καλησπερα..ονομαζομαι ηλιας:D 2.6.1991 17.40
Printable View
καλησπερα..ονομαζομαι ηλιας:D 2.6.1991 17.40
Καλησπεεεεεεεεεεεεερα!! :clap::clap::clap:
καλησπερα ειμαι και εγω εδω :D
καλησπερα σας :)
Καλησπέρα παιδιά σε όλους !!! Ονομάζομαι Κωνσταντίνα κ χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην παρέα σας !!! Να είστε πάντα όλοι καλά, με θετική σκέψη κ ενέργεια !!! Φιλιά πολλά !!! :D
Γεια σας καλως σας βρηκα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ Κ ΑΦΡΟΔΙΤΗ;
Καλησπέρα eva!
Ειναι πολύ εύκολο αυτό που ρωτάς. :)
Θα πας επάνω, ψηλά στην σελίδα που γράφει δωρεάν ωροσκόπιο. Εκεί θα καταχωρήσεις αρχικά τον γενέθλιο χάρτη σου με τα στοιχεία σου. Η καταχωρηση σου αυτή θα αποκτήσει εναν κωδικό (ID). Εν συνεχεία θα πας εκεί που θα δεις οτι λέει "χάρτες προγνωσης" και εκεί θα επιλέξεις το προοδευτικό (ή οτι άλλο θελεις) ωροσκόπιο για την ημερομηνία που θέλεις βάζοντας τον ID σου και έτσι θα δεις όχι μόνο προοδευμένη σελήνη και αφροδίτη αλλά και ότι άλλο θες!
Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούργιο μέλος και ακόμα δεν έχω μάθει που βρίσκεται το καθε θέμα. Λοιποιν θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε που είναι ο προοδευμενος αρης όταν εχεις γεννηθει 12 σεπετεμβριου του 1996 και ωρα 12,57 το μεσημερι. Παρακαλώ απντήστε μου συντομα όποιος γνωριζει κατι
- - - Updated - - -
Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούργιο μέλος και ακόμα δεν έχω μάθει που βρίσκεται το καθε θέμα. Λοιποιν θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε που είναι ο προοδευμενος αρης όταν εχεις γεννηθει 12 σεπετεμβριου του 1996 και ωρα 12,57 το μεσημερι. Παρακαλώ απντήστε μου συντομα όποιος γνωριζει κατι
- - - Updated - - -
ευχαριστω για την αποδοχη...ελπιζω μαζι σας να λυσω ολλες μου τις αποριες....:rolleyes: