μάλιστα για κάτι φίλουσ μου που κάθε μήνα αλλάζουν και ""ερωτα"".
Πώς είναι δυνατόν?????????:love:
Ειναι καλο να ερωτευεσαι συχνα και να μην κολλας σε φθαρμενες καταστασεις...
Για να δουμε ομως...
Συμφωνώ απόλυτα.Μιά χαρά ειναι.Πιο καλά να κολλάνε οι άλλοι μαζί σου παρά εσύ μαζί τους...Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Δεν το επιασες το νοημα της απαντησης μου Sonia64:) :)
ΑΧ!!! (Αναστεναζω)
ωραια τα λετε!
ερωτευομαστε τοσες πολλές μέχρι να ερωτευτουμε ΜΙΑ!
δηλαδή μέχρι να νιώσουμε τις δονήσεις ενός ερωτα που μας οδηγεί στον παράδεισο (η στην κόλαση)
Εγώ Υδροχοος ερωτευμένη μέχρη τελικής πτώσεις με Υδροχόο, καταθέτω την εμπειρεία μου.
Τι γνώμη έχετε για τον έρωτα αναμεσα σε...ύρωρ?:cheesy:
Οχι;Τι εννοείς;Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Οσο περισσότερα τα συναισθηματικά κενά που θέλουμε να καλύψουμε τοσο μεγαλύτερη και η συχνότητα που ερωτευόμαστε. Οσο συχνότερα ερωτευόμαστε, τόσο μεγαλώνει και ο δείκτης ανωριμότητάς μας. Κάπου εκεί βρίσκεται και η σύγχυση, μεταξύ έρωτα (βλέπε σεξουαλικό ένστικτο), αγάπης και συναισθηματικής εξάρτησης.
Βέβαια μπορεί να φταίνε και οι διελεύσεις του Ποσειδώνα για την συχνότητα, ή οι κεραμίδες που πετάει ο αντάρτης Ουρανός κάθε τόσο, η παθιασμένη Σελήνη μας, η παιγνιδιάρα Αφροδίτη και ο ερωτύλος Αρης μας. Είναι και αυτός ο αργοκίνητος Πλούτωνας με τις εμμονές του ... Από που να σωθείς! :nuts:
Εγώ μια χαρά Ζυγάκι είμαι και από ενθουσιασμό τίποτα σχεδόν!!!!!!
Από εύκολο "ξενέρωμα" όσο θέλετε...να σας δανείσω λίγο!!!
...Δεν ενθουσιάζομαι, ούτε δίνομαι εύκολα....όσο για το πόσο συχνά ερωτευόμαστε.....εγώ μία φορά το κανα και κατέληξε σε αγάπη....
Για μένα, όσοι λένε ότι ερωτεύονται πολύ συχνά ε προφανώς έχουν μεγάλη ανάγκη την παρουσία κάποιου δίπλα τους....