Καλημέρα, παρακαλώ θα ήθελα τον γενέθλιο χάρτη με στοιχεία:
4/6/1957, ώρα 16:00, Βόλος.
Ευχαριστώ
Printable View
Καλημέρα, παρακαλώ θα ήθελα τον γενέθλιο χάρτη με στοιχεία:
4/6/1957, ώρα 16:00, Βόλος.
Ευχαριστώ
καλησπέρα,γεννήθηκα στις 23/10/1982 στο Μαρούσι Αττικής στισ 13.50 και θα ήθελα να μάθω τον αστρολογικό μου χάρτη!Ευχαριστώ
Αγαπητή skorpion,
σου παραθέτω και τον πίνακα με τις όψεις :bigsmile:
πίνακας με όψεις γενέθλιου χάρτη
Αγαπητή giotadeisgn,
σου παραθέτω τους εξής χάρτες, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. (επειδή η ώρα γέννησης για το 2ο πρόσωπο δεν είναι ακριβής, καλό είναι να έχεις κάποιες επιφυλάξεις για την ακριβή μοίρα του ωροσκόπου και της Σελήνης)
γενέθλιος 01
γενέθλιος 02
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις συναστρίας
Αγαπητή kmakri,
σου παραθέτω το χάρτη και τον πίνακας με τις όψεις συναστρίας:
χάρτης συναστρίας
Αγαπητή nota,
σου παραθέτω τον γενέθλιο χάρτη:
γενέθλιος χάρτης
Αγαπητή pyrosvestiki,
σου παραθέτω τον χάρτη:
γενέθλιος χάρτης
Χρήσιμη σελίδα, προκειμένου να "διαβάσετε" τους χάρτες είναι αυτή: πίνακας με αστρολογικά σύμβολα
Που έχει τη Λίλιθ ένας άνδρας που γεννήθηκε 5 Δεκεμβρίου 1954 στην Αφρική (Αιθιοπία - Aντίς Αμπέμπα) και ώρα 14.15? Εγώ έχω τη δική μου στο Σκορπιό, (είμαι Ζυγός, 3-10 1963 Ηράκλειο Κρήτης ώρα 15.00) όπως επίσης ¶ρη, Ποσειδώνα κα Μεσουράνημα. Ξέρω ότι δεν κάνετε προβλέψεις όμως έστω και με μια λέξη μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει αυτό για τη σχέση μας;
Αγαπητή ΣΙΛΕΝA,
η Λίλιθ στο χάρτη του προσώπου που έχεις σχέση βρίσκεται στις 19 μοίρες και 26 λεπτά του Σκορπιού και στον 8ο οίκο. Η δική σου βρίσκεται στις 18 μοίρες και 35 λεπτά του Σκορπιού και στον 9ο οίκο.
Πέραν των στοιχείων που ήδη δόθηκαν, στη συγκεκριμένη ενότητα δεν μπορεί να δοθεί περαιτέρω ερμηνεία, πέραν της απλής θέσης των πλανητών κλπ.
Τα άρθρα που σου παραθέτω ίσως σε βοηθήσουν να βγάλεις τα συμπεράσματά σου:
Το Πάθος της Λίλιθ crash test στα ανθρώπινα συναισθήματα
Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ
ποια η θέση των πλανητών μου;
Γειά σας, είμαι η Ελεονώρα και έχω γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 1975, ώρα 22.21μμ στη Φλώρινα...
Θα μπορούσε κάποιος να βρει τις θέσεις των πλανητών μου? Είμαι πολύ ερασιτέχνης, γι' αυτό δεν ξέρω τι να ζητήσω. Τα βασικά..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:clapping:
Καλησπέρα. Γεννήθηκα στις 23 / 9/1965 στις 15:15 στην Θεσσαλονίκη. Μ΄ ενδιαφέρει να μάθω που είναι η Λίλιθ στο Ωροσκόπιο μου.
Ευχαριστώ.
15 OKTΩΒΡΙΟΥ 1966
ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ¨0520¨ΠΡΩΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΟΥ
Καλησπέρα σας,
Πρώτο Post στο forum.
Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να μαθω τις θέσεις των πλανητών οταν γεννηθηκα.
Ημ/νια γέννησης: 18/2/1968
Τόπος: Αθηνα
Ώρα: 13:20
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Γεια σου dimoss ;) Για να αρχίσεις τη μελέτη σου:
- Ήλιο 28 μοίρες 52 Υδροχόου
- Σελήνη 23 μοίρες 41 Ζυγού
- Ερμή 22 μοίρες 48 Υδροχόου
- Αφροδίτη 27 μοίρες 52 Αιγόκερω
- ¶ρη 1 μοίρα 01 Κριού
- Δία 1 μοίρα 08 Παρθένου
- Κρόνο 9 μοίρες 48 Κριού
- Ουρανό 28 μοίρες 20 Παρθένου
- Ποσειδώνα 26 μοίρες 31 Σκορπιού
- Πλούτωνα 22 μοίρες 08 Παρθένου
- Ωροσκόπο 0 μοίρες 57 Καρκίνου
- Mεσουράνημα 9 μοίρες 43 Ιχθύων
Παρατηρούμε με μια ματιά
- Ήλιο Τρίγωνο με Ωροσκόπο
- Αρη και Ουρανό Τετράγωνο με Ωροσκόπο
- Δία εξάγωνο με Ωροσκόπο
- Ήλιο στον 9o οίκο και σε σύνοδο με Ερμή, αντίθεση με Δία, τρίγωνο με Σελήνη, τετράγωνο με Ποσειδώνα, χιαστί με Ουρανό.
- Ερμή στον Υδροχόο στον 9o οίκο, τετράγωνο με Ποσειδώνα, χιαστί με Πλούτωνα
- Σελήνη στο Ζυγό στον 5ο οίκο, σε τρίγωνο με Ερμή και τετράγωνο με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον 8ο οίκο, η οποία κάνει τρίγωνο στον Ουρανό και τον Πλούτωνα αλλά και εξάγωνο στον ¶ρη και Ποσειδώνα.
- Ο ¶ρης στον Κριό και στον 10 οίκο, σε διάμετρο με τον Ουρανό, τρίγωνο με Ποσειδώνα και χιαστί με Δία ο οποίος από την Παρθένο και τον 3ο οίκο τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα.
- και πολλά άλλα για να μελετήσεις όπως το Μεσουράνημά στο ζώδιο των Ιχθύων.
Κ. Μαντά,
Ειλικρινά εντυπωσιάστηκα με την άμεση απάντηση και σας ευχαριστώ πολύ!!
Πρέπει όμως να ομολογήσω την άγνοια μου σχετικά με τις παραπάνω παρατηρήσεις σας και μάλλον θα χρειαστώ πολύυυυυ μελέτη για να τις "μεταφράσω" και να δω τι σημαίνουν για μένα...
HM.ΓΕΝΝΗΣΗΣ:2/2/1966 12:15 MΜ θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ (VERTEX)
Γεννήθηκα στις 9 Μαιου 1978 στην Αρτα.Στις 9.30 το πρωι!Εδω και δυοχρονια έχω μπερδευτεί με τον ωροσκόπο και κατά συνέπεια με τουσ οικους.Καρκίνος ή δίδυμος?
Γεννηθηκα 15/8/78 και ωρα 10 το πρωι. Αυτο που με ενδιαφερει περισσότερο ειναι να μάθω να διαβάζω ένα χάρτη, ξεκινώντας απο τον δικό μου βέβαια.
Ημ/νια γεννησης: 15 Αυγουστου 1978
Ώρα γεννησης.: 10:00 πμ.
Τόπος γεννησης: Αθήνα
Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών, δεσμούς σελήνης, κλπ.
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Καλησπέρα σας,
Πρώτο Post στο forum.
Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να μαθω τις θέσεις των πλανητών οταν γεννήθηκα;
Ημερ.γεν. 08/09/80
Ωρα 04.30
Στο Διδυμότειχο
Πως θα μπορούσα να έχω ένα χάρτη συναστρίας;Γεννήθηκα στις 08/09/80 και ώρα 04.30 στο Διδυμότειχο.Ο σύντροφός μου γεννήθηκε στις 17/06/82 και ώρα 18.15 στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
:snowman4: Αγαπητή orsa, αν μπορείς γράψε μας και τόπο γέννησης!
:snowman4: Αγαπητέ alex260121,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 15 μοίρες και 18 λεπτά του Καρκίνου. Μπορείς εδώ να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου.
:snowman4: Αγαπητή maroula78,
μπορείς εδώ να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου με όλες τις θέσεις πλανητών, δεσμών, πλανητοειδών και άλλων σημείων.
:snowman4: Αγαπητή niksou,
σου παραθέτω τα εξής:
δικός σου γενέθλιος χάρτης
γενέθλιος χάρτης συντρόφου
χάρτης συναστρίας
Η σελίδα με την εξήγηση των αστρολογικών συμβόλων θα σας βοηθήσει αρκετά!
Γεννήθηκα 8 Μαρτίου 1978, 10.30π.μ., Αθήνα, και ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών και θέσεις των κλήρων και των αστεροειδών.
Καλημέρα!
Θα ήθελα να μου πείτε τις θέσεις των δεσμών της σελήνης :bigsmile:
Είμαι γεννημένη στις 12/5/1980 στις 15:50μμ στην Αθήνα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!:laugh:
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.
Γεννήθηκα 22/04/1963 γύρω στις 02.00 π.μ. στην Αθήνα
Ευχαριστώ
Καλησπερα σε ολους!!Εχω γεννηθει στο Ηρακλειο Κρητης στις 19.20 στις 27.06.1979.
Θα ηθελα να γνωριζω τις θεσεις των πλανητων μου και τη θεση του χειρωνα!!
Φιλικα
lily79:cheesy:
:icon_wink: Αγαπητή nek,
για τις θέσεις των πλανητών μπορείς να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου
για τους αραβικούς κλήρους μπορείς να δεις αυτόν τον πίνακα.
:icon_wink: Αγαπητή gwrgina25,
ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις 25 μοίρες και 09 λεπτά του Λέοντα και στον 11ο οίκο
ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στις 25 μοίρες και 09 λεπτά του Υδροχόου και στον 5ο οίκο.
:icon_wink: Αγαπητή ninja,
ο χάρτης σου είναι εδώ.
:icon_wink: Αγαπητή lily79,
τόσο για τις θέσεις των πλανητών όσο και για τη θέση του Χείρωνα, μπορείς να δεις τον χάρτη σου, που στον παραθέτω εδώ.
Καλό μεσήμερι σας,
σας είχα στείλει στις 24/11 μήνυμα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο τον γενέθλιο χάρτη μου, αλλά μάλλον ... με ξεχάσατε..:unsure:
να σας τα ξαναγράψω, γεννήθηκα στην Μυτιλήνη 4 Μαϊου 1977 στις 13:30 μ.μ.
Ελπίζω να μην με ξεχάσετε πάλι,
ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Υ.Γ. Καλές γιορτές κιόλας... :bigsmile:
καλησπέρα,
πώς μπορώ να βρώ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αστρολογικό μου χάρτη;;
γεννήθηκα στις 24/10/1972,08:55, Μόναχο Γερμανίας!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων
κόσμος
Γεια σου tavrina!
Στην ενότητα αυτή δεν γίνονται προβλέψεις.
Παρόλαυτά, για να μπορέσεις να εξηγήσεις ... ή μάλλον καλύτερα να καταλάβεις τα σύμβολα και τις θέσεις των πλανητών σου μπορείς να δεις αυτή την χρήσιμη σελίδα και στη συνέχεια να ανατρέξεις στο φόρουμ για άρθρα που αναφέρονται στην θέση των πλανητών στα ζώδια και στους οίκους αλλά και γενικότερα σε άρθρα αστρολογικά ή μπορείς με την βοήθεια της αναζήτησης να ψάξεις να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει άμεσα χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά.
Για όποια δυσκολία βρεις μπορείς να ρωτήσεις στην ανάλογη ενότητα.
Φιλικά :bigsmile:
Καλημέρα... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
Εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ... ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ και προπάντων..... ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!
Να είστε καλά παιδιά!!!
Γιώργος 4 Αυγούστου 1976 , Ωρα 09:30 το πρωί ,Αθήνα,θελω να μαθω αν εχω equal ascedant ,κ οτι αλλο μπορειτε να μου πείτε, εκτος απο την εξηγηση οπως λετε στιν αρχή του Φορουμ,Ευχαριστω και Καλα Χριστουγεννα σε ολους.!!!!
Γειά σας και πάλι σήμερα.
Θα ήθελα να μάθω - για ευνόητους λόγους - που βρίσκεται η Λίλιθ στο Ωροσκόπιο του φίλου μου. Γεννήθηκε 10/3/1962 στις 11π.μ. στη Θεσσαλονίκη.
Γεια σας! Θα ήθελα αν σας είναι εύκολο ένα χάρτη συναστρίας. Έχω γεννηθεί 30/01/79 και ώρα 7:10μμ και ο φίλος μου 14/07/72 στις 9:30πμ και οι δύο στη Λευκωσία, Κύπρος. Ευχαριστώ και σας εύχομαι Καλές Γιορτές!:love:
:Holly2: Αγαπητή tavrina,
η συγκεκριμένη ενότητα, όπως το λέει και ο τίτλος της άλλωστε, δίνει πληροφορίες για τις θέσεις των πλανητών κλπ. Η ερμηνεία ενός χάρτη είναι μία περίπλοκη διαδικασία. Προσπάθησε να τον "διαβάσεις" πρώτα και μετά για όποια απορία σου μπορείς να ρωτήσεις στις ανάλογες ενότητες.
:Holly2: Αγαπητή ΚΟΣΜΟΣ,
μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου.
:Holly2: Αγαπητή gwrgina25,
τώρα που έχουμε και τη σωστή ώρα :bigsmile: ο Βόρειος Δεσμός σου βρίσκεται στις 25 μοίρες και 13 λεπτά του Λέοντα και στον 6ο οίκο και ο Νότιος Δεσμός στις 25 μοίρες και 13 λεπτά του Υδροχόου και στον 12ο οίκο.
:Holly2: Αγαπητέ brainstorm,
ο equal ascendant βρίσκεται στις 12 μοίρες και 49 λεπτά της Παρθένου και στον 12ο οίκο. Μπορείς να δεις και τον χάρτη σου για όλες τις θέσεις πλανητών, πλανητοειδών και άλλων σημείων.
:Holly2: Αγαπητή nasty,
η Λίλιθ του φίλου σου βρίσκεται στις 14 μοίρες και 39 λεπτά της Παρθένου και στον 4ο οίκο.
:Holly2: Αγαπητή melinam, σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε -αν είναι δυματόν- τους οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες στο ωροσκόπιο του παιδιού μου, διότι κάποιος φίλος που θεωρητικά αχολείτε με την αστρολογία μου είπε πως έχει πολλούς πλανήτες στον 12ο οίκο και πως είναι πολύ κακό αυτό. Το παιδί μου γεννήθηκε:
22 Νοεμβρίου 1983 στη Θεσσαλονίκη στις 10:15 το πρωί.
Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..
:xmas-smiley-017: Αγαπητή nasty,
στον 12ο οίκο του παιδιού σου βρίσκεται ο Δίας και ο Ποσειδώνας (μπορείς να δεις τον χάρτη του εδώ), οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για πολλούς πλανήτες μαζεμένους στον συγκεκριμένο οίκο. Εκτός των άλλων, αυτό το "είναι πολύ κακό αυτό" είναι κάπως... κακό να λέγεται, μιας και μιλάμε κυρίως για τάσεις, θετικές ή αρνητικές, που έχει δυνάμει ο καθένας μας στον γενέθλιο χάρτη του.
Καλές γιορτές και σε σένα!
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!! Έχω γεννηθεί στις 08/12/81, ώρα 13:00 το μεσημέρι στην Αθήνα. Θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλειο χάρτη μου, όλους τους πλανήτες καθώς και τις όψεις. Ευχαριστώ πολύ, καλές γιορτές!!!
που εχω τον αστεροειδη του Μιδα (αν δεν ειναι δυσκολο βγαλτε μου ολους τους αστεροειδης να τους ξερω)
και που ο equal?
ευχαριστω!