ευχαριστω πολυ. Τον κωδικα του Αδη που μπορω να τον βρω? Για τους αλλους υποθετικους εχω βρει, για τον Αδη τιποτα.
Κρησσα
Printable View
ευχαριστω πολυ. Τον κωδικα του Αδη που μπορω να τον βρω? Για τους αλλους υποθετικους εχω βρει, για τον Αδη τιποτα.
Κρησσα
Γίνετε να μην δημιουργεί καμία όψη ο ¶δης με κανένα πλανήτη??Κ αν ναι, τι σημαίνει αυτό??
καλησπερα θα ηθελα να μου πει καποιος που εχω τον αδη
τα στοιχεια μου ειναι
26/03/1982
02:10 πμ
ιωαννινα
ευχαριστω
Εγώ έχω τον ¶δη στην 5η μοίρα των Διδύμων (δεν δημιουργεί πτολεμαϊκές όψεις με τους προσωπικούς μου πλανήτες). Έχει κάποια σημασία για μένα?
Παρακαλώ που μπορω να δω που βρίσκεται ο Αδης μου?
Η παραπάνω ιστοσελίδα δεν λειτουργει....
Ευχαριστω.
Αν πατήσετε στο Δωρεάν Ωροσκόπιο, θα μπορέσετε να βρείτε και αυτή την θέση:bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ . Μολις το βρήκα.
Εχω αντίθεση του ¶δη , ο οποίος βρίσκεται στην 1η μοίρα των Διδύμων στον 110 οίκο μου με τον Ουρανό μου που βρίσκεται στον Τοξότη και στον 5ο οίκο.
Τι μπορει να σημαίνει?
Βεβαια υπάρχουν και αλλες όωεις που σχηματιζουν εξαγωνα , αλλά και χιαστί, η πιο δυνατη όμως είναι αυτη που προείπα.
Ενδιαφέρον! Για άλλη μια φορά απορώ κατά πόσο μπορούν αυτά να είναι συμπτώσεις ! Έχω ανάδρομο Hades σε τετράγωνο με τημ σελήνη και τον κρόνο (και κρόνο τετράγωνο σελήνη). Αυτά για τη σύνδεση με διαταραγμένες γυναίκες και τη μητέρα κατά κάποια ευρύτερη έννοια ισχύουν. Ελπίζω στο μέλλον να μην μου τύχουν και τα υπόλοιπα !! Πως βγαίνουν όλα αυτά ?
Αναφέρει το άθρο τη σημαίνει η αντίθεση του ουρανού με Hades.