Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
κ συνεχεια κατα λαθος πατησα την υποβολη συγγνωμη
ιδεαλιστρια, εγκεφαλικη, κοινωνικη,υπομονετικη, ξερω να ζηταω συγγνωμη και ολα αυτα με παθος αμα καταλαβω οτι με εξαπατουν κατεξακολουθηση τοτε γινωμε μενομενος κριος κ μη βρεθει κανενας μπροστα μου τον εφαγα λαχανο
φιλακια σε ολους
είμαι μια ιχθείς,που δεν μου φαίνεται καθόλου.................έτσι λένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λιονταρι με ωροσκοπο Ζυγο.....:embarrest
Δίδυμος με ωροσκόπο Ζυγό. Και ¶ρη στον Κριό. Αέραααααααα!!!!! :lol:
και Αρη στους Διδυμους.....Αερα-Πατερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
καρκινάκι με ωροσκόπο παρθένο σελήνη στον κριό και άρη στον καρκίνο!!!!!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ.:cry::wacko::wacko::nuts:
Quote:
Originally Posted by
fk1
είμαι μια ιχθείς,που δεν μου φαίνεται καθόλου.................έτσι λένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ ...Ποσειδωνιο μου ακουγεται αυτο!!:toung::bigsmile: [Αφου δεν σου φαινεται, ισως το κρυβεις παρα πολυ καλα....χμ! Θολωνεις τα νερα!!:laugh:]
Ηλιος, Αφροδιτη, Ερμης, Ποσειδωνας στον 9ο στον Σκορπιο, Σεληνη στον 9ο στον Τοξοτη. Ουρανος, Αρης, Πλουτωνας, στον 7ο στην Παρθενο, Κρονος στον 1ο στους Ιχθυεις, και ωροσκοπο Υδροχοο.
Σπουδασα, ταξιδεψα, παντρευτηκα αλλοδαπο,νωρις και βιαστικά. Με τραβαει το εξωτερικό-οι ξενοι, νοιωθω οτι ειμαι με μια βαλιτσα στο χερι (οπου γης και μνημα...). Προσπαθω να περναω απαρατηρητη, χωρις ομως να τα καταφερνω, εχω λιγο....προχωρημενες αποψεις, αγαπω την επιστημονικη φαντασια, το ψαχουλεμα, και τα λογιστικα (!). Οι φιλοι και τα παιδια μου ειναι η μονη μου οικογενεια.
Αντε καλα, με αρέσει να διαβαζω και το myhoroscope......
Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο.....!!!!βοήθεια...:unsure: