-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
...καλησπερααα...ακουει κανενας?...
-
Quote:
Originally Posted by
maik-eak
...καλησπερααα...ακουει κανενας?...
Ολοι σε ακουμε!!!:cheesy::bigsmile:
καλως μας ηρθες λοιπον!!!
-
Καλησπέρα σε όλους!
Είστε καταπληκτικοί, δεν έχω ξαναδεί παρόμοια ιστοσελίδα αστρολογίας με πληθώρα θεμάτων και αναλυτικούς χάρτες για τόσα πολλά θέματα.
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε κι ελπίζω να περάσουμε υπέροχα, φιλιά.
-
Χαίρετε.. κι εγώ καινούρια εδώ.. δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι.. πιστεύω πως θα βρώ πολλά εδω μέσα :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
katerinakiaigokeraki
Καλησπέρα σε όλους!
Είστε καταπληκτικοί, δεν έχω ξαναδεί παρόμοια ιστοσελίδα αστρολογίας με πληθώρα θεμάτων και αναλυτικούς χάρτες για τόσα πολλά θέματα.
Quote:
Originally Posted by
Aquaries
Χαίρετε.. κι εγώ καινούρια εδώ.. δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι.. πιστεύω πως θα βρώ πολλά εδω μέσα :bigsmile:
Καλώς μας ήρθατε και οι δυο σας!
Να είστε σίγουρες ότι θα βρείτε άπειρα θεματα και συζητήσεις για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. :bigsmile:
Καλό διάβασμα λοιπόν
-
Quote:
Originally Posted by
katerinakiaigokeraki
Καλησπέρα σε όλους!
Quote:
Originally Posted by
Aquaries
καλως μας ηρθατε!!!!
καλη συνεχεια στο :horoscope:
-
Quote:
Originally Posted by
ABTUL
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ(ΑΦΡΟΔΗΤΗ, ΔΙΑ, ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ) ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ. ΑΠΌΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΗ; ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ;;;;;; ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ !!!!
:bigsmile:Καλημέρα!!:bigsmile: Είναι πολύ γενικά όλα αυτά.....:embarrest καταλαβαίνεις πως είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου και κανένας δεν μπορεί να σου δώσει απάντηση γενικά και αόριστα ,γίνε ποιό συγκεκριμένη και θέσε το ερώτημα σου στην κατάλληλη ενότητα...:bigsmile:
Καλύτερα θα ήταν.....να μην φωνάζεις....:toung: τα μικρά γράμματα είναι καλύτερα!!:bigsmile:
-
Γεια σας και από μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμβάλουν στη διαμόρφωση αυτού του site. Πραγματικά κάνετε όλοι εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!
-
Quote:
Originally Posted by
inertia
Γεια σας και από μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμβάλουν στη διαμόρφωση αυτού του site. Πραγματικά κάνετε όλοι εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!
Καλώς μας ήρθες!
Χαιρόμαστε να ακούμε καλά σχόλια για την εθελοντική προσπάθεια τόσων ατόμων και τόσων ετών! :bigsmile:
-
γεια σας και απο εμενα...η αστρολογια ειναι μια ευφανταστη και γεματη μυστηρια ενασχοληση....!!!
-
Quote:
Originally Posted by
manmanousos
γεια σας και απο εμενα...η αστρολογια ειναι μια ευφανταστη και γεματη μυστηρια ενασχοληση....!!!
Καλημερα
καλως ορισες στο:horoscope:
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ .ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ . ΜΟΥ ΛΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΤΕ ΝΕΑ .ΣΟΥΠΕΡ
-
Quote:
Originally Posted by
astromaniac
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ .ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ . ΜΟΥ ΛΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΤΕ ΝΕΑ .ΣΟΥΠΕΡ
Καλώς μας ήρθες!!! ελπίζω να τις λύσεις σιγά σιγά!!!!!!!!τις άλυτες!! καλή περιήγηση και καλή συμμετοχή!
-
καλημέρα σε όλους! να έχετε μια όμορφη κυριακή!! διαβάζω τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σας και έχω πλέον καταλάβει ότι ελάχιστα ξέρω για την αστρολογία!!! το παλεύω όμως στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου!!! σιγά σιγά μαθαίνω και τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος! ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες!!!:love:
-
Γιατί είμαι τόσο άσχετη???? :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
sofiahp
μην το λες αυτο..
οι περισσοτεροι απο εμας δεν ξεραμε σχεδον τιποτα οταν γραφτηκαμε
σιγα -σιγα διαβαζοντας θα μαθεις ..:bigsmile:
και θα λυνεις τις αποριες σου μονη σου,
ομως θα πρεπει να στρωθεις στο διαβασμα αγαπητο μελος
καλη συνεχεια σου ευχομαι
και καλως ορισες στο :horoscope:
-
Quote:
Originally Posted by
sofiahp
Ως προς τι?:blink:
-
:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το
προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε.
Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
- Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
-
γεια σας! εχω ενα προβλημα, θελω να φτιαξω χαρτη και μου ζητα γεωγρ. πλατος και μηκος. γνωριζετε που θα τα βρω;ευχαριστω!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
aniger
γεια σας! εχω ενα προβλημα, θελω να φτιαξω χαρτη και μου ζητα γεωγρ. πλατος και μηκος. γνωριζετε που θα τα βρω;ευχαριστω!!!!
Γεια σου! Όταν γράψεις την πόλη γέννησης βγαίνει αυτόματα το γεωγρ. πλατος - μήκος.
-
γεια σας ! ειμαι η Δεσποινα και δεν ξερω πολλα για τα αστρα και για ωροσκοπο!
-
καλημερα δεσποινα . τι κανεισ? τι θα ηθελεσ να μαθεις ? :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
vampiretta
γεια σας ! ειμαι η Δεσποινα και δεν ξερω πολλα για τα αστρα και για ωροσκοπο!
Kαλως ηρθες στο :horoscope:
εχουμε και το ιδιο ονομα!!!:bigsmile:
Λοιπον για αρχη θα περιηγηθεις στις σελιδες του σαιτ
πανω αριστερα εχει την εφαρμογη
Δωρεαν Ωροσκοπιο πατησε εκει που λεει οι χαρτες μου
βαλε τα στοιχεια σου και θα δεις τον αστρολογικο σου χαρτη
εκει φυσικα θα δεις και τον ωροσκοπο σου
και μια μεγαλη αναλυση που σε αφορα!!!!:bigsmile:
καλη συνεχεια !
-
Καλησπερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!
Αμαν παιδια γραφτηκα ..και τωρα θα κολλησωωωωω....
-
γειά σου και εσένα και καλώς μας ήρθες!!! :bigsmile:
Μάγος είσαι??? :toung:
καλή περιήγηση στις σελίδες μας και καλό κόλλημα....! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
leainaki
Καλησπερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!
Αμαν παιδια γραφτηκα ..και τωρα θα κολλησωωωωω....
-
-
θέλω να μάθω κάτι..Ο γιός μου γεννήθηκε στις 8/4/2008,ώρα: 00:52 (ξημερώματα Τρίτης), κριαράκι (λίγο ζόρικο), με ωροσκόπο Τοξότη...Τί σημαίνει αυτό για την προσωπικότητα του και τις σχέσεις του με τον κοινωνικό του περίγυρο..γιατί όχι αργότερα (πολύ αργότερα) με το αντίθετο φύλο?
Γενικότερα πάντως είναι ένα παιδί που μοιάζει να θέλει να τα καταφέρνει όλα ο ίδιος, χρησιμοποιεί αρκετές φορές το "ΕΓΩ", εννοώντας πως θα το κάνει ο ίδιος και είναι λίγο καταφερτζής (σίγουρα μεμενα)..Με τα κορίτσια μεγάλα μικρά τον βλέπω πολύ κοινωνικό..!
-
Quote:
Originally Posted by
ELEFTHEROTRIA
θέλω να μάθω κάτι..Ο γιός μου γεννήθηκε στις 8/4/2008,ώρα: 00:52 (ξημερώματα Τρίτης), κριαράκι (λίγο ζόρικο), με ωροσκόπο Τοξότη...Τί σημαίνει αυτό για την προσωπικότητα του και τις σχέσεις του με τον κοινωνικό του περίγυρο..γιατί όχι αργότερα (πολύ αργότερα) με το αντίθετο φύλο?
Γενικότερα πάντως είναι ένα παιδί που μοιάζει να θέλει να τα καταφέρνει όλα ο ίδιος, χρησιμοποιεί αρκετές φορές το "ΕΓΩ", εννοώντας πως θα το κάνει ο ίδιος και είναι λίγο καταφερτζής (σίγουρα μεμενα)..Με τα κορίτσια μεγάλα μικρά τον βλέπω πολύ κοινωνικό..!
καλως ηρθες στο :welcome:
για αυτα που ρωτας
θα σου προτεινα να διαβασεις τα αρθρα του σαιτ
και θα λυσεις πολλες αποριες σου!!!
καλη συνεχεια σου ευχομαι!!:bigsmile:
-
καλησπέρα και από εμένα!συγχαρητήρια για το site είναι εκπληκτικό!το μόνο μου ''θέμα'' είναι οτι εδώ και δυο μέρες περίπου μου βγάζει το παρακαάτω μήνυμα ενώ τον 'εχω ήδη ενεργοποιήσει το λογαριασμό μου και μάλιστα έχω ήδη βρει τον χάρτη μου:
Δεν έχετε την δυνατότητα να συνεχίζετε στις επόμενες σελίδες.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο διαχειριστής απενεργοποίησε την εισαγωγή δεδομένων, ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ.
όποιος μπορεί ας βοηθήσει!ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kita
καλησπέρα και από εμένα!συγχαρητήρια για το site είναι εκπληκτικό!το μόνο μου ''θέμα'' είναι οτι εδώ και δυο μέρες περίπου μου βγάζει το παρακαάτω μήνυμα ενώ τον 'εχω ήδη ενεργοποιήσει το λογαριασμό μου και μάλιστα έχω ήδη βρει τον χάρτη μου:
Δεν έχετε την δυνατότητα να συνεχίζετε στις επόμενες σελίδες.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο διαχειριστής απενεργοποίησε την εισαγωγή δεδομένων, ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ.
όποιος μπορεί ας βοηθήσει!ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:bigsmile:
:welcome: Eιμαι σίγουρη πως οι διαχειριστές σύντομα θα σε βοηθήσουν!!!:cheesy:
-
Καλησπέρα σε όλους τους εραστές της αστρολογιας!!
Ονομάζομαι Στεφανια και οι γνώσεις μου στην αστρολογια ειναι ελαχιστες.
Το site σας ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!!!! με πολυ ενδιαφεροντα θεματα !!!! και ειμαι σιγουρη πως μαζι σας θα μαθω αρκετα.
-
:
Quote:
Originally Posted by
stefania1
Καλησπέρα σε όλους τους εραστές της αστρολογιας!!
Ονομάζομαι Στεφανια και οι γνώσεις μου στην αστρολογια ειναι ελαχιστες.
Το site σας ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!!!! με πολυ ενδιαφεροντα θεματα !!!! και ειμαι σιγουρη πως μαζι σας θα μαθω αρκετα.
Στεφανία :welcome: !!!Θα μάθεις πολλά πράγματα εδώ:cheesy: να είσαι σίγουρη!!! Ορεξη να έχεις για γνώση :bigsmile:
Η Αστρολογία είναι πολύ συναρπαστική και αξίζει να ασχοληθεί κανείς.....
Καλή περιήγηση στη γνώση!!!!:bigsmile::cheesy:
-
καλησπερα σε ολους.ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ ενδιαφερον η παρεα σας.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
steeve877
καλησπερα σε ολους.ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ ενδιαφερον η παρεα σας.:bigsmile:
Kαλημέρα steeve877, ναι το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς μαζί μας :bigsmile: :love:
Καλώς ήρθες στο :horoscope:
-
καλημερα ειμαι καινουρια στο forum σας αλλα εχω ενθουσιαστει με ολα αυτα που διαβαζω......δεν γνωριζω βεβαια καλα τα ''κατατοπια σας''αλλα ευχομαι να τα μαθω γρηγορα....η αληθεια ειναι οτι απο περιεργεια γραφτηκα,για τι ετυχε να πεσω στην σελιδα της χαρτομαντειας απο την maraki_1975.συνεχιστηκε κ σε αλλη σελιδα μετα γιατι ειδα οτι κλειδωθηκε το θεμα.κ θα ηθελα να διαβασω της ερμηνειες που δινει για τα σχεδια που εχει παραθεση....οπως κ να εχει σας αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την ωραια κ ευχαριστη σελιδα που εχετε δημιουργησει αλλα κ για την ευχαριστη παρεα που κρατατε....να στε καλα.....
-
kalispera se oloys. Prwti fora grafw , alla parakoloythw ola ta themata sas me endiaferon
-
Quote:
Originally Posted by
thano
kalispera se oloys. Prwti fora grafw , alla parakoloythw ola ta themata sas me endiaferon
Καλώς μας ήρθες και πάλι!!!!....Ομως:nogrgl Καλή περιήγηση......
-
γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε.
-
Quote:
Originally Posted by
Σούκη
γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε.
Kαλωσήρθες στο :horoscope:
-
Καλησπέρα σας.
Καλώς σας βρήκα . Λέτε να τα καταφέρω να μπω στα άδυτα? Ακρχισα να ψαχουλεύω και χάνομαι. Εσείς το βρήκατε ενδιαφέρον?
Λυδία