Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
marantr
Καλησπέρα.
Καλως σας βρήκα
Καλημερα marantr καλώς μας ήρθες!:)
γεια σας,ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πολλα. γεννηθηκα 21-5-1967 ξημεροματα απο 3-7 τι ζωδιο ειμαι
- - - Updated - - -
γεια σας,ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πολλα. γεννηθηκα 21-5-1967 ξημεροματα απο 3-7 τι ζωδιο ειμαι
Quote:
Originally Posted by
emanuil
- - - Updated - - -
Καλημέρα Εμανουηλ και καλώς όρισες στο myhoroscope
Ακριβως πάνω στην σελιδα λεει Δωρεαν ωροσκοπιο εκει θα πατησεις και θα σου βγαλει διαφορες εφαρμογες υπολογισμου για χαρτες
πατα υπολογισμος νεου χαρτη και βαλε τα στοιχεια σου οπως μου τα γραφεις παραπανω οπως και την πολη που γενηθηκες ,ομως πρεπει να ξερεις και την ωρα για να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα .
καλη συνεχεια ευχομαι
Παντως απο οτι ειδα εισαι στο ζωδιο Ταυρος στην 29 η μοιρα !
καλημερα καλη κυριακη πρωτη φορα σασ γραφω :love:
Γεια χαρά. Το site είναι το ποιό ενδιαφέρον, σχετικά με την αστρολογιά. Εύχομαι να παραμείνει έτσι.
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Νάστια και είμαι καινούριο μέλος. Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι πιο διεξοδικά με την αστρολογία και έχω αρχίσει λίγο λίγο να μπαίνω στο κλίμα. Μέχρι πρότεινως μου ήταν αρκετό να ξέρω το ζώδιο του άλλου. Τώρα θέλω να ξέρω όλο τον χάρτη! :D:D
Quote:
Originally Posted by
panatha59
καλημερα καλη κυριακη πρωτη φορα σασ γραφω :love:
Quote:
Originally Posted by
copper21
Γεια χαρά. Το site είναι το ποιό ενδιαφέρον, σχετικά με την αστρολογιά. Εύχομαι να παραμείνει έτσι.
Quote:
Originally Posted by
nastia87
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Νάστια και είμαι καινούριο μέλος. Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι πιο διεξοδικά με την αστρολογία και έχω αρχίσει λίγο λίγο να μπαίνω στο κλίμα. Μέχρι πρότεινως μου ήταν αρκετό να ξέρω το ζώδιο του άλλου. Τώρα θέλω να ξέρω όλο τον χάρτη! :D:D
Καλημερα αγαπητα νεα μελη nastia 87,copper 21, panatha 59
ευχομαι καλη συνεχεια να εχετε στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!:)
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και τα μέλη του "myhoroscope" ονομάζομαι Αγγελική και είμαι εδώ όλη "αυτιά" για να ενημερώνομαι καθημερινά για αυτόν τον τόσο ενδιαφέρον τομέα!! Διαβάζω καθημερινά αναλύσεις του ζωδίου μου (Τοξότης) αλλά και δικών μου αγαπημένων προσώπων! Καλώς σας βρήκα! :D
Quote:
Originally Posted by
Angels23
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και τα μέλη του "myhoroscope" ονομάζομαι Αγγελική και είμαι εδώ όλη "αυτιά" για να ενημερώνομαι καθημερινά για αυτόν τον τόσο ενδιαφέρον τομέα!! Διαβάζω καθημερινά αναλύσεις του ζωδίου μου (Τοξότης) αλλά και δικών μου αγαπημένων προσώπων! Καλώς σας βρήκα! :D
Quote:
Originally Posted by
candymary
geia se olous
Γειά σας και καλώς μας ήρθατε:)
καλη συνεχεια ευχομαι !