Σωστά! Οκτώμησι το βραδυ
Printable View
Σωστά! Οκτώμησι το βραδυ
ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ 05/05/1979 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΙΛΕΓΜΕΝΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ο καλός μου έχει γεννηθεί στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΑΜΕΡΙΚΗ στις 05/05/1979. ΠΩΣ επιλέγω την ώρα ζώνης εάν η πόλη δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων? (επίσης δεν γνωρίζω την ακριβή ώρα γέννησης του να βάλω 12:00?) ευχαριστω
καλησπέρα, ήθελα να βγάλω το γενέθλιο χάρτη του καλού μου αλλά έχω πρόβλημα .έχει γεννηθεί στις 05/05/1979 (την ώρα δεν την γνωρίζω) στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.επειδή είναι άλλη ήπειρος δεν ξέρω τι να κάνω.θα ήθελα φυσικά να βρω και την συναστρία.αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα σε όλους,
θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να εφαρμοστεί θερινή ώρα σε ημερομηνία γέννησης, 14/09/'68 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.
Ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:
28/09/1970 09:00 κιατο κορινθιας
Από ό,τι ξέρω, οι χώρες που βρίσκονται κοντά στον Ισημερινό δεν αλλάζουν την ώρα :bigsmile:
Δες σε αυτό: http://myhoroscope.gr/natalchart.php
καλησπερα σ όλους. θα ήθελα ναρωτήσω αν έχω yodστο χάρτη μου. σήμερα διάβασα το σχετικό άρθρο και δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βρω. αν μπορει καποιος ας ριξει μια ματιά.
24/4/1968 ώρα 21,23 ή 21,25 μμ
ευχαριστω
Εννοώ ότι αφού η Αυστραλία απέχει γεωγραφικά από τον ισημερινό, αλλάζει και αυτή την ώρα. Η αλλαγή της ώρας γίνεται από τις χώρες που με την αλλαγή των εποχών μεγαλώνει ή μικραίνει η διάρκεια της ημέρας. Έτσι, για εξοικονόμηση ενέργειας (και ...παραγωγικότητας) αλλάζει και η ώρα. Οι χώρες που είναι κοντά στον ισημερινό ή εφάπτονται με αυτόν, έχουν 12 ώρες μέρα και 12 ώρες νύχτα, οπότε δεν τίθεται θέμα, καθώς υπάρχει ισορροπία.
(Γίνομαι αναλυτικότερος γιατί κάποιο πουλάκι με ρώτησε ...αν η Αυστραλία είναι κοντά στον ισημερινό :toung: )
Όχι, δεν έχεις :bigsmile: