Ναι, θα μπορούσε αν οι σημειοδότες σχημάτιζαν μελλοντικά όψη. Οι όψεις δείχνουν γεγονότα.
Printable View
Ναι, θα μπορούσε αν οι σημειοδότες σχημάτιζαν μελλοντικά όψη. Οι όψεις δείχνουν γεγονότα.
Ειναι πολυ συναρπαστικη η συζητηση σας!Ησχεση ειναι οντως πολυ παραξενη.Στη φαση αυτη ουτε εγω ξερω τι θελω ή αν θελω. Ειναι σιγουρα μια σχεση αγαπης.Ξεκινησε ως φιλικη,εγινε ερωτικη με δικη μου πρωτοβουλια,μετα σεξουαλικη γιατι αυτος "ειναι σε μια φαση που δεν ερωτευεται",μετα εγινε σχεδον συντροφικη,μετα παλι απλη φιλικη και παει λεγοντας.Hattie οντως αυτος ηθελε να συνεχισουμε ως εχει και εγω μπλοκαρα την επικοινωνια απο θυμο και απογοητευση.Κα Ζαχαριαδου ναι ειμαι σε μια φαση σχετικα δυσκολη με φοβο ,μοναξια και ψαχνω το παρελθον.
Απο τις οψεις φαινεται τι πορεια θα παρει αυτη η σχεση?
Κα Σπιγγου τι σημαινει αυτη η οψη 150ο?
Ρωταω πολλα ?:)
Οι ερωτήσεις είναι δωρεάν και οι απαντήσεις για όποιον θέλει και είναι πρόθυμος να απαντήσει επίσης. Δυστυχώς όμως δεν έχω πλέον τα στοιχεία οπότε και δεν θυμάμαι να σου πω τι σου είπα και επάνω σε τι.
Το μόνο που σίγουρα θυμάμαι είναι αυτό που και εσύ περιγράφεις! Ητοι το μπέρδεμα.
Καλό σου βράδυ