Re: Παρόντες και παρούσες...
Quote:
Originally Posted by
konteo
ΠΑΙΔΕΣ, ΒΟΗΘΕΙΑΑ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ;;;;; ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ Η ΧΑΖΗ :wacko: Κ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Μπορεί και να μην είσαι :toung: Εχω την εντύπωση ότι κάποιο ζώδιο δεν παίζει από ανωμαλία του συστήματος (νομίζω, ε?)
Ναι κάποτε δεν έπαιζε ο Τοξότης. Τώρα πάλι, ποιος από τους υπόλοιπους 11 χάλασε; :toung:
ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ... ΤΑΛΑΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ;; ΣΝΙΦ,ΣΝΙΦ :cry::cry: .
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ;;; ΕΕΕ;;;
ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Κ ΟΜΟΖΩΔΙΟΥ ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ Η ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ;;
Ο διαχειριστής σίγουρα θα το έχει εντοπίσει και θα λύσει σύντομα το πρόβλημα.
ουφ..... ηρθα κι εγω τρεχοντας .Θα κατσω να παρω μια ανασα. Α μην ξεχασω. Παρων. Διαταξτε.
20 καμψεις!:laugh::laugh::laugh:
Βρε βρε γυμναστικη θα κανουμε? Αν διαβασω μια αθλητικη εφημεριδα δεν ειναι το ιδιο?:unsure:
Παρούσααααααααααααααααα!!!! !!!!!!!!!!! Καιρό είχα να εμφανιστώ...........:toung:
Quote:
Originally Posted by
dis
Βρε βρε γυμναστικη θα κανουμε? Αν διαβασω μια αθλητικη εφημεριδα δεν ειναι το ιδιο?:unsure:
οκ διαβασε αλλα μετα θα εξεταστεις:laugh::laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Αν και γνωρίζουμε :rolleyes: ας κάνουμε και το απαραίτητο τεστ για να σιγουρευτούμε. Γυναίκες και άντρες του MyHoroscope που είτε είστε ενεργά μέλη είτε το σνομπάρετε :p λιγουλάκι, δηλώστε παρόντες και παρούσες αναλόγως του φύλλου σας για να διαπιστώσουμε τελικά ποιοι το στηρίζουνκαι να "πέσει" το απαραίτητο σφυροκόπημα!
Γεια σας, με λένε Σούλα και είμαι Παρθένος με Οροσκόπο Τοξότη.Μ΄αρέσει πολύ το site σας.