βητα
Αδης, στις 24 μοιρες και 56 λεπτα του Ταυρου, 9ος οικος.
Printable View
βητα
Αδης, στις 24 μοιρες και 56 λεπτα του Ταυρου, 9ος οικος.
Αγγελικη εξεπλαγην ευχαριστα!
Δεν περιμενα τοσο γρηγορη απαντηση!Ελπιζω να καταφερω να τον αποκρυπτογραφησω...
Ευχαριστω θερμα!
Καλη μερα σε ολους!Ειχα οντως καιρο να επισκεφτω το site αλλα η αληθεια ειναι οταν ξεκιναω να σερφαρω...δε λεω να ξεκολλησω!Κι αυτο ειναι εμμεσο σχολιο επιβραβευσης...Με αφορμη τη στηλη που αναφερεται στους προσωπικους χαρτες θα ηθελα να σας ζητησω μια διευκρινιση για τις ερμηνειες των συμβολων των πλανητων:wacko: !
Βρε παιδια η μελετη της αστρολογιας ειναι μια συναρπαστικη διαδρομη στον εναστρο κοσμο και τα μυστικα του, αλλα δυστυχως ειμαι εντελως αδαης και με ελαχιστα βιβλια στη διαθεση μου για να ανατρεξω οταν υπαρχουν αποριες...Αγγελικη σ ευχαριστω για τον αστρολογικο μου χαρτη,αλλα....:sad2: ...(μην το πειτε παραεξω παρακαλω...)...ουτε τον ηλιο μου δεν μπορω να αναγνωσω....:embarrest Μπορει καποιος να βοηθησει με τους συμβολισμους των πλανητων? danke!
Γεια σου Mania!
Για τα σύμβολα δες εδω
Καλησπέρα σας.
Λέγομαι Μαρία γεννημένη 18/11/1977, ημέρα Πέμπτη και ώρα 04.00 9ξημερώματα).
Θα μπορούσα να μάθω κι εγώ με την σειρά μου που βρίσκονται οι πλανήτες μου?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
CLAUDIA
Δεν αναφερεις τοπο γεννησης.
Ναι, έχετε δίκιο. Λοιπόν, Μαρία, 18/11/1977, ημέρα Πέμπτη, ώρα 04:00 (ξημερώματα), στο Περιστέρι Αττικής.
Σας ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση. Θα προσπαθήσω να τα εξηγήσω.
γεια σας,
με ενδιαφερουν οι θεσεις των πλανητοειδων μου οπως και οι δεσμοι υης σεληνης μου.Εχω γεννηθει στις 29/12/1984 9,15 π.μ. στην πατρα.
Ευχαριστω εκ των προτερων