-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
ΜΙ_ΚΑ
Καλημερούδια σας!:)Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω, για υποβολή ερώτησης θα πρέπει να δημιουργήσω θέμα?
Γεια σου ΜΙ_ΚΑ, καλώς μας ήρθες!
Πρώτα θα πρέπει να κοιτάξεις στην ενότητα Εραστές της αστρολογίας, εάν υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα σχετικό με την ερώτησή σου και μπορεί να βρεις εκεί την απάντηση που ζητάς, αν δεν υπάρχει ανάλογο θέμα, τότε μπορείς να ανοίξεις ένα νέο, πάνω αριστερά στη σελίδα της συγκεκριμένης ενότητας. Διάβασε και αυτό πριν θέσεις την ερώτησή σου
Αν θες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τη μηχανή αναζήτησης που θα βρεις πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα βάζοντας λέξεις-κλειδιά(τονισμένες) για να βρεις τα θέματα που θέλεις να διαβάσεις.
Καλή συνέχεια :love:
-
Καλημέρα σε όλα τα μέλη!!!!!!!
Ξεκίνησα ψάχνοντας την Ήρα μου και κατέληξα μέλος!!!!! Χα'ιρομαι ιδιαίτερα για αυτό και ελπίζω να μάθω πολλά από ολους σας!!! Ζητώ προκαταβολική συγνώμη για τυχών λάθοι αλλά έχω συνηθήσει 4 χρόνια τώρα να γράφω μόνο αγγλικά (ντροπή μου το ξέρω)....για να μην μακριγρώ λοιπόν..... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!! :-D
-
-
Quote:
Originally Posted by
wisper...
Καλημέρα σε όλα τα μέλη!!!!!!!
Ξεκίνησα ψάχνοντας την Ήρα μου και κατέληξα μέλος!!!!! Χα'ιρομαι ιδιαίτερα για αυτό και ελπίζω να μάθω πολλά από ολους σας!!! Ζητώ προκαταβολική συγνώμη για τυχών λάθοι αλλά έχω συνηθήσει 4 χρόνια τώρα να γράφω μόνο αγγλικά (ντροπή μου το ξέρω)....για να μην μακριγρώ λοιπόν..... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!! :-D
Καλως μας ηρθες λοιπον!!!:bigsmile:
-
Γεια σας! Σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε!!!! Ελπίζω να με βοηθήσετε να μάθω περισσότερα γιατί έχω αρχίσει και μπερδεύομαι....
-
Quote:
Originally Posted by
mimi_ka
Γεια σας! Σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε!!!! Ελπίζω να με βοηθήσετε να μάθω περισσότερα γιατί έχω αρχίσει και μπερδεύομαι....
καλως ηρθες στο:horoscope:
μην αγχωνεσαι κανε την περιηγηση σου
δες...διαβασε ..
κοιτα πως ρωταμε και που ρωταμε δηλαδη στην καταλληλη ενοτητα
και εμεις εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε
και τα παιδια απο την διαχειρηση ειναι παντα ετοιμα σε καθε βοηθεια που θα ζητησεις:bigsmile:
καλη συνεχεια λοιπον!!!:bigsmile:
-
Γεια σας. Ονομαζομαι Ασπασια. Ειμαι καινουργιο μελος.Μπαινω συχνα στο site σας, γιατι εχει ενδιαφεροντα θεματα. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.
-
Quote:
Originally Posted by
musa
Γεια σας. Ονομαζομαι Ασπασια. Ειμαι καινουργιο μελος.Μπαινω συχνα στο site σας, γιατι εχει ενδιαφεροντα θεματα. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.
Καλωσορισες musa:bigsmile:
καλη συνεχεια σου ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!!
-
Γεια!πρώτη φορά ασχολούμαι με φόρουμ αλλά και αστρολογία.Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό, τι συνδιασμός κι αυτός!
Μου άρεσαν πολύ τα θέματα σας,θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω για την αστρολογία,όχι τόσο για προβλέψεις αλλά περισσότερο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας και πόσο μας καθορίζουν.
-
Quote:
Originally Posted by
eternity72
Γεια!πρώτη φορά ασχολούμαι με φόρουμ αλλά και αστρολογία.Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό, τι συνδιασμός κι αυτός!
Μου άρεσαν πολύ τα θέματα σας,θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω για την αστρολογία,όχι τόσο για προβλέψεις αλλά περισσότερο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας και πόσο μας καθορίζουν.
Καλώς μας ήρθες!
Όλοι οι συνδυασμοί είναι ενδιαφέροντες, πίστεψε με.
Είσαι στον κατάλληλο ιστοχώρο για να μάθεις όσα θες, μιας και υπάρχουν άπειρα άρθρα να διαβάσεις αλλά και συζητήσεις. :bigsmile:
-
Καλησπέρα σε όλους! :-)
Είμαι η Αγγελική, γνωρίζω βασικά πράγματα στην Αστρολογία (πχ...ζώδια, οίκοι, πλανήτες, όψεις). Όταν τα βάλεις όμως όλα σ'ένα χάρτη τί διαβάζεις?....Δεν έχω ιδέα...Δεν βγάζω άκρη!...Ελπίζω μαζί σας ν'ανέβω "επίπεδο" ;-)
xoxoxo
-
Quote:
Originally Posted by
Ariete79
Καλησπέρα σε όλους! :-)
Είμαι η Αγγελική, γνωρίζω βασικά πράγματα στην Αστρολογία (πχ...ζώδια, οίκοι, πλανήτες, όψεις). Όταν τα βάλεις όμως όλα σ'ένα χάρτη τί διαβάζεις?....Δεν έχω ιδέα...Δεν βγάζω άκρη!...Ελπίζω μαζί σας ν'ανέβω "επίπεδο" ;-)
xoxoxo
ΓΕΙΑ σου αγγελικη :welcome:
-
Γειαααααααααααααααααααααα ααααααα σαςςςςςς...
-
Quote:
Originally Posted by
alekaki24
Γειαααααααααααααααααααααα ααααααα σαςςςςςς...
Καλημερα :bigsmile:καλως ηρθες!!!!!:bigsmile:
-
Καλημέρα σε όλους:bigsmile
-
Quote:
Originally Posted by
isavelag
Καλημέρα σε όλους:bigsmile
Καλημερα:bigsmile:
καλως μας ηρθες !
καλη συνεχεια σου ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!!!
-
γειΑ ΧΑΡΑ. ηθελα να ρωτησω για το βιβλιο που διαφημηζετε στην αρχικη σελιδα απο τις εκδοσεις νοηση αν ηθελα να παρω ενα βιβλιο πως θα δειξω οτι ειμαι μελος εδω? ισχυει η εκπτωση ?
-
Ένα τηλέφωνο στον Εκδοτικό Οίκο είναι αρκετό :bigsmile:
-
τωρα αληθεια χριαζεται τηλεφωνο ? :(:cry: η μου κανεις πλακιτσα :amuse:
-
Δεν σου κάνω πλακίτσα. Σκέψου. Ή πας στον Εκδοτικό Οίκο και το αγοράζεις ή τηλεφωνείς και στο στέλνουν.
Πλακίτσα θα σου κάνω τώρα χωρίς παρεξήγηση
Μπορείς επίσης να το σκέφτεσαι πολύ έντονα και να στο φέρει ο Μίστερ Σποκ ή μια σκεπτομορφή :toung:
-
γεια σας, είμαι καινούρια και ακόμα ψάχνομαι μέσα στο site...
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Δεν σου κάνω πλακίτσα. Σκέψου. Ή πας στον Εκδοτικό Οίκο και το αγοράζεις ή τηλεφωνείς και στο στέλνουν.
Πλακίτσα θα σου κάνω τώρα χωρίς παρεξήγηση
Μπορείς επίσης να το σκέφτεσαι πολύ έντονα και να στο φέρει ο Μίστερ Σποκ ή μια σκεπτομορφή :toung:
ντελ πιεροο ? μαλλον αυτο το τελευταιο θα κανω :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
:embarrest:love:
-
Quote:
Originally Posted by
pebbles
γεια σας, είμαι καινούρια και ακόμα ψάχνομαι μέσα στο site...
γεια σου υδροχοακι :toung::toung: τελικα ειστε αρκετα ατομα με αυτο το ζωδιο αναζησης ζωης και επιστιμης:toung::toung::toung:
:welcome:
-
Kαλημέρα και απο εμενα και καλως σας βρηκα!!!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
zippo
Kαλημέρα και απο εμενα και καλως σας βρηκα!!!!:bigsmile:
καλημερα zippo:bigsmile
καλως μας ηρθες!!
-
καλως ηρθε και η λευκη ινδιανα!!!!!!!:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
λευκη ινδιανα
καλως ηρθε και η λευκη ινδιανα!!!!!!!:love::love:
Καλώς μας ήρθες λευκή ινδιάνα!!! :love::love:
-
Καλησπερα και απο εμενα...
Ειμαι ο Σπυρος και περναω την δυσκολοτερη φαση της ζωης μου....
Διαβαζοντας μερικα θεματα εδω μεσα περνω θαρρος για τα μελλουμενα..
Ειναι νεος στην Αστρολογια και μαθαινω πολλα για το ζωδιο μου.
-
Hello!!!!το site σας ειναι super!!!!!Ασχολούμαι με αστρολογία και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα και αναλύσεις!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
zippo
Καλησπερα και απο εμενα...
Ειμαι ο Σπυρος και περναω την δυσκολοτερη φαση της ζωης μου....
Διαβαζοντας μερικα θεματα εδω μεσα περνω θαρρος για τα μελλουμενα..
Ειναι νεος στην Αστρολογια και μαθαινω πολλα για το ζωδιο μου.
Quote:
Originally Posted by
sia2
Hello!!!!το site σας ειναι super!!!!!Ασχολούμαι με αστρολογία και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα και αναλύσεις!!!!
καλημερα!:bigsmile:
καλως μας ηρθατε!!!!!
-
Καλημέρα! Είμαι μια Καρκίνος με ωροσκόπο Υδροχόο και στις αναζητήσεις μου μέσα στην ομίχλη ενός άγνωστου μέλλοντος σας ανακάλυψα! Συν Αθηνά και χείρα κίνει...
-
Quote:
Originally Posted by
dicey
Καλημέρα! Είμαι μια Καρκίνος με ωροσκόπο Υδροχόο και στις αναζητήσεις μου μέσα στην ομίχλη ενός άγνωστου μέλλοντος σας ανακάλυψα! Συν Αθηνά και χείρα κίνει...
Πολύ μου αρεσει το σκεπτικό σου!
Καλώς μας ήρθες, και να είσαι σίγουρη ότι εδώ θα βρεις πολλά θέματα και τροπους για να δίωξεις ελαφρα την ομίχλη του μέλλοντος (όχι και όλη γιατι χωρίς την ομίχλη τι αξία θα είχε?) :bigsmile:
-
εγω ειμαι καρκινοσ με ωροσκοπο παρθενο,ο χειροτεροσ συνδυασμοσ και αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι π'ωσ ξερουμε τι ειμαστε??ραχου η κετου(αν τα θυμαμαι καλα)??η όλα οι ανθρωποι εχουμε και τα δυο χαρακτηριστικα??,σορυ για τουσ χαρακτηρεσ.
-
Quote:
Originally Posted by
appl
εγω ειμαι καρκινοσ με ωροσκοπο παρθενο,ο χειροτεροσ συνδυασμοσ και αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι π'ωσ ξερουμε τι ειμαστε??ραχου η κετου(αν τα θυμαμαι καλα)??η όλα οι ανθρωποι εχουμε και τα δυο χαρακτηριστικα??,σορυ για τουσ χαρακτηρεσ.
Καλώς μας ήρθες και επισήμως!:bigsmile:
Μην υποτιμάς καθόλου το ηλιακό σου ζώδιο με τον ωροσκόπο σου!
Αυτό που ζητάς τώρα εχει να κάνει με τον γενέθλιο χάρτη του καθενός μας κατά την βεδική αστρολογία. Αυτά τα δύο στοιχεία συνυπάρχουν σε κάθε άνθρωπο, είτε με καλές επιρροες είτε με δύσκολες επιρροές. Το αιτούμενο είναι να επιφέρουμε εμεις με τη ζωή και τις πράξεις μας την ισορροπία σε αυτά τα δύο.
-
γεία σας....χαίρομαι που είμαι μαζί σας...λέγομαι νονη κι ελπίζω να μάθω πολλά κοντά σας...
-
Quote:
Originally Posted by
nonh
γεία σας....χαίρομαι που είμαι μαζί σας...λέγομαι νονη κι ελπίζω να μάθω πολλά κοντά σας...
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Νόνη!
Να είναι σίγουρη ότι θα μάθεις πολλά εδώ, αρκεί να έχεις όρεξη. :bigsmile:
-
Γεια σας. Λέγομαι Docker και προσπαθώ να εμπλουτίσω ολοένα και περισσότερο τις γνώσεις μου στην αστρολογία, την οποία λατρεύω, διαβάζοντας τα ενδιαφέροντα θέματά σας. Καλώς σας βρήκα.
-
Quote:
Originally Posted by
docker
Γεια σας. Λέγομαι Docker και προσπαθώ να εμπλουτίσω ολοένα και περισσότερο τις γνώσεις μου στην αστρολογία, την οποία λατρεύω, διαβάζοντας τα ενδιαφέροντα θέματά σας. Καλώς σας βρήκα.
Καλώς μας ήρθες λοιπόν! :welcome::clapping: Εδώ σε περιμένει μπόλικο διάβασμα! Όρεξη να έχεις...
-
γεια σας! κ εγω ειμαι καινουργια....!
μια νεα υδροχοοινα στν παρεα ;)
-
Quote:
Originally Posted by
Aqua2Virgo
γεια σας! κ εγω ειμαι καινουργια....!
μια νεα υδροχοοινα στν παρεα ;)
Καλώς μας ήρθες στην παρέα μας!