Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός
Τι ώρα ζώνης έχουμε το 1355 στις 28 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη; :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
lefkas
Αγαπητέ Μητσάκο
Όταν έχουμε γεωγραφικό μήκος Ανατολικό αλλάζουμε το πρόθεμα + σε -
Αυτό μόνο παρατήρησα σαν διαφορά και πίστεψέ με είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια (ερμής στην παρθένο στον 9ο χωρίς σύνοδο με ήλιο, αλλά με σύνοδο πλούτωνα στον όγδοο) δλδ ανάλυση μέχρις εσχάτων:laugh:
Quote:
Originally Posted by
lefkas
Αγαπητέ Μητσάκο
Όταν έχουμε γεωγραφικό μήκος Ανατολικό αλλάζουμε το πρόθεμα + σε -
Αυτό μόνο παρατήρησα σαν διαφορά και πίστεψέ με είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια (ερμής στην παρθένο στον 9ο χωρίς σύνοδο με ήλιο, αλλά με σύνοδο πλούτωνα στον όγδοο) δλδ ανάλυση μέχρις εσχάτων:laugh:
Έχω την ταπεινή εντύπωση ότι πρέπει να προσθέσεις και άλλες λεπτομέρειες στα δεδομένα σου...
Να είσαι καλά :bigsmile:
(Ερμής στον 9ο και στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα στην Παρθένο :toung: )
Quote:
Originally Posted by
taurine
Ειρήνη υμίν συνάνθρωποι!!!
Και οι δύο με βοηθήσατε πάρα πολύ!
(Το καλοπροαίρετο στοιχείο της φωτιάς, πάντα έτοιμο να δώσει γνώση)
Σου πρότεινα το πρόγραμμα αυτό γιατί έχει γενέθλιους, προοδ., ηλιακό τόξο, σελην. επ., ηλ. επ., αραβικούς κλήρους, συναστρίες, και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για διευκόλυνση στην μελέτη
Το μόνο που δεν έχει είναι αστεροειδής
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Έχω την ταπεινή εντύπωση ότι πρέπει να προσθέσεις και άλλες λεπτομέρειες στα δεδομένα σου...
Να είσαι καλά :bigsmile:
(Ερμής στον 9ο και στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα στην Παρθένο :toung: )
Κάτι που διδάχθηκα στη ζωή μου είναι πως όταν βλέπω τοίχο πατάω φρένο και δεν ξαναπερνάω από το συγκεκριμένο δρόμο φίλτατε!!! Δεν είναι τυχαίο πως είναι γένους αρσενικού " ο τοίχος"
Αντίο!!!
Quote:
Originally Posted by
lefkas
Σου πρότεινα το πρόγραμμα αυτό γιατί έχει γενέθλιους, προοδ., ηλιακό τόξο, σελην. επ., ηλ. επ., αραβικούς κλήρους, συναστρίες, και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για διευκόλυνση στην μελέτη
Το μόνο που δεν έχει είναι αστεροειδής
Ευχαριστώ και πάλι.
Διατηρώ μία μικρή αμφιβολία για τους αστεροειδείς, καθώς με την ίδια λογική θα πρέπει να αρχίσουμε να συνυπολογίζουμε και τους δορυφόρους των εξοκρόνιων.:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ScP
Τι ώρα ζώνης έχουμε το 1355 στις 28 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη; :bigsmile:
Η ειρωνεία δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος που χρησιμοποιούμε όταν διαφωνούμε. Μόνο τα επιχειρήματα. Η ευγένειά μου η ηλικία μου και η μόρφωσή μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την άσκοπη συγκαλυμμένη διαμάχη που ξεκινήσατε!!!
Και επειδή από ότι κατάλαβα είναι στην διακριτική ευχέρειά σας να "διαγράφετε"...δηλώνω απροκάλυπτα πως δεν σας επιτρέπω!!!
Το 'χει η μέρα φαίνεται :laugh:
Είχα προβλέψει την απάντηση και σου είχα στείλει προσωπικό μήνυμα γιατί το θέμα ξέφυγε.
Μην είστε τόσο εύθικτη.
Quote:
Originally Posted by
lefkas
Η ειρωνεία δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος που χρησιμοποιούμε όταν διαφωνούμε. Μόνο τα επιχειρήματα. Η ευγένειά μου η ηλικία μου και η μόρφωσή μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την άσκοπη συγκαλυμμένη διαμάχη που ξεκινήσατε!!!
Και επειδή από ότι κατάλαβα είναι στην διακριτική ευχέρειά σας να "διαγράφετε"...δηλώνω απροκάλυπτα πως δεν σας επιτρέπω!!!
Αγαπητό μέλος,
είναι γεγονός ότι πολλές φορές μπορεί να παρερμηνευτεί ο γραπτός λόγος για πολλούς και διαφορους λόγους. Προσωπικά δεν διέκρινα ειρωνεία σε κανένα πόστ αλλά απλή φιλική ανταλλαγή απόψεων με δόσεις χιούμορ!:bigsmile:
Διαγραφή πόστ γίνεται μόνο όταν αυτά αντιτίθενται στους όρους χρήσης του σάιτ. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που υπάρχει είναι off topic καθώς ξεφύγαμε εντελώς απο το θέμα το άρθρου το οποίο αφορούσε το Ηλιακό Τόξο και τις τυχόν γνώμες ή αποψεις ή απορίες των μελών πάνω σε αυτό το θέμα και όχι στα υπολογιστικά προγράμματα.
Φιλικά,
Φωτεινή
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Οταν το μάθει κανείς...ναι!Πως ομως ερμηνευονται οι όψεισ του Ηλιακού τόξου?Οπως και στη Ηλιακή επιστροφή,δλδ συνδιαστικα με το γενέθλιο,να υποθέσω?:blink:
Ερμηνεύεται πάντα σε σχέση με το γενέθλιο. Δεν λειτουργεί καθόλου από μόνο του ως χάρτης όπως η ηλιακή επιστροφή.