Originally Posted by
stellamou
μαρακι μου,καταρχην να σε υπευχαριστσω και για τον χρονο σου και για την πολιτιμη καθοδηγηση σου την οποια χρειαζομουν...:bigsmile:
παρα πολυ χρησιμα τα οσα εγραψες...
δεν ειναι μομνο η αναλυση αλλα κυριως το σχεδιαγραμμα που εμεσως εθεσες για τα βηματα που ακολουθουμε για να ερμηνευσουμε εναν χαρτη!!:cheesy:
διαβαζωντας τα οσα εγραψες θα ηθελα να παρατηρησω κανα δυο πραγματα..
Η Αφροδίτη-οι αξιες του ζευγαριου, ο τροπος που δινουν/λαμβανουν αγαπη + 2ος/8ος...ακμη 2ου στην Παρθενο/ακμη 8ου στον Κριο...βαλε με το νου σου τι σημαινουν!)-ειναι στο μεταιχμιο Υδροχοου/Ιχθυ(παλι καλα που παιζει κ Υδροχοος εδω-σταθερο ζωδιο-,εστω και οριακα!!) κι ετσι παιρνει στοιχεια κι απο τα 2 ζωδια.
εδω να πω πως η ακμη του 2/8 ειναι στην παρθενο οριακα με τον ζυγο και οχι υδροχοο αρα παρορμητικοτητα και ο 8 ειναι στον ιχθυ με κριο οπως ειπες..τα οποια ομως και μεταβλητοτητα(ιχθυ )και παρορμηση (κριος) τωρα αν εννοουσες τον ποσειδωνα κυβερνητη 8 ναι ευτυχως ειναι στον υδροχοο..σταθερο-ζωδιο (αν και δεν δινει το 100%) η ακμη 2 ειναι μεταβλητη και παρορμητικη και αμα πιασουμε και απο κυβερνητες και οι δυο στον ιχθυ-μεταβλητοτητα..
αυτο το σημειο διευκρινησε το μου λιγο γιατι μαλλον μπερδευτηκαμε λιγακι εδω..
λιγο παρακατω ..
Ο Κρονος στον Καρκινο(δυσκολη θεση) δειχνει-κατέμε,μεταξυ αλλων-οτι τα μελη του ζευγαριου κουβαλανε ασχημα παιδικα βιωματα(απωθημενα-τραυματα που πρεπει να ξεπερασουν) καθως επισης και...(ο 4ος εδω μας μιλα για)την οικογειακη ατμοσφαιρα...τη δομη της οικογενειας που δημιουργηθηκε απο αυτο το γαμο...εσυ ποια λες να ειναι Στελλα μου με τον Κρονο παρων μεσα στο σπιτι τους?(ΕΔΩΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ,ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ?...)...
ο κρονος ειναι στον καρκινο-11 και συμφωνω μαυτα που ειπες..αλλα μεσα στον 4 οικο τους εχουν τον πλουτωνα και οχι τον κρονο εκτος αν αυτο εννοουσες και το γραψες λαθος,αν εννοεις αυτο το ειδα μαρακι μου και ειπα λιγο πιο πανω οτι δε μουαρεσει ιδιαιτερα ολο αυτο..
και η ακμη του στον τοξοτη με δια στον ζυγο..??αχ και βαχ..
επισης..
Αρα εδω Στελλα εχουμε...Αφροδίτη στον Κριο/6ος και ακμη 7ου στους Ιχθυς(Ποσειδωνας),αρα η γυναικα αυτη θα συμπεριφερεται στο γαμο της σαν Κριος+Ιχθυς+Παρθενος(6ος)
η αφροδιτη ειναι στον ιχθυ και οχι στον κριο στον 6 οπως πολυ σωστα ειπες αρα ηκοπελα ειναι εντελως μεταβλητη προσωπικοτητα προσθετωντας τα οσα προανεφερες...
ποιος απο τους δυο λοιπον θα προσφερει σταθεροτητα σ'αυτο το γαμο ??αναρωτιεμαι...
αυτα εντοπισα μαρακι μου,
διορθωσε με αν ακτι δεν καταλαβα σωστα...!!