Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ παθαίνω το εξής κακό: όπου σκορπιός και εγώ πιασμένη στα δίχτυα του!!!! Τους μαγνήτες τους ξέρετε; Ε κάτι τέτοιο παθαίνω! Δεν προλαβαίνω να διαλέξω ζώδιο λοιπόν, διότι καθε που τρελαίνομαι με κάποιον ανακαλύπτω ότι τελικά είναι σκορπιός! :love:
ενα ψηλό μελαχρινό με θεληματικό πιγούνι και τριχωτό στήθος
Μήπως ξέρει κανείς το ζώδιο είναι?
(λίγη πλακα κανω μη φωνάζετε) :toung:
Σίγουρα θα το έψαχνα στην αρχή ειδικά τώρα που αρχίζω και μαθαίνω περι αστρολογιας αλλα σιγουρα πρωταρχικό ρόλο θα έπαιζε στο αν θα με κάλυπτε ο χαρακτήρας ή όχι.Θα ήταν τρομακτικό να σταθώ μόνο στο ζώδιο!Με Κριούς τα πάω αρκετά καλά πάντως ίσως γιατί έχω ωροσκόπο Κριό!
Εμπειρικά και μόνο στη μαύρη λίστα μιας γυναίκας-Καρκίνου (από ότι ακούω και από άλλες Καρκίνους) υπάρχουν τα ακόλουθα ζώδια:
1. Δίδυμος
2. Λέων
3. Τοξότης
4. Αιγόκερως
Ελπίζω λοιπόν ότι κάπου στα υπόλοιπα 8 ζώδια θα υπάρχει αυτός που θα ταιριάξω!!! 8/12= 66.6%....όχι κακό!:bigsmile:
Πρεπει να εχεις πολυ αισιοδοξο ωροσκόπο bian!:idea: :toung:XEXE!
Δεν θα προσθεσω στην λιστα τον Υδροχοο,να μην σε προιδεάσω αρνητικα!
Συμφωνω σε γενικες γραμμες πάντως,αν και ειπαμε πως η αστρολογια ειναι πολλα περισσοτερα απο το ηλιακο ζωδιο!
Πρεπει να εχεις πολυ αισιοδοξο ωροσκόπο bian! XEXE!
Roadrunner, ο ωροσκόπος μου είναι ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!, για αυτό είπα να μην τον συμπεριλάβω στη λίστα, αν και από αυτά που έχω δει...χμμμμμμμ, μάλλον απαισιόδοξα τα πράγματα!!:blink1: