Re: Τι ζητάει το κάθε ζώδιο από μία σχέση ;
ψιλομάπα ποιό πράγμα?!?(είμαι και λιγάκι ξανθιά)
Πάντως έχει πλάκα :bigsmile: Ακούς εκέι να θέλω να με θαυμάζουν...Μα με θαυμάζουν εκτός σχέσης,πρέπει και εντός...;;;:toung: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Πάντως έχει πλάκα :bigsmile: Ακούς εκέι να θέλω να με θαυμάζουν...Μα με θαυμάζουν εκτός σχέσης,πρέπει και εντός...;;;:toung: :laugh:
Λέων δεν είσαι...;;;;; Τι άλλο θα έλεγες.......... :laugh: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
kia
Λέων δεν είσαι...;;;;; Τι άλλο θα έλεγες.......... :laugh: :laugh:
Κοίτα να δεις που θα είσαι η πρώτη Υδροχόος που θα συννενοηθώ μια χαρά μαζί της...:laugh:
Κανείς δε με καταλαβαίνει πια...:toung:
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Κοίτα να δεις που θα είσαι η πρώτη Υδροχόος που θα συννενοηθώ μια χαρά μαζί της...:laugh:
Κανείς δε με καταλαβαίνει πια...:toung:
Kαι γιατί ανησυχείς? Ούτε εμένα με καταλαβαίνουν, αλλά τελικά μάλλον οφείλεται στο μεγαλείο(μην το σχολιάσει κανείς:evil: ) της διάνοιας μου.
Και για να μην κατηγορηθώ ως :offtopic: το καλό είναι ότι οι αιγόκεροι δείχνουμε να ξέρουμε τί θέλουμε(επίσης αφηστε το ασχολίαστο) και τελικά εκπέμπουμε κύρος!:bigsmile:
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ....................
Αγαπητή μου Σκυλορρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ροκ, απέναντι ζώδια είμαστε..... αν δε συννενοούμασταν κιόλας.... :toung:
Quote:
Originally Posted by
kia
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ....................
Αγαπητή μου Σκυλορρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ροκ, απέναντι ζώδια είμαστε..... αν δε συννενοούμασταν κιόλας.... :toung:
Μην το λες..Και η μαμά μου Υδροχόος είναι αλλά δε συνεννοούμαστε...:love:
Όσο για τους Αιγώκερους πέρα της πλάκας το ιστεύω ότι είναι πιο λογικά ζώδια και ξέρουν τι ζητάνε από μια σχέση...
Ξέρουμε ξέρουμε! Να αναγνωρίζουν οι άλλοι την υπεροχή μας!
Αντικειμενικά, λόγω σοβαρότητας ειμαστε από τα πιο σταθερά άτομα, και προσηλωμένοι στους στοχους μας!
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Μην το λες..Και η μαμά μου Υδροχόος είναι αλλά δε συνεννοούμαστε...:love:
Οι μαμάδες είναι μαμάδες! Σπάνια συμφωνούν με τα παιδιά τους! Και γω Υδροχόα μαμά έχω αλλά άσπρο εκείνη, μαύρο εγώ! Πάντα πνεύμα αντιλογίας στην σχέση μας :bigsmile: :embarrest
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ξέρουμε ξέρουμε! Να αναγνωρίζουν οι άλλοι την υπεροχή μας!
Αντικειμενικά, λόγω σοβαρότητας ειμαστε από τα πιο σταθερά άτομα, και προσηλωμένοι στους στοχους μας!
Ναι αυτό είναι αλήθεια... με τόσο Αιγόκερω και γω στο ωροσκόπιο μου αυτή η σοβαρότητα μου βγαίνει έντονα. Δεν το λέω εγώ... οι άλλοι το λένε! :suspiciou
Πολύ γη βρε παιδί μου... :blink: