Καλή σας ημέρα. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να μάθω που βρίσκεται η Ήρα. Λέγομαι Μαρία, έχω γεννηθεί 18/11/1977, ώρα 04:00 (ξημερώματα Παρασκευής), στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω απάντησή σας.
Printable View
Καλή σας ημέρα. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να μάθω που βρίσκεται η Ήρα. Λέγομαι Μαρία, έχω γεννηθεί 18/11/1977, ώρα 04:00 (ξημερώματα Παρασκευής), στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω απάντησή σας.
Πως μπορουμε να βρουμε σε ποιο ζωδιο εχουμε Αρη?
CLAUDIA,
η Ηρα σου βρισκεται στις 13 μοιρες και 51 λεπτα του Τοξοτη, 2ος οικος.
Γεια σας. Γεννηθηκα στις 20 Μαρτιου 1982 στισ 04¨00 το πρωι στη Ναουσα Ημαθιας. Σας παρακαλω πολυ αν μπορειτε να με ενημερωσετε για τις θεσεις των πλανητων μου.
Katrin82
Μπορεις να δεις το γεννεθλιο χαρτη σου και τις θεσεις τον πλανητων σου,
πατωντας εδω
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΣ 30/04/05 ΓΕΡΜΑΝΙΑ(ΒΙΕLEFELD) ΚΑΙ ΩΡΑ 24:00 TO ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ : ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΩΝ,ΔΕΣΜΩΝ ΣΕΛΙΝΗΣ ΚΑΙ VERTEX ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ...:) :)
Καλησπέρα. Εχω γεννηθεί στις 15/07/1965 στις 13.30 στην Αθήνα. Μ'ενδιαφέρει να μάθω τους Δεσμούς της Σελήνης αλλά και σημεία όπως η Κορυφή στο γενέθλιο χάρτη μου. Επίσης, τη θέση της Ηρας, του Χείρωνα και της Μαύρης Σελήνης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ALKHS πότε ακριβώς γεννήθηκες είπες;;; Το έτος δε μου αρέσει αν είναι 2005 :toung:
Και εγώ θέλω να μου υπολογίσεις Αγγελική τις θέσεις για θέματα αισθηματικά και 3 πουλάκια κάθονταν όπως είπες αλλού.
Δεν μπορώ όμως να μην............
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα ψοφήσω από τα γέλια
airam
Ο Βορειος δεσμος σου βρισκεται στις 11 μοιρες και 37 λεπτα των Διδυμων, 8ος οικος.
Ο Νοτιος δεσμος σου βρισκεται στις 11 μοιρες και 37 λεπτα του Τοξοτη, 2ος οικος.
Η Κορυφη (Vertex), στις 12 μοιρες και 29 λεπτα των Διδυμων, 8ος οικος.
Η Ηρα, στις 12 μοιρες και 58 λεπτα του Υδροχοου, 4ος οικος.
Ο Χειρωνας, στις 22 μοιρες και 23 λεπτα των Ιχθυων, 5ος οικος.
Η μαυρη Σεληνη (Λιλιθ), στις 00 μοιρες και 53 λεπτα του Υδροχοου, 3ο οικος.
Αγαπητε ALKHS,
Εαν θες να μαθεις το παρελθον σου,
κανε κλικ εδω