Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
ξερω εγω,πολυ νερο ηταν οι τυποι που ηθελα(συζητηση που πιασαμε!) ο ενας Σκορπιος μονο αυτο εμαθα και ο αλλος ιχθυς με ωροσκοπο διδυμους και 3 πλανητες στον υδροχοο εξου μαλλον και η ελξη!!παντος αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν καποιος με δει με κανει για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ζωδιο της γης!!μυστηρια πραγματα!!...μονο Αρη στον ταυρο 29 και κατι μοιρες που ισως μπορει να θεωρηθει αερας!ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση κia που θυμοσουν τον χαρτη μου!!!
Πολύ νερό μόνο από το ζώδιο καλέ; Συνολικά πρέπει να κοιτάξεις....
Ναι, μου έχει κάνει εντύπωση και μένα ο χάρτης σου :toung:
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
παντος αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν καποιος με δει με κανει για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ζωδιο της γης!!μυστηρια πραγματα!!...μονο Αρη στον ταυρο 29 και κατι μοιρες που ισως μπορει να θεωρηθει αερας!ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση κia που θυμοσουν τον χαρτη μου!!!
Απ'ότι είδα τον χάρτη σου όντως πολύ Γη βρε παιδάκι μου, αλλά ίσως δεν σε καταλαβαίνουν γιατί ο ωροσκόπος σου είναι πολύ δυναμικός! Και ο συνδυασμός Τοξότης-Λέων δίνει όσο να ναι μία λάμψη και μία εξωστρέφεια!!:love:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Απ'ότι είδα τον χάρτη σου όντως πολύ Γη βρε παιδάκι μου, αλλά ίσως δεν σε καταλαβαίνουν γιατί ο ωροσκόπος σου είναι πολύ δυναμικός! Και ο συνδυασμός Τοξότης-Λέων δίνει όσο να ναι μία λάμψη και μία εξωστρέφεια!!:love:
thanks!και εγω αυτο πιστευω...ο ωροσκοπος μου ξεγελα!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kia
Πολύ νερό μόνο από το ζώδιο καλέ; Συνολικά πρέπει να κοιτάξεις....
Ναι, μου έχει κάνει εντύπωση και μένα ο χάρτης σου :toung:
συνολικα ,εχω δει αμ΄τι!μισες δουλειες θα κανουμε!προσπαθησα και εμαθα για τον εναν ημ/νιες και εχω τον χαρτη για τον αλλον ο θεος και η ψυχη του!:weird:...παντος γενικα αυτο που εχω παρατηρησει τον χαρτη μου ειναι οτι εχει πολυ γη αλλα σε οικο φωτιας!(5 λεοντα απο οσο ξερω)αυτο φανταζομαι,πολυ γενικα λεγοντας,πρεπει να κανει τους αλλους αλλα και εμενα να μπερδευομαι!τεσπα πολυ εκτος θεματος βγηκαμε,τελικα για τους διδυμους τι συμπερασμα βγαλαμε?ασταθεις δεν ειναι?εξου και η δισυποστατη φυση τους...εγω παντος λεω "Ου μπλεξεις με διδυμο":protest: χαίρι δεν θα δεις:toung:
Σιγουρα επηρεάζομαι απο το ζώδιο του άντρα. Σε καμία πχ περίπτωση δεν θα δώσω σημασία στον άλλο αν είναι Ταυρος ή Αιγώκερως μιας και ξέρω πως θα ακολουθησουν ομηρικοί καβγάδες.
ΠΣ_ΑΡΙΑ :ban:με πολύ Υδροχόο των πρώτων μοιρών. Το τέλειο. Κατευθείαν στο τρελοκομείο με ενέσεις.
αν και ζωδιο της γης και πολύ κτητική,αν και είμαι άτομο που ζητάει την συναισθηματική σιγουριά και ασφάλεια.Ξερω οτι πάλι σε υδροχόο θα πέσω και τελικα συνήθισα κιόλας.Στην τελική με τον υδροχόο δε βαριέμαι ποτέ.ολο στην τσιτα ειμαι.:toung:
Quote:
Originally Posted by
taurus_24
αν και ζωδιο της γης και πολύ κτητική,αν και είμαι άτομο που ζητάει την συναισθηματική σιγουριά και ασφάλεια.Ξερω οτι πάλι σε υδροχόο θα πέσω και τελικα συνήθισα κιόλας.Στην τελική με τον υδροχόο δε βαριέμαι ποτέ.ολο στην τσιτα ειμαι.:toung:
Δεν τσεκάρεις λίγο τον 7ο οικο σου και τις αντιθέσεις που έχει? :love:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Δεν τσεκάρεις λίγο τον 7ο οικο σου και τις αντιθέσεις που έχει? :love:
what?:wacko:ειμαι εντελώς αρχάρια.το μόνο που ξέρω ειναι ότι ωροσκόπος δίδυμος και μεσουράνημα ιχθεις.