Ευχαριστούμε κρασάκι, πάρε γλυκάκι! (Αν και εσένα κανονικά πρέπει να σου βγάλουμε... μεζέ! :bigsmile:)
Printable View
Ευχαριστούμε κρασάκι, πάρε γλυκάκι! (Αν και εσένα κανονικά πρέπει να σου βγάλουμε... μεζέ! :bigsmile:)
Να στειλω κ εγω τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε Δειμωνα,cancerian,giannas.O,τι επιθυμειτε...:bigsmile::love::bigsmile:
Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στα αγαπητά παιδιά του σάιτ , στον Δειμωνάκο , στην giannas και στον cancerian !!!!!!!
Χρόνια σας Πολλά και ευτυχισμένα!!!
Και φυσικά και στην super μανούλα!!! ...
Να χαίρεσαι τον γιόκα σου καλή μου!!! Να είναι υγιής , έξυπνος και γλυκός σαν την μανούλα του!!!
:love::love::love::love::love:
Γιαννη - cancerian, Γιαννη - Δειμων και Giannas Χρονια Πολλα και οτι επιθυμειτε! Να ειστε παντα καλα και χαρουμενοι!
Χρόνια καλά και πολλά σε όλους και όλες που εορτάζουν σήμερα...
...κι από μένα! Χρόνια πολλά και στους τρεις σας:love:
Σας ευχαριστούμε παιδιά!!! :) Και επειδή άργησα με τον μεζέ, τέτοια ώρα λέω να πάμε κατ' ευθείαν σε κάτι πιο σοβαρό για το κρασάκι μας! Είδες τελικά που αξίζει να περιμένεις τις καθυστερήσεις? Συμβαίνουν τα καλύτερα!
http://ioanninanews.gr/wp/wp-content...tsipouro-2.jpg
Σωστός!!!!!!!:bigsmile:
Και πεινούσα..... σα λύκος:bigsmile::bigsmile:
Ευχαριστούμε!!!!:love::love:
ψψψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!:nuts::nuts::nuts:
ευχαριστώ πολύ Γιάννη! άντε γιατί μου έχουν τρέξει τα σάλια κοιτάζοντας τα γλυκά τόσες ώρες, μιας και περίμενα να φάω το μεζέ πρώτα!!!
με αποζημίωσες και με το παραπάνω βέβαια...και είμαι φαν του κρέατος παρά την αντίθετη φύση μου.!πολλά έβαλες βρε παιδί μου όμως..άντε ας πάρει και κανείς άλλος μωρέ!
χρόνια σου πολλά !!! να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι!
τις ευχές μου και πάλι!:bigsmile::love:
ευχομαι οι ζωες σας να ειναι σαν την αριθμητικη.Να προσθετει χαρες να αφερει λυπες, να πολ/ζει τις ωραιες στιγμες και να διαιρει τις κακες!χρονια πολλα κ καλη χρονια!!!!:bigsmile:
Εύχομαι σε όλους πολύ καλή σας χρονιά:love: κι ευχαριστώ με τη σειρά μου για τις δικές σας.
Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν ή είχανε γενέθλια τις ημέρες που απουσίαζα:bigsmile: Να είστε πάντα καλά και ό,τι επιθυμείτε!!!
Γεια σας ειμαι νεο μελος και στελνω πολλες ευχες σε ολους.
Θα ηθελα να ευχηθω Χρονια Πολλα σε οσους εχουν γενεθλια αυτες τις μερες!Χρονια Πολλα Μαριλακι!
σου ευχομαι μια καλη χρονια γεματη απο ομορφες εμπειριες
αγαπημενη Γιαννα:bigsmile:
να τα εκατοστησεις κοπελαρα μου:love:
Να τα εκατοστησεις
και πολλα χρονια χαρουμενα να ζησεις ''f r i a r y'' :bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα, να είσαι καλά :bigsmile:
''κρασακι'' να τα εκατοστησεις:bigsmile:
χαρουμενη και παντα με υγεια να ειναι η ζωη σου !!!:bigsmile:
Γλυκο μου κρασακι Χρονια πολλα με υγεια κ ευτυχια
κ μια πολλη καλη ηλιακη επιστροφη:love:
Κρασάκι, άιντε στην υγειά σου, βρε :love::bigsmile:
¶σπρο πάτο :nuts:
Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα σε όλα τα ψαράκια.
Και αφου μαθαμε οτι το ΚΡΑΣΑΚΙ,εορταζει, του στελνω κ εγω τις ευχες μου κ ο,τι επιθυμει να το βρει:love:
κρασακι θα το τσουξουμε αποψε ε;
πιες και για εμας κανενα ποτηρακι :laugh:
Δέσποινα, Έρση, Μητσάκο, Μαίρη, Βούλα σας ευχαριστώω πολύ πολύυυυ για ευχές! Να είστε όοολοι καλά!
Δέσποινα εννοείται θα το τσούξουμε σήμερα! Κόκκινο κρασί για το καλό με καλή παρέα είναι στα σχέδια! Για βραδάκι φυσικά!:toung:
Πάρτεε γλυκάκι όμως πρώτα για αρχήη!
http://bp1.blogger.com/_By92U3KGJKY/...CHOCOLATES.jpg
http://i267.photobucket.com/albums/i...chocolates.jpg
Merciiii!
πω!πω! ευχαριστουμε!!!!:love:
θα παρω ενα ...ετσι για το καλο να σου ευχηθω κρασακι:bigsmile:
Βασικα ολο το κουτι θα ετρωγα :laugh:
αλλα εκανα αμαν να τα χασω κιλα !!![100 κ. ημουν]:nuts::nuts::nuts:
Έεελα Δεσποινάκι ένα δεν κάνει κακό = κανένα που λέμε! έτσι για το καλό!:bigsmile:
είναι ωραία τα άτιμα! κι εγώ είμαι γλυκατζού, ειδικά σοκολάταααα..πωπωω..ότι μα όοτιι υπάρχει το έχω δοκιμάσει όμως!:nuts:
Προσοχή εννοείται για το καλό μας αλλά δεν στερούμαστε και απόλαυση εεεε!:toung::love:
:lol::lol::wink2:
:love::love::love:κρασακι χρονια σου πολλα , οτι επιθυμεις να το χεις στην αγκαλια σου :love::love::love:αχ και να μπορουσα να φαω ενα απο τα σοκολατακια σου :crazy::crazy::crazy:
Καμια σχεση:laugh:
ανωμαλω ειναι το γλυκακι που δεν ειναι ομοιομορφο
ας πουμε στο δευτερο κουτι σου το πισω-πισω που ειναι στρογγυλουλι
και εχει και καρυδακια πανω του η οποιοδηποτε ξηρο καρπο ,
αν το προσεξεις δεν ειναι λειο ..σαν τα αλλα ειναι ΑΝΩΜΑΛΟ !:laugh:Χεχεχεχεχε!!!!!!!!!!!!
χρόνια σου πολλά κρασάκι κι ευχαριστούμε για τα κεράσματα!
Χρόνια πολλά κρασάκι...χρόνια πολλά:Κατερίνα,Κέλλυ,Ιουστ νη,Στέλλα...(πολλά ψαράκια έπιασα!!!):love::bigsmile::wacko:
Lelou, ailama_p ευχαριστώωω για ευχές σας! Παρακαλώ για κεράσματα Lelou, δεν έκανε κόοποο και χαράαα μου!:toung: