Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
TALIS
Καλως σας βρίσκω όλες και όλους. Είμαι Λέων με Ωροσκόπο Σκορπιό και έχω πολύ ερασιτεχνικά ασχοληθεί με την αστρολογία....
Ελπίζω να περάσουμε καλά
ΤΑLIS
Εμμ, μόλις άρχισαν τα προβλήματα... Αντιγράφω γεωγραφικό πλάτος και μήκος από το χάρτη μου και τα βγάζει λάθος, επίσης τι θα γράψω στη γεωγραφική ζώνη ;
Επίσης δεν είμαι Παρθένος ! Είμαι Λέων με Ήλιο στην 29η μοίρα του Λέοντα !
Καλώς μας ήρθες! :bigsmile:
Τι εννοείς αντιγράφεις το γ.μ και γ.π? Αν συμπληρώσεις την πόλη στα βγάζει αυτόματα. :weird:
Είμαι η Μαριάντα και εύχομαι μια καλή ημέρα σε όλους!
Quote:
Originally Posted by
MARIANTA7702
Είμαι η Μαριάντα και εύχομαι μια καλή ημέρα σε όλους!
καλως μας ηρθες λοιπον!:bigsmile:
καλη ημερα και για εσενα ευχομαι!
καλη συνεχεια !
Γεια σε όλους.... ειμαι καινουργιο μελος,οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες και προσπαθω να μαθω καποια πραγματα... εχω κολλησει πραγματικα...πολυ καλο το site σας....
Quote:
Originally Posted by
Candy08
Γεια σε όλους.... ειμαι καινουργιο μελος,οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες και προσπαθω να μαθω καποια πραγματα... εχω κολλησει πραγματικα...πολυ καλο το site σας....
Καλώς μας ήρθες!
Να είσαι σίγουρη πως μπορείς να μάθεις πολλά εδώ. :bigsmile:
καλημερα!!!
με λενε κατερινα και ειμαι νεο μελος!!!
Quote:
Originally Posted by
katerina4sk
καλημερα!!!
με λενε κατερινα και ειμαι νεο μελος!!!
Καλως ηρθες Κατερινα:bigsmile:
καλη συνεχεια σου ευχομαι στο :horoscope::horoscope:
γεια σε όλους...Ειμαι η Μάρω,καρκινος με οροσκοπο σκορπιοκαι ειμαι νεο μελος!η χρονια μου είναι γεμάτη ατυχιες,απογοητευσεις και τραγικα πισογυρισματα....:worried:
Γεια σε όλους.Είμαι η Μάρω με ωροσκόπο σκορπιό...Είμσι καινούρια αλλα όχι πολυ άσχετη!..
Η χρονιά μου ειναι γεματη ατυχιες,απογοητεθσεις και τραγικα πισωγυρισματα....θελω να είμαι αισιοδοξη όμως....