-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλησπέρα σας, ευχαριστω πολύ που με δεχτήκατε, ευχομαι να περασουμε τελεια..... συγχαρητηρια για τη καλή δουλειά που κάνετε:bigsmile :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
nikol-k87
Καλησπέρα σας, ευχαριστω πολύ που με δεχτήκατε, ευχομαι να περασουμε τελεια..... συγχαρητηρια για τη καλή δουλειά που κάνετε:bigsmile :bigsmile:
Όλοι οι καλοί χωράνε!:bigsmile: Καλοδεχούμενη!
Τι ανασφάλεια είναι αυτή....
-
Quote:
Originally Posted by
nikol-k87
καλως ορισες στο :horoscope:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι!!!!:bigsmile:
-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ!! ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΣΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΗΤΕΙΑ.
-
Quote:
Originally Posted by
scorpina88
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ!! ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΣΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΗΤΕΙΑ.
Καλως μας ηρθες scorpina:bigsmile:
καλη συνεχεια
ευχομαι!!!!
-
kalispera sas ! eimai i gazela geylan! merhaba! sta toyrkika simainei geia sas !
-
Quote:
Originally Posted by
GAZELA GEYLAN
kalispera sas ! eimai i gazela geylan! merhaba! sta toyrkika simainei geia sas !
Γεια σου GAZELA GEYLAN! Καλώς μας ήρθες και ελπίζουμε να αρχίσεις να γράφεις με Ελληνικά γράμματα για να μπορούμε να επικοινωνούμε ευχάριστα και ξεκούραστα. Τα Ελληνικά είναι το "ταμάμ" μας! :nogrgl:welcome: :love:
-
Quote:
Originally Posted by
GAZELA GEYLAN
καλωσορισες!!
''γκελ-μπουρταρ'':bigsmile:
''οτουρ ''GAZELA GEYLAN στο myhoroscope:bigsmile:
''ασκολσουμ ''που μας διαλεξες για παρεα!!!!
εδω περναμε ''μπερεκετ''
ουαου!!!μια χαρα τα λεω!!:laugh::bigsmile:
-
Καλώς σας βρήκα! Ομολογώ ότι ανακάλυψα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το χάρτη μου .. και προφανώς μαζεύτηκαν ήδη αρκετές αποριες :cheesy:
χάρηκα!
-
Quote:
Originally Posted by
GIAMAMPOUR
Καλώς σας βρήκα! Ομολογώ ότι ανακάλυψα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το χάρτη μου .. και προφανώς μαζεύτηκαν ήδη αρκετές αποριες :cheesy:
χάρηκα!
Καλημερα GIAMAMPOYR:bigsmile:
καλωσορισες στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!!
-
Ειναι μερικοι ανθρωποι που δεν μπορεσαν ποτε να διαβασουν το μυστικο σημειωμα που αφησε μεσα τους ο Θεος...Δεν ειχαν το απαιτουμενο φως για
να το διαβασουν..Και τ αφησαν διπλωμενο να κιτρινιζει σ ενα κρυφο
συρταρακι της ψυχης τους... Ειναι κατι ανθρωποι που οι μερες τους ερχονται
και φευγουν χωρις ν αφησουν πισω τους ενα σημαδι..μια μυρωδια ..ενα ηχο..
[ Αλκυονη Παπαδακη }
Την καλησπερα μου σε ολους. :love:
-
Καλησπέρα!
Είμαι η Κυριακή, ζώδιο Αιγόκερως με ωροσκόπο Καρκίνο, Δία, Αφροδίτη και ¶ρη στον Σκορπιό καθώς και Σελήνη στους Ιχθύεις. Νομίζω αυτά ίσως είναι αρκετά για να συστηθώ. Δυστυχώς είμαι αρχάρια και δεν μπορώ να καταλάβω αν το γενέθλιο Ωροσκόπιο μου είναι καλό. Πάντως δεν νιώθω Αιγόκερως.
Ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να έχω άποψη.
-
Quote:
Originally Posted by
Kyriaki111
Καλησπέρα!
Είμαι η Κυριακή, ζώδιο Αιγόκερως με ωροσκόπο Καρκίνο, Δία, Αφροδίτη και ¶ρη στον Σκορπιό καθώς και Σελήνη στους Ιχθύεις. Νομίζω αυτά ίσως είναι αρκετά για να συστηθώ. Δυστυχώς είμαι αρχάρια και δεν μπορώ να καταλάβω αν το γενέθλιο Ωροσκόπιο μου είναι καλό. Πάντως δεν νιώθω Αιγόκερως.
Ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να έχω άποψη.
Καλησπερα και σε εσενα Kyriakii :bigsmile:
καλως μας ηρθες λοιπον!
καλη συνεχεια σου ευχομαι:bigsmile:
-
γεια και χαρα. ειμαι πολυ χαρουμενη που εγινα μελος στο site.
-
Quote:
Originally Posted by
τοτα
γεια και χαρα. ειμαι πολυ χαρουμενη που εγινα μελος στο site.
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες!!!1:bigsmile: Καλή περιήγηση στη συναρπαστική γνώση :nuts:!!!
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
-
Quote:
Originally Posted by
astromaniac
:bigsmile::welcome: στην παρέα μας!!!! Μόνο μην γράφεις με κεφαλαία.....
Ζυγός είπαμε? Καλή περιήγηση!!!:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
astromaniac
Καλώς ήρθες :bigsmile: .
Κι εγώ Ωροσκόπο Καρκίνο έχω, κι απο ότι είδα έχουμε και την ίδια ηλικία! :nuts: :love:
-
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι η lensko και ο λόγος που μπήκα στην ομάδα σας είναι φυσικά η αγάπη μου για την αστρολογία. Ασχολούμαι όσο περισσότερο μπορώ και ανακαλύπτω διαρκώς ότι η γνώση αυτή δεν τελειώνει.....Πιστεύω ότι υπάρχει αλήθεια, απλα δεν εχουμε όλα τα στοιχεία για να την κατανοήσουμε ή απλα δεν μπορούμε.
Να είστε όλοι καλα.
-
Quote:
Originally Posted by
lensko
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι η lensko και ο λόγος που μπήκα στην ομάδα σας είναι φυσικά η αγάπη μου για την αστρολογία. Ασχολούμαι όσο περισσότερο μπορώ και ανακαλύπτω διαρκώς ότι η γνώση αυτή δεν τελειώνει.....Πιστεύω ότι υπάρχει αλήθεια, απλα δεν εχουμε όλα τα στοιχεία για να την κατανοήσουμε ή απλα δεν μπορούμε.
Να είστε όλοι καλα.
:bigsmile:Καλώς ηρθες και πάλι στην παρέα μας!!!:cheesy: Η αρχή λένε είναι το πάν.....το σημαντικό είναι η θέληση μας να αποκαλύψει ο καθένας την προσωπική του αλήθεια....:embarrest αργά η γρήγορα λοιπόν θα την ανακαλυψουμε αρκεί να εχουμε και το θάρρος αρχικά να την ψάξουμε:unsure: και το κυριότερο να την αντιμετωπίσουμε......:embarrest
-
γεια σας, είμαι η Αγγελική , καλώς σας βρήκα
είμαι 32 ετών, η αστρολογία με γοήτευσε 10 χρόνια πριν και άρχισα να διαβάζω κάποια πράγματα μέσω περιοδικών περισσότερο. Φέτος αποφάσισα να την κατανοήσω σε βάθος κι έτσι εδώ και μερικούς μήνες κάνω μαθήματα σε ένα γκρουπ τα οποία όμως θα είναι πολύ περιεκτικά γιατί η δασκάλα μας έρχεται από την επαρχία. Ευελπιστώ να πάρω σημαντικές πληροφορίες που θα με βοηθήσουν στη μελέτη μου και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγγνώμη που καθυστέρησα να σας απαντήσω αλλά έχω ένα πρόβλημα όσον αφορά στην περιήγηση στο site ακόμη.
-
Quote:
Originally Posted by
aggelikitsa
είμαι 32 ετών, η αστρολογία με γοήτευσε 10 χρόνια πριν και άρχισα να διαβάζω κάποια πράγματα μέσω περιοδικών περισσότερο. Φέτος αποφάσισα να την κατανοήσω σε βάθος κι έτσι εδώ και μερικούς μήνες κάνω μαθήματα σε ένα γκρουπ τα οποία όμως θα είναι πολύ περιεκτικά γιατί η δασκάλα μας έρχεται από την επαρχία. Ευελπιστώ να πάρω σημαντικές πληροφορίες που θα με βοηθήσουν στη μελέτη μου και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγγνώμη που καθυστέρησα να σας απαντήσω αλλά έχω ένα πρόβλημα όσον αφορά στην περιήγηση στο site ακόμη.
Καλως ορισες Αγγελικη στο:horoscope:
σου ευχομαι τα καλυτερα στην μελετη σου
καλη περιηγηση να εχεις εδω
ειναι αρκετα ευκολα παντως να βρεις αυτα που θελεις!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
aggelikitsa
Καλώς ήρθες στο MyHoroscope!! Καλή έρευνα σου εύχομαι ! ! Υπομονή, και όλα θα τα βρεις!!!
-
ευχαριστω πολυ που με κανατε νεο μελος στην κοινοτητα σας ,ειμαι αδαης με την αστρολογια αλλα με ενδιαφερει πολυ να μαθαινω καινουργια πραγματα,να στε ολοι καλα και καλη δυναμη και κουραγιο στους διαχειρριστες
-
Quote:
Originally Posted by
GEOELLIKA
ευχαριστω πολυ που με κανατε νεο μελος στην κοινοτητα σας ,ειμαι αδαης με την αστρολογια αλλα με ενδιαφερει πολυ να μαθαινω καινουργια πραγματα,να στε ολοι καλα και καλη δυναμη και κουραγιο στους διαχειρριστες
καλως μας ηρθες GEOELLIKA:bigsmile:
να εισαι σιγουρος οτι εισαι στο καταλληλο μερος
για να μαθεις ολα οσα θελεις για την αστρολογια!!!!
καλη συνεχεια στο :horoscope:σου ευχομαι!!!
-
καλησπερα καλως σας βρηκα θελω λιγη βοηθεια ειμαι πολυ ασχετη ευχαριστω....
-
Quote:
Originally Posted by
elena glwssou
καλησπερα καλως σας βρηκα θελω λιγη βοηθεια ειμαι πολυ ασχετη ευχαριστω....
καλως ηρθες !!!
κανε μια περιηγηση στις σελιδες
και θα δεις οτι ειναι πολυ ευκολα!!!:bigsmile:
και αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε!!!!
-
Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα
Για να πω την πικρή μου αλήθεια έχω ψιλό χαθεί
Πως μπορώ να βρω "προσωπικές προβλέψεις"; Το μόνο που βρήκα είναι ο γενέθλιος χάρτης τον οποίο τον ενημέρωσα αλλά αυτά που μου έβγαλε είναι κινέζικα για μένα.
Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του;
-
Ώρα να συστηθούμε (3)
Ώρα να συστηθούμε (3)...τι σημαίνει το 3 που εμφανίζεται μέσα στην παρένθεση...είμαι άσχετη
-
Quote:
Originally Posted by
Elde
Ώρα να συστηθούμε (3)...τι σημαίνει το 3 που εμφανίζεται μέσα στην παρένθεση...είμαι άσχετη
Για αρχή...:welcome: Τώρα για το 3... Τι να σου πω; Υποθέτω ότι κάποιος ηλεκτρονικός κορεσμός αρχείου του θέματος, το έκανε να βγει σε τεύχη τύπου 1… 2… 3… Σε κάθε άλλη περίπτωση, το 3 παραπέμπει σε όχι και τόσο ευχάριστες καταστάσεις… :laugh:
-
χαχαχαχαχα, με έκανες και γέλασα. Πάντως ευχαριστώ
-
γεια σας ειμαι καινουριο μελος στην παρεα!θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε που μπορω να βρω την ηρα μου που βρισκεται!
-
Quote:
Originally Posted by
Elde
Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα
Για να πω την πικρή μου αλήθεια έχω ψιλό χαθεί
Πως μπορώ να βρω "προσωπικές προβλέψεις"; Το μόνο που βρήκα είναι ο γενέθλιος χάρτης τον οποίο τον ενημέρωσα αλλά αυτά που μου έβγαλε είναι κινέζικα για μένα.
Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του;
Elde, για τα κινέζικα που λες, σχετικά με τον γενέθλιο χάρτη σου, διάβασε τη δωρεάν ανάλυση που παρέχεται από το myhoroscope. gr, για να πάρεις μια ιδέα αρχικά για τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών που έχεις στον χάρτη σου. Διάβασε και τα ενδιαφέροντα άρθρα που υπάρχουν στο forum και σιγά σιγά θα δεις πως θα εξοικειωθείς με τα κινέζικα! :toung:
Για την ερώτησή σου σχετικά με τις προσωπικές προβλέψεις, μπορείς να ενημερωθείς εδώ, για γενικές προβλέψεις διάβασε εδώ. Τις διελεύσεις σου μπορείς να τις δεις από το δωρεάν πρόγραμμα εδώ.
Για το ώρα να συστηθούμε (3), με κάλυψε η προλαλήσασα :nuts: :love:
-
Quote:
Originally Posted by
dafnidask
γεια σας ειμαι καινουριο μελος στην παρεα!θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε που μπορω να βρω την ηρα μου που βρισκεται!
Γεια σου dafnidask, καλώς ήρθες στο :horoscope:
Την Ήρα μπορείς να τη βρεις εδώ ( με το όνομα juno) :love:
-
Καλησπέρα!
Ευχαριστώ για τα υπέροχα θέματα που μας προσφέρετε!:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
κοκετα
καλησπερα σας
Καλως μας ηρθες!!:bigsmile:
καλη συνεχεια ευχομαι!!!!!
-
Γεια σας. ειμαι καινουργια στην παρεα αλλα διαβαζω συχνα θεματα σχετικα με την αστρολογια.Θεωρω την αναλυση του χαρτη μου εξαιρετικη!
-
Quote:
Originally Posted by
φ αννιτα
Γεια σας. ειμαι καινουργια στην παρεα αλλα διαβαζω συχνα θεματα σχετικα με την αστρολογια.Θεωρω την αναλυση του χαρτη μου εξαιρετικη!
:welcome:Καλή περιήγηση!!!!:bigsmile:
-
Δηλωνω και εγω παρουσα αν και ασχετη με την αστρολογια. Παρολ' αυτα προσπαθω και ενημερωνομαι τουλαχιστον για τα σπουδαια αστρολογικα φαινομενα, οταν καποιο απο τα μελη κανει καποιο ποστ. Παντως, απο ολες τις σελιδες σχετικα με την αστρολογια που εχω επισκεφθει θεωρω οτι το myhoroscope ειναι η πληρεστερη, η πιο ενημερωμενη και με τη πιο ζεστη συντροφια και παρεα.
Καλη συνεχεια σε ολους, καλο αστρολογικο χειμωνα, τουλαχιστον για εμας τα ταυρακια με τον Δια στο πλευρο μας θα ειναι καλος ;-)...ελπιζω
Φιλια πολλα