Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
kroisa
γεια σας παιδια !
καλως ηρθα στην κοινοτητα σας....
θα ξεκινησω με ενα αισιοδοξο μηνυμα δικο μου
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ
ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΜΕ
και ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ
Quote:
Originally Posted by
μαμουνι2403
καλημέρα!!!!Χαίρομαι που είμαι μέλος της παρέας σας!!!!Είμαι αρχάρια και έχω πολλά να μάθω ακόμη!!!!:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
OlgaV
Καλησπέρα κι απο μένα!!Παρούσα είμαι κι εγώ αν και δεν έχω αξιωθεί να σας μιλήσω ποτέ...:o
Μου αρέσει η αστρολογία και έτσι μελετάω συχνά τα άρθρα σας...τα οποία βρίσκω ενδιαφέροντα και κατατοπιστικότατα!!Συνεχίσ τε την καλή δουλειά... :):)
Quote:
Originally Posted by
NimertiS
Καλώς σας βρήκα όλους!
Quote:
Originally Posted by
kaplani
Καλησπέρα με λένε Αιμιλία και σας παρακολουθώ τακτικά.Δεν γνωρίζω πολλά για την αστρολογία αλλά μου αρέσει να διαβάζω.Είμαι γεννημένη 13/01/1977.Αν μπορείτε θα ήθελα να μου πείτε κάποια πράγματα για εμένα βάση ζωδίου.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Quote:
Originally Posted by
eirinipat
Πολύ καλο site μπράβο σας!!!
Quote:
Originally Posted by
Πανπαπ
Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας ως νέο μέλος της ιστοσελίδα σας. Ασχολούμαι με την Κοσμική Αστρολογία πολλά χρόνια. Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνώ με ανθρώπους που έχουν γνώση της Αστρολογίας, να γράφω τις απόψεις μου και να παίρνω απαντήσεις.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με του σεισμούς και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που εισέρχονται από το διάστημα στο πλανήτη μας. Τα ποιο πάνω φαινόμενα εμφανίζονται περίπου δέκα ημέρες πριν από κάθε έκλειψη, αυξάνονται σταδιακά μέχρι την έκλειψη και μειώνονται αργά αργά μέχρι την επόμενη έκλειψη.
Ασφαλώς θα γνωρίζεται ότι η επόμενη έκλειψη γίνεται στης 25 του αυτού Μηνός στης 5 μοίρες και 46΄στον Σκορπιό.
Τα φαινόμενα εμφανίζονται περίπου 60 μοίρες ανατολικά του Γκρίνουιτς και ακριβός στον αντίθετο τόπο του συγκεκριμένου σημείου.
Παρακαλώ να το δώσετε για μελέτη και ανάλυση. Περιμένω απάντηση σας.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Πανπαπ
Quote:
Originally Posted by
ΛΙΑΝΙ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΝΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ:)........ΑΙΓΟΚΕΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΛΕΟΝΤΑ.....ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ Η ΚΑΗΜΕΝΗΗΗΗΗ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:lol::lol::lol::lol:
Quote:
Originally Posted by
gias
Γεια σας , ονομάζομαι Γεωργια ειμαι μελος αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.Κατά καιρούς εχώ διαβάσει πολλά άρθρα τα οποια με βοήθησαν να κατανοήσω ως ένα βαθμό οτι η Αστρολογία είναι κατι πολύ περισσότερο απο τα 12 ζώδια.Ειμαι Διδυμος με ωροσκόπο Λεοντα και την τελευταία πενταετια εχω βιώσει τη μεγαλη ανατροπη.Ο σύζυγός μου ειναι Αιγόκερως (ηλιο στις 9 μοιρες και 33') και ωροσκοπο Ζυγό και απο αυτα που εχω αντιληφθει μαλλον η ανατροπη προήλθε απο τις δυσκολες πλανητικες επιρροές στον δικό του χαρτη.Τώρα εχει χασει παλι τη δουλειά του και διαβαζοντας για το μεγαλο τριγωνο του καλοκαιριου διαπιστωσα οτι η ακμη του δεκατου οικου του ειναι στον Καρκινο στις 4 μοιρες.Θα μπορουσαμε να ελπιζουμε σε κατι καλο οσο αφορα τα επαγγελαματικά του?Εχει γενηθει 01/01/1968 ωρα 0010.Σας ζητω συγνωμη ε των προτερων αν εχω κανει καταχρηση της δυνατοτητας που μου δινετε στο site να γραψω κατι αλλα ειμαι απελπισμενη Ευχαριστω!
Quote:
Originally Posted by
ΠΗΤΕΡ
γεια σας παιδιά! Συνεχίστε το διάβασμα!
Quote:
Originally Posted by
frondo06
:)Γειά σας φίλοι μου!!!
Καλως ήρθατε στην μεγαλη παρεα του My horoscope:)
Ευχομαι καλη πλοηγηση και καλο διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα του σαιτ!
Το site ειναι πολυ καλο ομως θα ηταν πιο σαφες για εναν αρχαριο να αναλυεται σφαιρικα η καθε οψη συνδιαστικα οψεις ζωδια οικοι στον χαρακτηρα οικονομικα σχεσεις και υγεια τοτε θα ηταν το τελειο.Ε νημερωτικα και εγκυκοπαιδικα ειναι καλο.
"γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΙΨΗΣ .ΠΡΟΣΟΧΗ
Καλημέρα! παρακολουθώ το site αρκετό καιρό αλλά σήμερα αποφάσισα να μπω μετά από πολύ καιρό μήπως μπορέσω να δω κάτι παραπάνω! Μου αρέσει πάρα πολύ η σελίδα σας!
:):):)
Καλημέρα παιδιά καλώς σας βρήκα!
Είμαι καινούργια και μου αρέσει πολύ η ιστοσελίδα :)
Για να δω τον αστρολογικό χάρτη τι πρέπει να βάλω κάτω κάτω που ζητά γεωγραφικό πλάτος κτλ?
Δε χρειάζεται να γράψεις κάτι εκεί Natalex, μόλις επιλέξεις από το μενού την πόλη που θέλεις, τότε συμπληρώνονται αυτόματα αυτά τα πεδία.. Καλώς μας ήρθατε :)
ευχαριστώ πολύ :rolleyes:
Καλημέρα σε όλους και να έχετε μια όμορφη Κυριακή! :)
Υπάρχει σε κάποιο σημείο του site εξήγηση για το τι σημαίνει εάν κάποιος έχει ίδιο ζώδιο και ωροσκόπο; Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι τέτοιο και θα το ήθελα. Εγώ για παράδειγμα είμαι Υδροχόος με Υδροχόο. Το ξέρω πως από μόνα τους αυτά τα 2 στοιχεία δεν σημαίνουν κάτι, αλλά σε σχέση πάντα με το σύνολο του χάρτη, παρόλα αυτά έχω την απορία εάν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σημασία και ποιά.
Quote:
Originally Posted by
Πανπαπ
"γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Quote:
Originally Posted by
Μαιρη_τοπ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΙΨΗΣ .ΠΡΟΣΟΧΗ
Quote:
Originally Posted by
kikirka
Καλημέρα! παρακολουθώ το site αρκετό καιρό αλλά σήμερα αποφάσισα να μπω μετά από πολύ καιρό μήπως μπορέσω να δω κάτι παραπάνω! Μου αρέσει πάρα πολύ η σελίδα σας!
:):):)
Quote:
Originally Posted by
Natalex
Καλημέρα παιδιά καλώς σας βρήκα!
Είμαι καινούργια και μου αρέσει πολύ η ιστοσελίδα :)
Για να δω τον αστρολογικό χάρτη τι πρέπει να βάλω κάτω κάτω που ζητά γεωγραφικό πλάτος κτλ?
Καλως ήρθατε στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ
Καλη συνεχεια σας ευχομαι