...Καλορίζικη και καλοστέριωτη η νέα σας προσπάθεια! Σας εύχομαι πάντα πρωτοπορίες! ;-)
xoxo
Printable View
...Καλορίζικη και καλοστέριωτη η νέα σας προσπάθεια! Σας εύχομαι πάντα πρωτοπορίες! ;-)
xoxo
Γεια σας! Ειμαι νεο μελος. Προσπαθω να βαλω τα στοιχεια μου να δω τον αστρολογικο χαρτη αλλα ζηταει ωρα ζωνης, γεωγραφικο μηκος και πλατος και δεν τα γνωριζω. Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω.
Δεν εμφανιζονται ομως αυτοματα.... :sad:
Εντάξει. Ολα καλα!!!
γεια σας!μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει τι ειναι τα
-Ώρα Ζώνης:
-Γ. Πλάτος:
-Γ. Μήκος: που ζηταει?απο που κι ως που θα πρεπε να τα ξερω για να τα γραψω?ΕΛΕΟΣ
Καλησπέρα, δεν θα έπρεπε απαραίτητα να είσαι υποχρεωμένη να τα ξέρεις, γι' αυτό και έχουν ρυθμιστεί να καταχωρούνται αυτόματα, μόλις συμπληρώσεις σωστά όλα τα στοιχεία της γέννησής σου. Γράψε τα πρώτα γράμματα από την πόλη και θα σου δώσει κάποιες επιλογές για να διαλέξεις την περιοχή που θες... τότε θα συμπληρωθούν αυτομάτως..
Καλησπέρα vliaks89
Τα στοιχεία αυτά βγαίνουν αυτόματα από το πρόγραμμα. Πρέπει να καταχωρήσεις σωστά την χώρα, την πόλη καθώς και την ώρα γέννησης, ώστε να μπορέσει το πρόγραμμα να εντοπίσει μήκος και πλάτος. Είναι εξαιρετικό και περιλαμβάνει όλες - ή σχεδόν όλες - τις κύριες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας αλλά και ευρύτατης κλίμακας πόλεις σε όλο τον κόσμο.
Καλό βράδι και καλή μελέτη
Δήμητρα :love:
Με πρόλαβε η Gold soul
:bigsmile:
Συγχαρητήρια για το επίπονο και άκρως απαρίτητο και αποτελεσματικό έργο σας!Όσο για τη "FYROM" συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι και πάλι να σας συγχαρώ !ΜΠΡΑΒΟ !