Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Στην εταιρεία που δουλεύω είμαστε καμιά τριακοσαριά εργαζόμενοι. Αν και οι όροι λένε ότι ο λογαριασμός μέλους είναι για προσωπική χρήση δεν νομίζω να πειράζει τώρα που βρήκαμε παπά να ξάψουμε πέντε έξι.
Να αρχίσω να παραθέτω ημερομηνίες συναδέλφων; Αν δεν πειράζει βέβαια μέχρι ποιο βαθμό συγγένειας επιτρέπεται ο συνάδελφος να ρωτάει και για συγγενείς τους; Μέχρι βαφτιστήρι καλά είναι;
Αν είναι ενοχλητικό δεν πειράζει και 300 χάρτες καλοί είναι. Θα κάνω πέτρα την καρδιά και ας μείνουν οι συγγενείς των συγγενών των συναδέλφων "στην απ' έξω" :mad:
Συμπατριωτισσα xx09
Ο χαρτης σου ειναι αυτος
γειά σας, θα ήθελα να μου στείλει κάποιος τον αστρολογικό χάρτη της φίλης μου. έχει γεννηθεί 19/07/1969 στις 7:45 το πρωί στην κόρινθο. ευχαριστώ. μελένια.
ΜΕΛΕΝΙΑ
Ο χαρτης ειναι αυτος.
09-02-1964 ώρα γέννησης 24.00 μ.μ. φυσικά. Γεννήθηκα στην Αθήνα
Θα με ενδιέφερε να μάθω την ακριβή θέση των πλανητών μου
Αν δεν είναι επαρκή τα στοιχεία ενημερώστε με
maryfrank
Ο χαρτης σου ειναι αυτος.
Ευχαριστώ πολύ πολύ Αγγελική
Μαίρη
Θα ήθελα να μάθω την θέση των δεσμών μου και αν είναι ανάδρομοι. Γεννήθηκα στις 7/3/1969 στις 5.45 στην Αθήνα.
Ευχαριστώ πολύ
ilia
ilia
Βορειος Δεσμος, στις 01 μοιρες και 09 λεπτα του Κριου, 1ος οικος.
Νοτιος, στις 01 μοιρες και 09 λεπτα του Ζυγου, 7ος οικος.
Αναδρομοι.
Quote:
Originally Posted by ilia
Θα ήθελα να μάθω την θέση των δεσμών μου και αν είναι ανάδρομοι. Γεννήθηκα στις 7/3/1969 στις 5.45 στην Αθήνα.
Ευχαριστώ πολύ ilia
Αν θέλεις διάβασε http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1036 και μια σχετική συζήτηση αν και όπως διάβασα στα φόρουμς οι επιδόσεις σου είναι εντυπωσιακές!!! και ας μην γνωρίζεις τους δεσμούς σου!