Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Quote:
Originally Posted by
white diamond
δε σερνεται πισω μ' (!) ...σερνεται πισω απο αυτον που χει κανει τη λαδια!..εγω δεν εχω εκκρεμοτητες...οποτε δε μακολουθει...
Σωστή! σωστή! ¶ρα δεν σε αφορά μία εκδίκηση κρύα κρύα....:toung:
Από άνδρα άκουσα ότι, η μεγαλύτερη εκδίκηση του προέδρου είναι να πας....με τη γυναίκα του και να διαπιστώσεις ότι είναι ''τελείως ατάλαντη''.:toung:
ΑΛΛΑ....... αν επιστρέψει σπίτι της ( μου είπε γελαστός ) ''εκπαιδευμένη'' τινος εκδίκηση είναι??? :toung::nuts:τα σχόλια δικά σας......
μπαααααααα....απλα οτι εχω να πω θα το πω εκεινη την ωρα που θα με πειραξουν γιατι δεν μπορω να κρατησω για πολυ το στομα μου κλειστο!!συνηθως οταν θυμωνω εχω κοφτερη γλωσσα!ασε που εχω και αρη ταυρο σε συνοδο με ηλιο μου!ξερεις τι κουπες και σερβιτσια ολοκληρα εχουν ξεκληριστει πανω σε τσακωμους;!!:toung:..συνηθως εκεινη την ωρα αν με εχει φτασει στα όριά μου θα πω κάτι να τον πληγώσω και γω...μετά αφού έχω ξεθυμάνει ...θέλω να το αφησω πισω γιατι όσο υπάρχει στις σκεψεις μου ...δεν προχωράω σε νεα φάση...
success is the best revenge! εκει μενει ο αλλος αφωνου...και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα!
Quote:
Originally Posted by
white diamond
μπαααααααα....απλα οτι εχω να πω θα το πω εκεινη την ωρα που θα με πειραξουν γιατι δεν μπορω να κρατησω για πολυ το στομα μου κλειστο!!συνηθως οταν θυμωνω εχω κοφτερη γλωσσα!ασε που εχω και αρη ταυρο σε συνοδο με ηλιο μου!ξερεις τι κουπες και σερβιτσια ολοκληρα εχουν ξεκληριστει πανω σε τσακωμους;!!:toung:..συνηθως εκεινη την ωρα αν με εχει φτασει στα όριά μου θα πω κάτι να τον πληγώσω και γω...μετά αφού έχω ξεθυμάνει ...θέλω να το αφησω πισω γιατι όσο υπάρχει στις σκεψεις μου ...δεν προχωράω σε νεα φάση...
success is the best revenge! εκει μενει ο αλλος αφωνου...και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα!
Μη μασας παιδί μου.
Οι Ταύροι σπανίως το κρατανε μανιάτικο..
Σε σωζει βεβαια η σύνοδος του Αρη με τον Ήλιο σου.
Γνωρίζω κάποιο Λιονταρι που κανει τετραγωνο ακριβείας με ¶ρη σε Ταύρο που κρατα μανιάτικη και κρητικη βεντετα μαζί!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
white diamond
Κι εγώ έχω γλώσσα με πολύ δηλητήριο αν με πονέσουν αλλά η πρώτη αντίδραση είναι ''σφυρίζω αδιάφορη'' και μετά......αρχίζει ένα μαρτύριο....δεν ξέρω έτσι μου βγαίνει...νομίζω Αρης στο σκορπιό λέτε να έχει να κάνει;
Η καλύτερη εκδίκηση είναι -χρόνια τωρα- η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Και κυρίως το σπάσιμο κάθε γεφυρας επικοινωνίας. Και πιστεψτε με πιάνει τελεια.
Κατι επίσης καλό είναι η προσωπική πρόοδος, ανοδος και ανανέωση παντός είδους. Είναι αβάσταχτο για τον άλλον να διαπιστωσει ιδίοις όμμασι ότι "ουδεις αναντικατάστατος" και ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Η καλύτερη εκδίκηση είναι -χρόνια τωρα- η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Και κυρίως το σπάσιμο κάθε γεφυρας επικοινωνίας. Και πιστεψτε με πιάνει τελεια.
Κατι επίσης καλό είναι η προσωπική πρόοδος, ανοδος και ανανέωση παντός είδους. Είναι αβάσταχτο για τον άλλον να διαπιστωσει ιδίοις όμμασι ότι "ουδεις αναντικατάστατος" και ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Δεν μπορώ να μή συμφωνήσω μαζί σου. Κια όταν γίνει έτσι πράγματι πιάνει!!! αλλά εμένα με τρώει ένα σαράκι που με κάνει να ειρωνεύομαι και να σατιρίζω με φοβερή επιτυχία κι αυτό γιατί δεν το έχω ξεπεράσει.... αλλά όταν το έχω ξεπεράσει....δεν πάει να καεί το σύμπαν δεν με νιάζει ό όποιος με πόνεσε...
Quote:
Originally Posted by
flame
Δεν μπορώ να μή συμφωνήσω μαζί σου. Κια όταν γίνει έτσι πράγματι πιάνει!!! αλλά εμένα με τρώει ένα σαράκι που με κάνει να ειρωνεύομαι και να σατιρίζω με φοβερή επιτυχία κι αυτό γιατί δεν το έχω ξεπεράσει.... αλλά όταν το έχω ξεπεράσει....δεν πάει να καεί το σύμπαν δεν με νιάζει ό όποιος με πόνεσε...
Ναι αλλά όταν ο απέναντι βλέπει ή καλύτερα ακούει μια τελεια ακονισμένη σκορπίσια γλώσσα, το μόνο που συμπεραίνει είναι ότι πονάς, και ότι έχεις αδυναμίες, πράγμα ανεκδιήγητο για κάποιον που αποφασισε να εκδικηθεί.
¶λλωστε οι ..βασίλισσες των πάγων ήταν ανεκαθεν οι πιο δημοφιλείς,εκδικητικές, μοιραίες, αλλά και οι πιο επικίνδυνες.:σφύριγμα
Quote:
Originally Posted by
white diamond
που όταν έχεις ερμή στο σκορπιό και είσε και τοξότης
εμένα με σώζει ο άρης στο ζυγό
αλλά ωρες ωρες δηλιτηριο το στόμα μου
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Μη μασας παιδί μου.
Οι Ταύροι σπανίως το κρατανε μανιάτικο..
Ίσα ίσα. Οι ταύροι δεν ξεχνούν ποτέ....
Quote:
Originally Posted by
omo
Ίσα ίσα. Οι ταύροι δεν ξεχνούν ποτέ....
δυστυχως! αλλα οταν το ξεπερναμε...το ξεπερναμε για τα καλα..!(Οοοοοοοταν συμβει αυτο!)