κ τι σημαινει δηλ?
Printable View
Κοίτα, κι εγώ δεν έγραψα όλες τις όψεις του χάρτη μου, αν και δεν νομίζω πως έχει σημασία να τις συγκρίνουμε ζυγίζοντάς τες. Κι εγώ έχω σύνοδο ωροσκόπου - βόρειου δεσμού - αντιβέρτεξ σε αντίθεση με σελήνη και οι μισοί μου πλανήτες κάνουν όψεις με τους δεσμούς (του κρόνου συμπεριλαμβάνομένου) και δεν συμμαζεύεται. Και κανένα από τα πρόσωπα που επαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου δεν άγγιζαν με όψεις αυτά τα γεωμετρικά σημεία.
Όσο για το την "αιτιολόγηση", συγγνώμη, αλλά νομίζω πως είναι πάρα πολύ υποκειμενική. Ο καθένας την ιστορία του την προσωπική την θεωρεί μοναδική και προσπαθεί να την ντύσει με έναν μανδύα ιδιαιτερότητας. Από εκεί και πέρα, καταστάσεις που συγκλονίζουν συμβαίνουν σε όλους μας, είτε έχουν βεβαρυμένο ωροσκόπιο όσον αφορά το βόρειο δεσμό είτε ότι άλλο.
Από εκεί και πέρα, ως προς τον έλεγχο της συναστρίας είναι ένα θέμα το να λαμβάνονται υπόψη αισθήσεις του τύπου: "νιώθω σαν να τον ξέρω από πάντα" και να κοιτάμε αν ανακατεύεται ο βόρειος δεσμός μέσα, είναι αρκετά επίφοβο.
Πρώτον, γιατί τουλάχιστον οι 7 στους 10 - για να μην πω και παραπάνω - ερωτευμένοι που ξέρω αισθάνονται αυτό το πράγμα με το σύντροφό τους, αδιάφορο αν οι δεσμοί κάνουν όψεις στη συναστρία τους.
Δεύτερον, γιατί το ζήτημα δεν είναι ακριβώς στο να αιτιολογήσεις ως "καρμική" μια σχέση όπου φαίνονται να ενεργοποιούνται οι δεσμοί, αλλά στο με ποιό δικαίωμα δικαιολογείς ως "μη καρμική" (άρα και μειωμένης βαρύτητας, σημασίας κλπ.), μια σχέση όπου δεν ενεργοποιούνται οι δεσμοί, αλλά οι άνθρωποι αισθάνονται το ίδιο.
"Όλες οι σχέσεις είναι καρμικές, αλλά μερικές είναι ...πιο καρμικές"
Μητσάκος έφα :nuts:
Το οτι καποιες ειναι πιο καρμικες βγαινει με στατιστικές όμως?????:unsure: Δεν εχω καταλαβει ακομα τι θα πει πιο καρμικές....απο που φαινεται αυτο ???? :blink:
Ααααααααααααα τωρα αρχιζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο! :love:
Εγω παλι δεν θελω αλλες καρμικες σχεσεις.!!!Θελω ανθρωπους που δεν εχω να μαθω τιποτα και να μην τους μαθω τιποτα.Μπορουμε να περναμε απλα καλα?Μακαρι να μπορουσαμε να την καναμε απο καρμικα αν δεν ειναι για καλο βεβαιως-βεβαιως.