Originally Posted by
summerfunk2
Μπήκα για να γράψω μία απορία μου και έπεσα πάνω σε αυτό τον διάλογο-μαρτυρία και τώρα κωλύομαι..
Νίκο, φθηνά την γλύτωσες!! Δεν γνωρίζω από αστρολογία, αλλά προσπαθώ να την καταλάβω και μου κέντρισε πολύ την περιέργια η εμπειρία σου!! Αλλά θα ήθελα να δω (εγώ δεν μπορώ, κάποιος που γνωρίζει αν μας πει, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον!!) ποιες όψεις βοήθησαν ώστε αυτό το ατύχημα δεν είχε άτυχη καταλήξη (ευτυχώς!!).. Θα χρειαστεί να διαβάσω άλλες 10 φορές τουλάχιστον τις αναλύσεις του χάρτη σου, για να καταλάβω που φαίνετε το ατύχημα, ας μάθω και που φαίνετε το αίσιο τέλος του!! Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ να μελετήσω αστρολογία, για να βλέπω τα εμπόδια ώστε μετά να δω και πως μπορώ να τα ξεπεράσω!!
Εάν μου επιτρέπετε θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. Κοιτάζω τις διελεύσεις για ένα ταξίδι που κανονίζω και βλέπω την ημέρα της επιστροφής ότι ο Διελαύνων Άρης (στον 1ο μου οίκο) κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό μου (στον 4ο μου, ανάδρομος).. Απο αυτά που έχω διαβάσει (τα λίγα) γνωρίζω πως είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή στα ατυχήματα!! Μήπως θα είναι καλύτερα να μείνω σπιτάκι μου?? Όπως λέει η Κα Σπίγγου "ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ" και επειδή το αμάξι γενικά μου έχει κάνει κάπως δύσκολη τη ζωή μου, αυτή ή όψη με τρόμαξε!!
η ημερομηνία γέννησής μου είναι: 13/6/83 10:45 στον Πειραιά, το ταξιδάκι μου λέω να το ξεκινήσω 16/03 κ να γυρίσω 18/03..