Re: Θέσεις πλανητών - part 2
Quote:
Originally Posted by
diafanos
Όταν ο Χειρων ο Β.Δεσμός είναι ανάδρομοι τί γίνεται;;;;απ'ότι είδα δεν υπάρχει στο άρθρο με τους ανάδρομους πλανήτες.
ευχαριστώ :)
Μα το άρθρο εκεινο αναφέρεται στους αναδρομους πλανήτες. :bigsmile:
Dr Maroulita, 8a i8ela ki go me ti seira mou tin polutimi boi8eia sas gia na mporo na upologiso tin erotiki sumbatotita - sunastria, ton sun8eto xarti kai ton xarti Davinson gia mena, gennimeni stis 20/10/1976, 22:30 sti 8essaloniki kai gia ton suntrofo mou o opoios exei genni8ei 01/07/1969, 23:45 stin New York, USA.
Sas euxaristo polu!
Αν κάποιος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, Νεα Υόρκη, στις 01/07/1969, πώς μπορεί να βρει την ώρα ζώνης, γ. μήκος και πλάτος για να υπολογίστούν οι χάρτες??
Σας ευχαριστώ
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μα το άρθρο εκεινο αναφέρεται στους αναδρομους πλανήτες. :bigsmile:
Τα 'χω μπλέξει μου φαίνεται.
Quote:
Originally Posted by
tiviti
Dr Maroulita, 8a i8ela ki go me ti seira mou tin polutimi boi8eia sas gia na mporo na upologiso tin erotiki sumbatotita - sunastria, ton sun8eto xarti kai ton xarti Davinson gia mena, gennimeni stis 20/10/1976, 22:30 sti 8essaloniki kai gia ton suntrofo mou o opoios exei genni8ei 01/07/1969, 23:45 stin New York, USA.
Sas euxaristo polu!
Ξεκίνα κάνοντας την ανάλυση του καθενός χάρτη ξεχωριστά και μετά, από αυτήν την ενότητα Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις μπορείς να βρεις πολλά άρθρα για να αναλύσεις τους δύο χάρτες μαζί, να κάνεις δλδ τη συναστρία.
Quote:
Originally Posted by
tiviti
Αν κάποιος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, Νεα Υόρκη, στις 01/07/1969, πώς μπορεί να βρει την ώρα ζώνης, γ. μήκος και πλάτος για να υπολογίστούν οι χάρτες??
Σας ευχαριστώ
40N43, 74W00 και -5 GMT (μάλλον δεν έχω κάνει λάθος :cheesy: )
Quote:
Originally Posted by
diafanos
Τα 'χω μπλέξει μου φαίνεται.
Μάλλον εννοεί ότι το άρθρο αφορά πλανήτες και όχι σημεία (Β.Δ.) ή πλανητοειδείς (Χείρων). Υπάρχουν όμως άρθρα και για τον Β.Δ. (και Ν.Δ. εννοείται), αλλά και για τον Χείρωνα. Για τους Δεσμούς σε αυτόν το σύνδεσμο Καρμική Αστρολογία και για τον Χείρωνα κάμποσα, χρησιμοποίησε την αναζήτηση :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μάλλον εννοεί ότι το άρθρο αφορά πλανήτες και όχι σημεία (Β.Δ.) ή πλανητοειδείς (Χείρων). Υπάρχουν όμως άρθρα και για τον Β.Δ. (και Ν.Δ. εννοείται), αλλά και για τον Χείρωνα. Για τους Δεσμούς σε αυτόν το σύνδεσμο
Καρμική Αστρολογία - Αστρολογία για όλους και για τον Χείρωνα κάμποσα, χρησιμοποίησε την αναζήτηση :bigsmile:
Να 'σαι καλά!!!:bigsmile:
Καλησπέρα Μαρουλίτα, θα ήθελα μια διευκρίνηση. Εχω βρει το λινκ για το γενεθλιο χαρτη κτλ, παρατηρησα όμως το εξής: ενώ όταν γεννήθηκα ίσχυε η θερινή ώρα, στον υπολογισμό του χάρτη η ώρα δεν αλλάζει αυτόματα σε θερινή. ετσι υπολόγισα 2 φορες το χάρτη, και με διόρθωση κ χωρίς, μου βγάζει όμως διαφορετική οικοθεσία. Πώς θα ξέρω ποιά είναι η σωστή? (ημερ. και ώρα γέννησης 22-10-1980, 3.10 πμ). Αν μπορείς να με κατατοπίσεις σου είμαι υποχρεη
To 1980 έχουμε ισχύ θερινής ώρας από τις 6 Απριλίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου
Εσείς γεννηθήκατε τον Οκτώβριο, συνεπώς το πρόγραμμα σωστά δεν αλλάζει το +2 σε +3
Quote:
Originally Posted by
Alaia
Καλησπέρα Μαρουλίτα, θα ήθελα μια διευκρίνηση. Εχω βρει το λινκ για το γενεθλιο χαρτη κτλ, παρατηρησα όμως το εξής: ενώ όταν γεννήθηκα ίσχυε η θερινή ώρα, στον υπολογισμό του χάρτη η ώρα δεν αλλάζει αυτόματα σε θερινή. ετσι υπολόγισα 2 φορες το χάρτη, και με διόρθωση κ χωρίς, μου βγάζει όμως διαφορετική οικοθεσία. Πώς θα ξέρω ποιά είναι η σωστή? (ημερ. και ώρα γέννησης 22-10-1980, 3.10 πμ). Αν μπορείς να με κατατοπίσεις σου είμαι υποχρεη
euxaristo polu Maroulita! tiviti
ευχαριστω πολύ για τη διευκρίνηση