Παλι απ΄την αρχη βρε κοριτσια;;;:wacko: :wacko: :toung:
Printable View
Παλι απ΄την αρχη βρε κοριτσια;;;:wacko: :wacko: :toung:
Γειά σας και από εμένα. Είμαι καινούριο μέλος, διάβασα προσεχτικά και βρήκα το forum πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο που θέλει κάποιος να μοιραστεί τις γνώσεις του. Μαράκι πολύ καλή δουλειά και συνέχισε. Ανυπομωνώ να προχωρίσεις σε παραδείγματα του 2ου μέρους.
Το δευτερο σταδιο αρχιζει στη σελιδα 6!!
Δηλαδη εδω!!!;)
Καλησπέρα ΑγγελικήQuote:
Originally Posted by Αγγελικη
Όταν μιλάμε για 2ο στάδιο αναφερόμαστε στο παράδειγμα που θα ετοιμάσει το Μαράκι μαζί με την ερμηνία ... όχι απλά στον τρόπο ριξίματος
Φιλικά
Μαρία Ν
Θα ετοιμαζει παραδειγματα και για καθε μελος δηλαδη;
Ή θα σας ικανοποιησει ενα ασχετο παραδειγμα που δεν λυνει τα προσωπικα σας προβληματα;:blink:
Ενα άσχετο παράδειγμα βάζει και καλύτερα γιατί έτσι δεν προσωποποιείται η κατάσταση ... απλά όποιος θέλει συγκρίνει την ερμηνεία του με αυτην που προτίνει το Μαράκι και έτσι βλέπει αν έχει καταλάβει ...
Φιλικά
Μαρία Ν.
ΜαριαΝ
Ειμαστε στην 29η σελιδα...
Αυτο θα μπορουσε να γινει μεσα στις 2 πρωτες σελιδες.
Παραδειγματα και απαντησεις, δοθηκαν πολλες φορες.
Η ερμηνεια των χαρτιων και ο τροπος ριξιματος ειναι υπεραρκετος, νομιζω....Απο κει και περα βαζουμε και το ερμο να κουραστει, πειραματιστει, δουλεψει....
Απο κει και περα, ή το εχουμε ή δεν το εχουμε...(το χαρισμα)...
Ολα τα υπολοιπα ειναι προσωπικες αποριες, ανασφαλειες κ.λπ. και οχι ενδιαφερον για την χαρτομαντεια...
Γι΄αυτο και οι σελιδες θα φτασουν τις 1029 και οχι τις 29!!!!!
Οψωμεθα για τη συνεχεια...
Υ.Γ.
Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.
καλημέρα, παιδιά αν υπάρχει πρόβλημα και δεν θέλετε να σας δώσω άλλο παράδειγμα δεν έχω πρόβλημα μπορώ να σταματήσω εδω...
εγω απλά νομίζω οτι τα παραδείγματα δείχνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και που συνδυάζεις τα χαρτιά όταν τα βλέπεις στρωμένα ...θεωρω οτι ειναι πολυ χρήσιμο να μπορείς να δεις πως κινούνται τα χαρτιά ...και επειδή δεν έχουμε την ευχέρεια να είμαστε απο κοντά για να καταλάβετε αμέσως πόση σημασία έχει η θέση των χαρτιών και πώς την εντοπίζουμε την σημαντική τους θέση όταν τα έχουμε στρωσει ...μόνο με παραδειγμα μπορω να προσπαθήσω να σας το δείξω αυτο...
αν όμως δεν θέλετε δεν πειράζει ...!!!
Γειά σου Μαράκι
Προσωπικά περιμένω τα παραδείγματα σου και για το 2ο στάδιο αλλά και για το 3ο για να καταλάβω καλύτερα
σ'ευχαριστώ για τον κόπο σου
Μαρία Ν