Originally Posted by
hattie23
? :blink:
Ευχαριστω ,αλλα η ερωτηση μου ηταν εντελως αλλη απο αυτο που μου απαντησατε.
Μαλλον μπερδευτηκατε .Οι διελευσεις δεν ηταν δικαι μου απορια .Αντιθετα εγω μπηκα στην συζητηση και απαντησα στην κοπελα που εθεσε την ερωτηση .Εκεινη με ξαναρωτησε μετα ,αν η διελευση του ποσειδωνας της και αν αυτος θα "δωσει " γεγονοτα 2ου και 5ου οικου καθοτι ο γενεθλιος ποσειδωνας της ειναι μεσα στο 2ο και κυβερνητης του 5ου οικου της .
Η απαντηση μου ηταν οτι για να "εχει τετοια γεγονοτα πρεπει καποιος πλανητης να σχηματισει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνας της .Ο ποσειδωνας που κανει διελευση απο τωρα στο 4ο οικο της ,επηρεαζει τον συγκεγκριμενο οικο και τους γενεθλιος πλανητες και οικους που μπορει να "πιανει" με οψη .Δεν εχει λοιπον καμμια σχεση με τον 2ο και 5ο που επηρεαζονται απο το γενεθλιο ποσειδωνα .Δεν σημαινει δηλαδη ,οτι οποτε ο ποσειδωνας σχηματιζει οψη δινει και γεγονος 2ου η 5ου (μοναχα αν επηρεαζει τον γενεθλιο ποσειδωνα η αν ο γενεθλιος ποσειδωνας απο διελευση επηρεαζεται απο καποιο αλλο πλανητη)
Η ερωτηση η δικη μου λοιπον ηταν ,αν αυτο που της ειπα ειναι σωστο η οχι .Οτι δηλαδη αλλο ο ποσειδωνας που βρισκεται στον 4ο οικο και αλλο ο γενεθλιος ποσειδωνας που συνδεεεται με συγκεγκριμενους γενεθλιους οικους.