καλημέρα και από μένα ειμαι νέο μέλος ;)
Printable View
καλημέρα και από μένα ειμαι νέο μέλος ;)
Καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που γράφω κάτι μετά από σχεδόν ένα χρόνο εγγραφής. Θα ήθελα να πω ότι το ραδιοφωνικό σας πρόγραμμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γίνεται το τραγούδι που έπαιξε πριν το "Johnny & Mary" του Robert Palmer. Ήταν ενα ελληνικό τραγούδι που άκουσα στο τέλος του δυστυχώς και θα ήθελα να μάθω τον τίτλο του. Ευχαριστώ!
γεια σας....καλως ηρθα
[QUOTE=bella lugosi;152682]Καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που γράφω κάτι μετά από σχεδόν ένα χρόνο εγγραφής. Θα ήθελα να πω ότι το ραδιοφωνικό σας πρόγραμμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γίνεται το τραγούδι που έπαιξε πριν το "Johnny & Mary" του Robert Palmer. Ήταν ενα ελληνικό τραγούδι που άκουσα στο τέλος του δυστυχώς και θα ήθελα να μάθω τον τίτλο του. Ευχαριστώ![/QUOTE
Δεν πειραζει ποτε δεν ειναι αργα για ενα καλωσορισμα:):):love:
Μπες στο σταθμο εχει τσατ και εκει θα σου απαντησουν αμεσως!
καλη πλοηγηση ευχομαι
οκ- Νόμιζα ότι είχα μπει εκεί βασικά- δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά...:p
Ευχαριστώ πολύ θα στείλω εκεί το ιδιο μήνυμα!!!
να με και εγω
Καλησπέρα σας, Δάφνη με λένε, είμαι καινούργιο μέλος, ευχαριστώ που με δεχθήκατε και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας! Ελπίζω να μάθω αρκετά πράγματα και ελπίζω επίσης πως γράφω στο σωστό θέμα!:D
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΕΔΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ....:D
ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ..:lost: