-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Καλημέρα,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας..
Μήπως θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε που είναι ο Β. Δεσμός..?/Ν Δεσμός?:bigsmile:
Ακόμα που θα μπορούσα να κοιτάξω για ερμηνεία μεσοδιαστημάτων και πως επηρεάζουν το όλο "σύστημα"?
Ευχαριστώ και πάλι ..
και περιμένω εναγωνίως την απάντηση σας...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kleonis
Γεια σας,
είμαι η Νικη και γεννήθηκα 29/09/1984 στην Θεσσαλονίκη και ώρα 6:30 μμ και θα ήθελα και γω να με ¨φωτίσετε" όσο αφορά τον χάρτη μου....
ευχαριστώ προαιρετικά!
Αγαπητή kleonis,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Quote:
Originally Posted by
snowflake
γεια σας και πάλι... μπορεί καποιος να μου εξηγησει τι ρόλο παιζουν οι μοίρες στις θεσεις των πλανητων κλπ... ??????
Αγαπητή snowflake,
στη συγκεκριμένη ενότητα δίνουμε θέσεις πλανητών κλπ. Αν η ερώτησή σου έχει να κάνει με έναν γενικότερο προβληματισμό για τον ρόλο των μοιρών, μπορείς αν θες να ρωτήσεις στην ενότητα Εραστές της αστρολογίας, όπου κάποιος μέλος θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις και στην ενότητα Ο αστρολόγος σπίτι σας.
Quote:
Originally Posted by
meltemi
γεια σας! πραγματικά χαίρομαι που έγινα μέλος. Εχω μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές απορίες σε αστρολογικά θέματα και ελπίζω στην καθοδήγησή σας. αν μπορω θαθελα να ρωτήσω για τον βορειο και νότιο δεσμό τον δικό μου, καθώς και του φίλου μου και αν συμπεραίνετε κάτι από αυτό. Η ημερομηνία της γεννησής μου είναι 18.12.1961 στις 6.30πμ στο αγρίνιο και του φίλου μου στις 13.02.1961, 7.00πμ στην αθήνα. ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αγαπητή meltemi,
για εσένα:
ο Βόρειος δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 35 λεπτά του Υδροχόου και στον 3ο οίκο.
ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 35 λεπτά του Λέοντα και στον 9ο οίκο.
για τον φίλο σου:
ο Βόρειος δεσμός βρίσκεται στις 6 μοίρες και 14 λεπτά της Παρθένου και στον 7ο οίκο.
ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στις 6 μοίρες και 14 λεπτά των Ιχθύων και στον 1ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
mirellia
Καλημέρα,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας..
Μήπως θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε που είναι ο Β. Δεσμός..?/Ν Δεσμός?:bigsmile:
Ακόμα που θα μπορούσα να κοιτάξω για ερμηνεία μεσοδιαστημάτων και πως επηρεάζουν το όλο "σύστημα"?
Ευχαριστώ και πάλι ..
και περιμένω εναγωνίως την απάντηση σας...:bigsmile:
Αγαπητή mirellia,
ο Βόρειος δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 24 λεπτά του Τοξότη και στον 3ο οίκο.
ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 24 λεπτά των Διδύμων και στον 9ο οίκο.
Οσον αφορά τα μεσοδιαστήματα, μπορείς να δεις ενδεικτικά αυτό: Οι εξισώσεις της Κοσμοβιολογίας - Σύστημα Reinhold Ebertin.
Μπορείς όμως να κάνεις αναζήτηση πατώντας εδώ και να βρεις όσα σε ενδιαφέρουν.
-
Γεια σας αν θελετε να μου κανετε και τον δικο μου χαρτη;) ευχαριστω
-
Quote:
Originally Posted by
ioni
Γεια σας αν θελετε να μου κανετε και τον δικο μου χαρτη;) ευχαριστω
Να σου κάνουμε! :bigsmile:
Χρειάζονται όμως και τα αναγκαία στοιχεία (ημερομηνία, ώρα και τόπος γεννησης)
-
συγνωμη ;) 08-12-1966 ωρα 11.30πρωι ζαχαρω Ν.Ηλειας
-
Γεια σας!θα ηθελα να μαθω τις θεσεις των πλανητων της κολλητης μου.γεννηθηκε 18-12-85 μεσανυχτα00:10 ρωσια
-
Καλσπέρα,
γεννήθηκα στις 23-10-1982 και ώρα 13.50 το μεσημέρι.έχετε βγάλει τον γενέθλιο χάρτη μου απλά θα ήθελα αν γίνεται να μου βγάλετε τον χάρτη συναστρίας μου με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει που έχει γεννηθεί στις 24-01-1987 και ώρα 00.35 στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
-
ποτε θα μου κανετε τον χαρτη μου 08-12-1966 11.30 πρωι πυργος;;;;;:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
ioni
συγνωμη ;) 08-12-1966 ωρα 11.30πρωι ζαχαρω Ν.Ηλειας
Quote:
Originally Posted by
ioni
ποτε θα μου κανετε τον χαρτη μου 08-12-1966 11.30 πρωι πυργος;;;;;:bigsmile:
Αγαπητή ioni,
έτοιμος ο χάρτης σου... εδώ.
Quote:
Originally Posted by
mei
Γεια σας!θα ηθελα να μαθω τις θεσεις των πλανητων της κολλητης μου.γεννηθηκε 18-12-85 μεσανυχτα00:10 ρωσια
Αγαπητή mei,
η Ρωσία είναι μεγάλη χώρα δε λες;
Θα πρέπει να δώσεις συγκεκριμένο τόπο γέννησης...
Quote:
Originally Posted by
pyrosvestiki
Καλσπέρα,
γεννήθηκα στις 23-10-1982 και ώρα 13.50 το μεσημέρι.έχετε βγάλει τον γενέθλιο χάρτη μου απλά θα ήθελα αν γίνεται να μου βγάλετε τον χάρτη συναστρίας μου με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει που έχει γεννηθεί στις 24-01-1987 και ώρα 00.35 στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Αγαπητή pyrosvestiki,
σου παραθέτω:
τον χάρτη της συναστρίας σας
και τον πίνακα με τις όψεις.
(pyrosvestiki a είσαι εσύ, pyrosvestiki b είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει)
-
Καλησπέρα!Μπορείτε να μου κάνετε τον χάρτη μου; Έχω γεννηθεί στη Σπάρτη στις 28/9/1978 στις 18:15.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Quote:
Originally Posted by
Nepheli
Καλησπέρα!Μπορείτε να μου κάνετε τον χάρτη μου; Έχω γεννηθεί στη Σπάρτη στις 28/9/1978 στις 18:15.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητή Nepheli,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
-
σ'ευριστω παρα πολύ:clapping: θα σου ζητήσω ακομα μια χαρη που μπορει να βοηθήσει και άλλους έναν πίνακα με τα συμβολα μερικά τα γνωρίζω μερικά με μπερδευουν ευχαριστώ :bigsmile: πολύ
-
-
καλησπέρα σας.
θα ήθελα να μάθω που βρίσκονται ο β.δεσμός και ο ν.δεσμός μου.
γεννήθηκα στις 01-07-1983, ώρα 08.35 το πρωί, στην κέρκυρα. θα ήθελα να μάθω κυρίως για τα αισθηματικά και για τα επαγκελματικά αν γίνεται.
αν σας είναι εύκολο, και δεν σας έχω κουράσει με τις ερωτήσεις μου, θα ήθελα να μου πείτε και τα αντίστοιχα για κάποιον που γεννήθηκε στις 28-12-1983, ώρα 08.30 το πρωί στην αθήνα.
σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
:cheesy:
-
-
Καλημέρα.Με λένε Κώστα και έχω γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1980,στις 15:30 στη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να δώ το γενέθλιο χάρτη μου.Σας ευχαριστούμε πολυ για την ενδιαφέρουσα και όμορφη ιστοσελίδα σας.
-
Quote:
Originally Posted by
Markella83
καλησπέρα σας.
θα ήθελα να μάθω που βρίσκονται ο β.δεσμός και ο ν.δεσμός μου.
γεννήθηκα στις 01-07-1983, ώρα 08.35 το πρωί, στην κέρκυρα. θα ήθελα να μάθω κυρίως για τα αισθηματικά και για τα επαγκελματικά αν γίνεται.
αν σας είναι εύκολο, και δεν σας έχω κουράσει με τις ερωτήσεις μου, θα ήθελα να μου πείτε και τα αντίστοιχα για κάποιον που γεννήθηκε στις 28-12-1983, ώρα 08.30 το πρωί στην αθήνα.
σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
:cheesy:
Αγαπητή Markella83,
ο Βόρειος Δεσμός σου βρίσκεται στις 15 μοίρες και 49 λεπτά των Διδύμων και στον 5ο οίκο, ενώ ο Νότιος Δεσμός σου στις 15 μοίρες και 49 λεπτά του Τοξότη και στον 11ο οίκο.
Ο Βόρειος Δεσμός του άλλου προσώπου βρίσκεται στις 25 μοίρες των Διδύμων και στον 11ο οίκο και ο Νότιος Δεσμός του στις 25 μοίρες του Τοξότη και στον 5ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
kim_ki_duk
Καλημέρα.Με λένε Κώστα και έχω γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1980,στις 15:30 στη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να δώ το γενέθλιο χάρτη μου.Σας ευχαριστούμε πολυ για την ενδιαφέρουσα και όμορφη ιστοσελίδα σας.
Αγαπητέ kim_ki_duk,
ο χάρτης σου είναι αυτός!
-
σας ευχαριστώ πολύ drmaroulita!!!
-
Καλησπέρα.Στο διάγραμμα με τις κάθετες και οριζόντιες αντιστοιχίες του χάρτη μου, βλέπω ένα σύμβολο που μοιάζει με το γράμμα Q, αν αντί για κύκλο το γράφαμε με τετράγωνο, ανάμεσα στα υπόλοιπα σύμβολα των τριγώνων, τετραγώνων, εξαγώνων κλπ., το οποίο δεν κατάφερα να βρώ στον πίνακα με τις εξηγήσεις των συμβολισμών.Είναι εύκολο να διευκρινίσετε τι σημαίνει; Ευχαριστώ.
-
-
Quote:
Originally Posted by
any_f
Καλησπέρα.Στο διάγραμμα με τις κάθετες και οριζόντιες αντιστοιχίες του χάρτη μου, βλέπω ένα σύμβολο που μοιάζει με το γράμμα Q, αν αντί για κύκλο το γράφαμε με τετράγωνο, ανάμεσα στα υπόλοιπα σύμβολα των τριγώνων, τετραγώνων, εξαγώνων κλπ., το οποίο δεν κατάφερα να βρώ στον πίνακα με τις εξηγήσεις των συμβολισμών.Είναι εύκολο να διευκρινίσετε τι σημαίνει; Ευχαριστώ.
Γεια σου any_f!
Το σύμβολο που μου περιγράφεις είναι το ενάμισυ τετράγωνο (135°). :)
Είναι μία ελάσσων/ δευτερεύουσα όψη, αλλά θεωρείται έντονη, αν την δούμε σαν μία ασθενή μορφή τετραγώνου.
-
-
Re: Αρνητικά συναισθήματα και η αντιμετώπισή τους.
[καλημέρα.. είμαι καινούρια σε αυτο το site. αλλα δεν έχω ιδέα για το τι κάνω εδω. σε ποιον απευθυνω τις ερωτησεις μου κλπ. Με λένε κατερινα εχω γεννηθει 3/1/1978 και ώρα 16:30 στην αθηνα. Το αγόρι μου στις 22/12/1978 και ώρα 17:20 το απογευμα και αυτος στην αθηνα. θα ήθελα να μάθω τους ωροσκόπους μας καθώς και το κατα πόσο συμβατοι είμαστε οσων αφορα τα ζωδια μας.. χαρακτηριστικα μας συμφωνα με ζωδια και ωροσκόπους κλπ. τι είναι οι γενέθλιοι χάρτες? μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε? ευχαριστω εκ των προτέρων.:idea:
-
Quote:
Originally Posted by
ORFA
[καλημέρα.. είμαι καινούρια σε αυτο το site. αλλα δεν έχω ιδέα για το τι κάνω εδω. σε ποιον απευθυνω τις ερωτησεις μου κλπ. Με λένε κατερινα εχω γεννηθει 3/1/1978 και ώρα 16:30 στην αθηνα. Το αγόρι μου στις 22/12/1978 και ώρα 17:20 το απογευμα και αυτος στην αθηνα. θα ήθελα να μάθω τους ωροσκόπους μας καθώς και το κατα πόσο συμβατοι είμαστε οσων αφορα τα ζωδια μας.. χαρακτηριστικα μας συμφωνα με ζωδια και ωροσκόπους κλπ. τι είναι οι γενέθλιοι χάρτες? μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε? ευχαριστω εκ των προτέρων.:idea:
Γεια σου Κατερίνα :bigsmile:
ο δικός σου ωροσκόπος είναι στις 3 μοίρες και 30 λεπτά του Καρκίνου και ο ωροσκόπος του αγοριού σου στις 3 μοίρες και 55 λεπτά του Καρκίνου.
Σου παραθέτω επίσης και τους γενέθλιους χάρτες σας (είναι οι χάρτες που δείχνουν τις θέσεις των πλανητών και άλλων σημείων τη στιγμή της γέννησης μας):
τον δικό σου
του αγοριού σου.
Προκειμένου να διαβάσεις σιγά σιγά τους χάρτες, μπορείς να κοιτάξεις αυτή τη σελίδα.
Σχετικά με το ερώτημά σου, σου προτείνω σε πρώτη φάση να δεις τις εξής εφαρμογές:
Ερωτική ηλιακή συμβατότητα
Τα φεγγάρια του Έρωτα- Ερωτική Σεληνιακή συμβατότητα.
Πιστεύω πως θα πάρεις μία πρώτη ιδέα, αν και η ερωτική συναστρία είναι ένα πολύπλοκο σύστημα ερμηνείας όπου εμπλέκονται πολλοί παράγοντες.
Μπορείς επίσης να δεις την ενότητα: Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις, όπου έχει πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα.
-
Marolita σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες... μηπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι παει να πει δικός σου ωροσκόπος είναι στις 3 μοίρες και 30 λεπτά του Καρκίνου και ο ωροσκόπος του αγοριού σου στις 3 μοίρες και 55 λεπτά του Καρκίνου. Με επηρεάζει με κάποιον τρόπο αυτο? εννοω οι μοίρες που είναι ο ωροσκόπος μου? επισης όσων αφορα τους γενέθλιους χάρτες δεν έβγαλα άκρη.. δεν καταλάβαινα τίποτα. γενέθλιος χάρτης είναι η θεση των πλανητών την ώρα που γενήθηκα? πως θα βγάλω ακρη?
εννοω να βρω πως ηταν η πλανητες αυτην την ώρα.
-
Quote:
Originally Posted by
ORFA
Marolita σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες... μηπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι παει να πει δικός σου ωροσκόπος είναι στις 3 μοίρες και 30 λεπτά του Καρκίνου και ο ωροσκόπος του αγοριού σου στις 3 μοίρες και 55 λεπτά του Καρκίνου. Με επηρεάζει με κάποιον τρόπο αυτο? εννοω οι μοίρες που είναι ο ωροσκόπος μου? επισης όσων αφορα τους γενέθλιους χάρτες δεν έβγαλα άκρη.. δεν καταλάβαινα τίποτα. γενέθλιος χάρτης είναι η θεση των πλανητών την ώρα που γενήθηκα? πως θα βγάλω ακρη?
εννοω να βρω πως ηταν η πλανητες αυτην την ώρα.
Γεια σου Κατερίνα και πάλι!
στη συγκεκριμένη ενότητα δεν γίνεται να επεκταθούμε σε ερωτήσεις πέραν της θέσης των πλανητών. Μπορώ ωστόσο να σου δώσω κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, αν και σου προτείνω να ρίξεις μία ματιά στα διάφορα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί για τα θέματα που σε απασχολούν.Μπορείς π.χ. αν θες να μάθεις περισσότερα πράγματα για τον ωροσκόπο μπορείς να πας εδώ και βάζοντας τη λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει (εν προκειμένω "ωροσκόπος") θα δεις πόσα αποτελέσματα θα σου βγάλει! Πάντως για τον ωροσκόπο υπάρχει συγκεκριμένη ενότητα στο φόρουμ Οίκοι - Ωροσκόπος - Τύποι ωροσκόπου με πολλά διαφωτιστικά άρθρα.
Τώρα σχετικά με την ερώτησή σου, σίγουρα η ακριβής θέση ενός πλανήτη, ενός πλανητοειδούς, ενός άλλου σημείου, όπως είναι π.χ. ο ωροσκόπος, παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην ερμηνεία του χάρτη γιατί η θέση αυτή έχει δικά της χαρακτηριστικά τα οποία διαμορφώνονται βέβαια και με τις σχέσεις που έχει με άλλα σημεία (αυτό που λέμε όψεις). Αυτό όμως είναι μία σύνθετη διαδικασία που γίνεται από τους γνώστες της αστρολογικής τέχνης.
Σου παρέθεσα σε λινκ στο προηγούμενο ποστ τους χάρτες σας (δε χρειάζεται λοιπόν να βρεις εσύ τη θέση των πλανητών), μαζί με τη βοηθητική σελίδα με τα σύμβολα, προκειμένου να δεις τί ακριβώς είναι ένας γενέθλιος χάρτης και τί στοιχεία περιλαμβάνονται σ' αυτόν.
Σου παραθέτω τα εξής άρθρα που θα σε βοηθήσουν:
Χάρτης, το εργαλείο της Αστρολογίας
Αστρολογία - τα πρώτα στοιχεία
-
Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους
Καλησπέρα σας,
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή αστρολογική διαδικτυακή προσπάθεια όλων σας.
Θα ήθελα, αν έχετε τη διακριτική ευχέρεια να μου εξηγήσετε σχετικά με τους δεσμούς σελήνης μου: 24.4.72 Ώρα 20.30, Αθήνα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους
Quote:
Originally Posted by
AIANTAS
Καλησπέρα σας,
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή αστρολογική διαδικτυακή προσπάθεια όλων σας.
Θα ήθελα, αν έχετε τη διακριτική ευχέρεια να μου εξηγήσετε σχετικά με τους δεσμούς σελήνης μου: 24.4.72 Ώρα 20.30, Αθήνα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αγαπητέ AIANTAS,
ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στην 00 μοίρα και 29 λεπτά του Υδροχόου και στον 3ο οίκο και ο Νότιος Δεσμός στην 00 μοίρα και 29 λεπτά του Λέοντα και στον 9ο οίκο.
-
γενήθηκα 03 ιανουαρίου το 1983 στις 21:45 στον βόλο και θα ήθελα να να μάθω τη θέση της Λίλιθ
-
Καλημέρα σας! Θάθελα να μάθω τις θέσεις των Δεσμών της Σελήνης, τη Λίλιθ, την Ηρα και την Κορυφή παρακαλώ. Γεννήθηκα 18.12.1961 και ώρα 6.30πμ, στο Αγρίνιο.
Σας ευχαριστώ
-
Re: ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 433 έρωτας
πως θα μαθουμε που έχουμε τον έρωτα
08-12-1966 11.30 πρωί
-
Για να δουμε... που τον εχω τον ερως? 21/11/1983 18.00 Νικαια Αττικης
-
Κι εγώ κι εγώ θέλω τον Έρωτα...7/8/1981 14:00 στο Μαρούσι Αττικής...Ευχαριστώ :love:
-
Καλησπέρα! Έχω γεννηθεί στις 31/10/1978 Πάτρα 11.30 το πρωι.
-
Quote:
Originally Posted by
evoulini-
γενήθηκα 03 ιανουαρίου το 1983 στις 21:45 στον βόλο και θα ήθελα να να μάθω τη θέση της Λίλιθ
Αγαπητή evoulini-,
η Λίλιθ βρίσκεται στις 21°50' του Αιγόκερω και στον 5ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
meltemi
Καλημέρα σας! Θάθελα να μάθω τις θέσεις των Δεσμών της Σελήνης, τη Λίλιθ, την Ηρα και την Κορυφή παρακαλώ. Γεννήθηκα 18.12.1961 και ώρα 6.30πμ, στο Αγρίνιο.
Σας ευχαριστώ
Αγαπητή meltemi,
σχετικά με τους Δεσμούς της Σελήνης στον χάρτη σου, σου έχω απαντήσει ήδη εδώ.
Η Λίλιθ βρίσκεται στις 05°32' της Παρθένου και στον 9ο οίκο.
Η Ήρα βρίσκεται στις 26°16' των Ιχθύων και στον 4ο οίκο.
Η Κορυφή βρίσκεται στις 23°07' του Καρκίνου και στον 8ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
ioni
πως θα μαθουμε που έχουμε τον έρωτα
08-12-1966 11.30 πρωί
Αγαπητή ioni,
ο Έρως βρίσκεται στις 27°51' του Τοξότη.
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Για να δουμε... που τον εχω τον ερως? 21/11/1983 18.00 Νικαια Αττικης
Αγαπητή skorpion,
ο Έρως βρίσκεται στις 28°30' της Παρθένου.
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Κι εγώ κι εγώ θέλω τον Έρωτα...7/8/1981 14:00 στο Μαρούσι Αττικής...Ευχαριστώ :love:
Αγαπητή SKYLOROCK,
ο Έρως βρίσκεται στις 04°56' του Ταύρου.
Quote:
Originally Posted by
happykar
Καλησπέρα! Έχω γεννηθεί στις 31/10/1978 Πάτρα 11.30 το πρωι.
Αγαπητή happykar,
φαντάζομαι ότι ζητάς τον γενέθλιο χάρτη σου, τον οποίο μπορείς να δεις εδώ.
Αν ζητάς τη θέση του Έρω, βρίσκεται στις 25°13' του Ζυγού.
-
Εμενα θα με αφήσετε χωρίς να μου πειτε που βρίσκεται ο έρως; Και μιας και το θυμήθηκα θα σας έκανε κόπο να μου πείτε και το Vertex;
26/01/1979 09.50 το πρωί Αθήνα
Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
ikouak
Εμενα θα με αφήσετε χωρίς να μου πειτε που βρίσκεται ο έρως; Και μιας και το θυμήθηκα θα σας έκανε κόπο να μου πείτε και το Vertex;
26/01/1979 09.50 το πρωί Αθήνα
Ευχαριστώ
Αγαπητή ikouak,
ο Έρως βρίσκεται στις 28°12' του Τοξότη.
Το Vertex/Κορυφή βρίσκεται στις 27°22 της Παρθένου και στον 7ο οίκο.
-
Ευχαριστώ πολυ DrMaroulita! Ομολογουμένως αυτή ήταν μια πάρα πάρα πολύ σβέλτη απάντηση!
-
Έτυχε απλά!!!!! Δεν θα ξαναγίνει!! :toung: :toung:
-
Καλημέρα....9/1/1962 και ώρα 00.10. Για τον Έρωτα....Ευχαριστώ πολυ.