Θελω να κανω μια ερωτηση... Δεν καταλαβαινω πως ριχνουμε τα χαρτια;
Printable View
Θελω να κανω μια ερωτηση... Δεν καταλαβαινω πως ριχνουμε τα χαρτια;
Πολύ εύστοχες ;) οι απορίες σου, Λεφτέρη και ειδικότερα αυτές με την "αρσενική" ή "θηλυκή" υπόσταση του βαλέ και με το αν το κεντρικό χαρτί βγαίνει πριν ή μετά το ανακάτεμα των φύλλων. Σχετικά με τις άλλες απορίες σου προφάνως τα σπαθιά δικά σου οι κούπες δικές της!
Καλησπέρα σας και απο μένα , μετά από πολύ διάβασμα προσπάθησα να βγάλω μια άκρη αν και δυσκολέυτηκα. Τα έριξα για μένα που είμαι σίγουρα τριφύλλι q και αυτός Κ καρδια και βγήκαν τα εξής¨:
3τριφ(9 καρδ , 7 καρδ) , Jμπαστούνι, Αμπαστούνι , Κτρυφ , 9τρυφ , Κμπαστ , Q μπαστούνι
2 τριφ , 4 καρδια , 10ρόμ , 8 τρ(Qρομβος,Αρόμβος Κ καρδια) , 10 μπαστ, Q καρδ (J καρδ,6 τριφ) , 2 καρδια(4τρ,Α καρδ)
8καρδια, 3 καρδια, JΤΡΙΦ, 2 μπαστ(Κρομβος, qτριφ) , Jρόμβος, 6 καρδιά ,10καρδιά(7τριφ , Α τριφ)
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια γενική πληροφορία κάτι μια ερμηνεία???
KALISPERA!!! thelo na rotiso kati pou th me kanei na eksigiso pio eukola....to 8 koupa to rixnoume prin kopsoume??? ta xaria pou einai stin mesea sira ti dilonoun???ean den einai dipa mou i dipla tou diladi...kai lete ta kovoume 3 fores kai eksigite ton tropo k meta ksana kovoume 2 kai ta deytera ta fernoume stin prti seira ola mazi diladi opos k kopsame auto ti einai??? pio safis apantisis gia na einai k pio eukolos o tropos eyxaristo!!!!!!!!!
:nogrgl Καλά που μίλησες αγαπητό μέλος για κόπο..... Πώς να σου απαντήσουμε όταν γράφεις έτσι; :nogrgl
maresei poli!
γειά σας! προσπαθώ να ρίξω τα χαρτιά αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω την ερμηνεία!΄μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!ευχαριστώ!
μπορει να μου εξηγησει καποιος πως τα ανοιγουμε?κ μετα πως τα διαβαζουμε?δεν εχω καταλαβει ακομα..ευχαριστω
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ... ΤΟ 8 ΚΟΥΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???? ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ)