Originally Posted by BrokenRainbow
Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Μετά από τη μελέτη μου, αποφάσισα σήμερα (παρούσης της φίλης μου) να ρίξω τα χαρτιά.
Η φίλη μου (κάτι ήξερε, φαίνεται!) με παρότρυνε να ρίξω πρώτα τα δικά μου!
Λίγο πριν την 3η φορά του 1ου σταδίου, είχε... γλαρώσει!
Στον εαυτό μου, φυσικά, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη (είπαμε: δεν διαθέτω "κληρονομικό χάρισμα") και... μεταξύ μας, μετά απ'όσα -νομίζω ότι- κατάλαβα... εύχομαι να κατάλαβα λάθος!...
Για να σοβαρευτώ όμως (διότι, ως Κριάρι είμαι κι επίμονη! κι άρα, δεν το βάζω κάτω)... θέλω να ρωτήσω, maraki_1975, τα εξής (σε πρώτη φάση).
1) Στο 2ο στάδιο, έχω κατανοήσει το στρώσιμο των φύλλων καθώς και, τη σημασία των χαρτιών του σταυρού.
Μπορείς σε παρακαλώ να διευκρινήσεις, το εξής?
Πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε το ρόλο των υπόλοιπων 22 φύλλων (όλων των άλλων, δηλαδή, εκτός της Ντάμας και του "σταυρού")?
Θέλω να πω:
- τι αντιπροσωπεύει η πάνω σειρά (τα χαρτιά που είναι πίσω από αυτό που, έχει η Ντάμα πάνω από το κεφάλι της και, τα χαρτιά που είναι μετά, μπροστά από αυτό)
- τι αντιπροσωπεύει η μεσαία σειρά (πριν από το χαρτί στο οποίο η Ντάμα "πισωπλατεί" και, μετά από το χαρτί που πρόκειται να απασχολήσει άμεσα τη Ντάμα)
- τι αντιπροσωπεύει η κάτω σειρά, πριν από το χαρτί το οποίο έχει "ποδοπατήσει" η ντάμα και, μετά από αυτό.
2) Είπαμε πως, το 1ο στάδιο αφορά το παρόν ή, το άμεσο μέλλον.
Είπαμε πως το 3ο στάδιο αφορά το "ξεκαθάρισμα".
Το 2ο στάδιο, τι ακριβώς είναι? Τι μας δείχνει? (Σίγουρα, δείχνει πολλά. Όμως, πώς τοποθετούνται αυτά, "χρονικά" ή, σε σχέση με ό,τι είδαμε στο 1ο στάδιο και, σε σχέση με ό,τι "ξεκαθαρίσουμε" στο 3ο στάδιο?)
3) Εάν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιο από τα 3 στάδιο ως "πιο σημαντικό" (λέγοντας ΄"πιο σημαντικό", εννοώ αυτό που, μας δίνει περισσότερα και, πιο "αξιόπιστα" στοιχεία για τα θέματα που μας απασχολούν), τότε, ποιο θα ήταν αυτό?
Ρωτάω γιατί, κάποια πράγματα (από τα προσωπικά μου χαρτιά) έδειξαν να αλληλοσυμπληρώνονται από στάδιο σε στάδιο... κάποια άλλα όμως, ήταν πέρα για πέρα αντιφατικά.
Δεν θέλω να εμπλακούμε σε ερμηνείες φύλλων των προσωπικών μου χαρτιών, απλά, αναφέρω ένα παράδειγμα για να εξηγήσω κάποιο από τα "αντιφατικά":
στο 1ο στάδιο, ο άσσος μπαστούνι ήταν παρόν μέχρι και τις τρεις φορές. Στο 2ο στάδιο εμφανίστηκε μαζί με άσσο κούπα και άσσο σπαθί ενώ, στο 3ο στάδιο, έφυγε τη δεύτερη ή τρίτη φορά (δε θυμάμαι ακριβώς) ενώ, παρέμειναν οι άλλοι δύο άσσοι.
Δεν νομίζω ότι σκέφτομαι κάτι άλλο να ρωτήσω, προς το παρόν... Όχι ότι δεν είχα πολλές απορίες αλλά γιατί, καλό θα ήταν να κατανοήσω πρώτα αυτά, πιστεύω.
Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την προσπάθειά σου, maraki_1975...