Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Kαλησπέρα σας! Ναι.. έχω πολύ καιρό να γράψω κάτι.. μόνο σας διαβάζω.... Ακούω για Δια στους Διδύμους κι εγω Διδυμίνα.. μα.... περνάω χάλια.... πάντα αισιόδοξη είμαι... μα... το τελευταιο καιρό.. έχασα πολλά.... Ελπίζω πως τα καλυτερα... έρχονται.. γρήγορα.. γιατί... οι αντοχές με εγκατέλειψαν! :cry:
Καλησπέρα!!!Ερώτηση.........ότα ν στον αστρολογικό χάρτη όλοι οι οίκοι είναι στη θέση τους..1ος στον κριό,2ος στον τάυρο κ.ο.κ...σημαίνει κάτι συγκεκριμένο....να ανησυχώ???????????????:lol:ευχαριστ ώ εκ των προτέρων!!!!
Quote:
Originally Posted by
giotobalaki
Καλησπέρα,
λέγομαι Ελένη και είμαι καινούργια τόσο στο forum όσο και στον κόσμο της αστρολογίας... κατα λάθος έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο το οποίο διάβασα και μου τράβηξε την προσοχή. Ενδιαφέρομαι να μάθω κάποια παραπάνω πράματα και νομίζω πως το site σας θα με βοηθήσει πολύ...
Quote:
Originally Posted by
kolybri
Γεια σας,δεν ξερω πολλα από αστρολογια,να σας ρωτήσω αν τοετήσιο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι σε νέα σελήνη, αλλά η ώρα γέννησης σε κενή πορεία ,τι ακριβώς σημαίνει;
Quote:
Originally Posted by
estrela
Καλησπέρα!!!Ερώτηση.........ότα ν στον αστρολογικό χάρτη όλοι οι οίκοι είναι στη θέση τους..1ος στον κριό,2ος στον τάυρο κ.ο.κ...σημαίνει κάτι συγκεκριμένο....να ανησυχώ???????????????:lol:ευχαριστ ώ εκ των προτέρων!!!!
Αγαπητα νεα μελη καλώς μας ήρθατε :)
Με μια αναζητηση θα βρητε οσα σας ενδιαφερουν για να λυσετε τις αποριες σας
Η βιβλιοθηκη του myhoroscope ειναι πλουσια σε υλη με υπεροχα αρθρα και συζητησεις!!
ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!:)
Υ.Γ
καλε γυρισα λεμε
σας επιθυμησααααα!!!~!!:love::love::)
:woot::woot::woot::nana::nana:
καλώς σας βρήκα και εγώ
- - - Updated - - -
καλώς σας βρήκα και εγώ
είμαι δίδυμος με ζυγό αυτά είναι τα μόνα που γνωρίζω αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω
Quote:
Originally Posted by
αγιος
είμαι δίδυμος με ζυγό αυτά είναι τα μόνα που γνωρίζω αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω
καλωσόρισες αγιε:)
καλη περιήγηση σου ευχομαι
και να είσαι σιγουρος οτι θα μαθεις πολλα πραγματα για τον εαυτό σου και για οσους ενδιαφέρεσαι!!!
καλη συνέχεια λοιπον!
Καλώς σας βρήκα,καλό μήνα να'χουμε παιδιά!!! :)
Καλησπέρα, το site σας μου φαινεται πολύ ενδιαφέρον!!!
Quote:
Originally Posted by
maria herodotou
Καλώς σας βρήκα,καλό μήνα να'χουμε παιδιά!!! :)
Quote:
Originally Posted by
lilstar
Καλησπέρα, το site σας μου φαινεται πολύ ενδιαφέρον!!!
Καλως μας ηρθατε αγαπητα νεα μελη:)
Ευχομαι καλη πλοηγηση !
Ακουστε ραδιο Myhoroscope αγαπημενα μου μελη
μουσικη βαζει η μια και μοναδικη Κουκι!!:)
Λαικα ,καψουροτραγουδα !