Συμφωνώ μαζ'ι σου esperanza.Κι εμένα μου άρεσε καλύτερα η μπανάνα.Του ταίριαζε περισότερο.Ηταν στο στύλ του ρε παιδάκι μου.Ασε που και με το μαντρόσκυλο πάλι γέλιο προκαλεί βεβαια....:cheesy:Quote:
Originally Posted by esperanza
Printable View
Συμφωνώ μαζ'ι σου esperanza.Κι εμένα μου άρεσε καλύτερα η μπανάνα.Του ταίριαζε περισότερο.Ηταν στο στύλ του ρε παιδάκι μου.Ασε που και με το μαντρόσκυλο πάλι γέλιο προκαλεί βεβαια....:cheesy:Quote:
Originally Posted by esperanza
Εγώ θα το έλεγα σκυλάκι του καναπέ.
Μαντρόσκυλα σε ένα επιστημονικό σάιτ; Τς τς τς
Εγώ πάντως σκυλάκι που να κουνιούνται τα ποντίκια του και να ανοιγοκλείνει η μασέλα του απειλιτικά δεν θα το ήθελα στον καναπέ μου με τα συγχωρήσεως.Ούτε και σε σπιτάκι στην αυλή μου ,εδώ που τα λέμε,:bigsmile: δεμένο χειροπόδαρα...Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Επειδή η αστρολογία είναι πολυεπιστήμη κάτι σαν πολυβιταμίνη φούσκωσαν οι πόντικες από όσα διαβάζει.
Και πως η μπανάνα μεταλάχθηκε σε μαντρόσκυλο;ε;:blink:Quote:
:nuts: ένα είναι το δυναμωτικό... πορτοκαλάδα με κατσαρίθρα... :wacko:Quote:
το ' δειξε και ο Νικολάκης άλλωστε... δοκίμασε βρε να δουμε και μεις! Ισχύουν όσα λένε ή μπααα;;;;
Κατσαρίθρα τι είναι; Και Νικολάκης τι είναι;
Για δώσε δεδομένα να επεξεργαστεί σωστά ο εγκέφαλος
κατσαρίθρα είναι μαρουλιστί η κατσαρίδα και ο Νικολάκης είναι ο φωτισμένος δημοσιογράφος του άλφα που την προηγούμενη Τετάρτη βάλθηκε να μας κάνει να :sick: :sick: μ' αυτά που έδειχνε. Εγώ όμως τώρα που το σκέφτομαι ψύχραιμα πιστεύω πως αυτό το μιξ πορτακαλάδας και ζωυφίου που αντέχει και σε πυρηνικό πόλεμο άμα λάχει, έχει τρομερά δυναμωτικά αποτελέσματα.Quote:
Συμφωνείς;
Αν πρόκειται για τον κύριο Ευαγγελάτο νομίζω είναι λαμπρός δημοσιογράφος και ταλαντούχος. Επίσης πολύ καλός νομικός!
Δεν αντιλέγω ως προς αυτό. Αλλά αυτή η πορτοκαλάδα μου έχει μείνει, τί να κάνω;;; Απορώ... είχε ανθρακικό;