Πέσ'τα Scorpion!!!!!!! και'γω σκορπιός είμαι!:toung: αλλά με ωροσκόπο ΙχθείςQuote:
Originally Posted by skorpion
:smile1:
Printable View
Πέσ'τα Scorpion!!!!!!! και'γω σκορπιός είμαι!:toung: αλλά με ωροσκόπο ΙχθείςQuote:
Originally Posted by skorpion
:smile1:
εγω εχω ωροσκοπο διδυμο (αντιφατικο καπως ε?χιχι) μας εχουν παρεξηγησει καπως εμας τους σκορπιους ε?:amuse: ολο κακα πραγματα ακουω και διαβαζω και δεν εννοω στο site
μας ζηλευουν χι χι:nuts:
NAI μας έχουν παρεξηγήσει!!!!!!!1 όπου λεω ότι είμαι Σκορπιός με κοιτάνε καλά καλά :amazed:
Κακά κακά εννοείς :toung:Quote:
Originally Posted by Markella78
Έστω ..........:mad: Dell Piero
Συνεχίζουν να σε λένε και να σε βλέπουν ως όμορφη όμως.....Quote:
Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Σωστά τέτοια ομορφιά..........τύφλα να έχει η Saron Stone:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
διαβάζοντας το άρθρο μπορώ να πω οτι είναι ενα summary του τι είναι ο καθένας.
Θα σταθώ σε τρία ζώδια
στους Ιχθύς που όντως είναι όπως περιγράφονται (παθαίνεις τη ζημια χωρίς να το καταλάβεις)
στην Παρθένο (από προσωπική πείρα) όχι μόνο υπομονή του Ιωβ αλλά σε σημείο που ο άλλος να σε περνά για εξωγήινο
και στους Σκορπιούς από περίπτωση γνωστής που 4 χρόνια μετά το διαζύγιο της κάνει ακόμα τη ζωή κόλαση.
Πολύ καλό άρθρο τα συγχαρητήριά μου.:bigsmile:
Quote:
Τι να πω και εγω που οταν λεω οτι ειμαι αιγοκερως με οροσκοπο αιγοκερω μου προσφερουν στωικα και φιλευσπλαχνα καρτες ψυχιατρων?Δραμα!Οσο για τα επαγγελματικα τα διαχωριζουμε απο ολα τα αλλα.Αν δεν θελουμε να σταθουμε στον ΟΑΕΔ.:blink1: :cheesy: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
συνφωνώ εν μέρη με τον τοξότη