-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Quote:
Originally Posted by
skorpion
η ωρα ειναι πρωινη 3.15 αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα για την ιδια ημερομηνια να μου παραθεσεις και τον χαρτη στις 3.45 ξερω οτι δεν αλλαζουν οι οψεις απλα θα με διευκολυνες.Ευχαριστω πολυυυ!!!
Αγαπητή skorpion,
σου παραθέτω τους εξής χάρτες:
για ώρα γέννησης: 3:15
για ώρα γέννησης: 3:45
Quote:
Originally Posted by
katbel
Γειά σας.Έχω γεννηθεί στις 17/01/1982 ώρα 09:30 πμ στην Αθήνα.
Θα ήθελα να μάθω την πορεία των αισθηματικών μου.Ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή katbel,
στη συγκεκριμένη ενότητα δε γίνονται προβλέψεις... για ερωτήσεις τέτοιου είδους θα πρέπει ίσως να απευθυνθείς σε κάποιον αστρολόγο.
Quote:
Originally Posted by
μπιπ
θα ηθελα να πληροφορηθω για τον αστρολογικο μου χαρτη και αν ειναι δυνατον να εχω και μια επεξηγηση.
εχω γεννηθει στις 14 ιουκιου 1987 στις 4.13 στην αθηνα.
ευχαριστω πολυ.
Αγαπητή μπιπ,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Οσον αφορά την επεξήγησή του, αυτό δεν μπορεί να γίνει, ειδικά μέσα από αυτήν την ενότητα. Για ό,τι απορίες ωστόσο έχεις για κάποια στοιχεία του χάρτη σου, μπορείς να θέσεις κάποια ερώτηση στην ανάλογη ενότητα. Τα μέλη του myHoroscope θα σε βοηθήσουν ευχαρίστως, αν φυσικά γνωρίζουν!
Θα σου πρότεινα πάντως να διαβάσεις αρκετά από τα άρθρα του φόρουμ για να μπεις στο "πνεύμα" σιγά σιγά!
-
καλησπερα γεννηθηκα 14.07.1987 στις4και13
thanks
-
μπιπ ακριβώς ένα ποστ απο πάνω σου, σου έχει παρατεθεί ο χάρτης σου ;)
-
Γεια σας ... Γεννήθηκα στο Αγρίνιο στις 19-10-1974 στις 02.40 . Μήπως μπορώ να έχω το χάρτη μου ; Ευχαριστώ...
-
Καλησπέρα σας!!θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 10/7/86 στις 23.30 στη Ζάκυνθο κ 24/3/82 στις 14.00 στη Μυτηλίνη...κ για ενα χαρτη για τις 12/12/85 στις 12.00 στην Αθήνα..Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας!
-
Re: Το τοπίο της εβδομάδος - Εβδομαδιαίες προβλέψεις
βρε ΚΙΑ θελω σε παρακαλώ να μου λυσεις μια απορία μου αν φυσικα γνωριζεις . ειμαι γεννηθεις 19-02 κ δεν ξερω αν ειμαι ιχθεις ή υδροχοος κ εχω κ ωροσκόπο καρκινο ετσι μου βγαλανε.. κι καποιοσ αλλος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει.. ευχαριστω ..
-
Quote:
Originally Posted by
ALEJANDRA
βρε ΚΙΑ θελω σε παρακαλώ να μου λυσεις μια απορία μου αν φυσικα γνωριζεις . ειμαι γεννηθεις 19-02 κ δεν ξερω αν ειμαι ιχθεις ή υδροχοος κ εχω κ ωροσκόπο καρκινο ετσι μου βγαλανε.. κι καποιοσ αλλος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει.. ευχαριστω ..
Αγαπητή ALEJANDRA,
για να σου απαντηθούν οι ερωτήσεις, θα πρέπει να μας δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου: ημερομηνία - ώρα - τόπος γέννησης.
-
Μήπως είναι εύκολο να μου παραθέσετε τον χάρτη μου (ώρα 9:15 π.μ.), γιατί όπως παρατήρησα μόλις τώρα, από δύο διαφορετικά προγράμματα, παίρνω διαφορετικά αποτελέσματα, αλλάζουν οι πλανήτες οίκο.
Ευχαριστώ κορίτσια:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
marian_music
Καλησπέρα σας!!θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 10/7/86 στις 23.30 στη Ζάκυνθο κ 24/3/82 στις 14.00 στη Μυτηλίνη...κ για ενα χαρτη για τις 12/12/85 στις 12.00 στην Αθήνα..Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας!
Αγαπητή μου marian_music,
για να μην κάνω λάθος με την πρωινή ή τη βραδινή ώρα...
για τον χάρτη 12/12/85, η ώρα είναι 12.00 πμ ή μμ;
Για τις άλλες ημερομηνιες φαντάζομαι είναι μμ;
-
Quote:
Originally Posted by
eos
Γεια σας ... Γεννήθηκα στο Αγρίνιο στις 19-10-1974 στις 02.40 . Μήπως μπορώ να έχω το χάρτη μου ; Ευχαριστώ...
Αγαπητή eos,
σου παραθέτω εδώ το χάρτη σου: χάρτης
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Μήπως είναι εύκολο να μου παραθέσετε τον χάρτη μου (ώρα 9:15 π.μ.), γιατί όπως παρατήρησα μόλις τώρα, από δύο διαφορετικά προγράμματα, παίρνω διαφορετικά αποτελέσματα, αλλάζουν οι πλανήτες οίκο.
Ευχαριστώ κορίτσια:bigsmile:
Αγαπητή Marina 7771,
...επειδή πάντα μια τρίτη γνώμη δε βλάπτει :toung: σου παραθέτω εδώ το χάρτη σου! Καλή διασταύρωση και σύγκριση πληροφοριών!!! :bigsmile:
-
Quote:
Αγαπητή
Marina 7771,
...επειδή πάντα μια τρίτη γνώμη δε βλάπτει :toung: σου παραθέτω
εδώ το χάρτη σου! Καλή διασταύρωση και σύγκριση πληροφοριών!!! :bigsmile:
Σ' ευχαριστώ Dr. Maroulita:love: Σκλάβα σου...:cheesy:
-
Καλησπέρα!Είναι στις 12 το μεσημερι για το χαρτη κ τα αλλα είναι μμ.Ευχαριστώ!!!
-
Quote:
Originally Posted by
marian_music
Λοιπόν... αγαπητή marian_music, σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις συναστρίας
γενέθλιος χάρτης
-
Καλησπέρα.Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 7 το πρωί, 10 Γενάρη 1981.Θα 'θελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου, αλλά δενομίζω πως θα μπορέσω να βγάλω άκρη με τους συμβολισμούς στους χάρτες που αποστέλλονται.Οπότε ελπίζω σε καμμιά επιπλέον εξήγηση ή πρόταση κάποιας σελίδας με οδηγίες προκειμένου να καταφέρω να διαβάσω την απάντηση.Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
any_f
Καλησπέρα.Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 7 το πρωί, 10 Γενάρη 1981.Θα 'θελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου, αλλά δενομίζω πως θα μπορέσω να βγάλω άκρη με τους συμβολισμούς στους χάρτες που αποστέλλονται.Οπότε ελπίζω σε καμμιά επιπλέον εξήγηση ή πρόταση κάποιας σελίδας με οδηγίες προκειμένου να καταφέρω να διαβάσω την απάντηση.Ευχαριστώ
Αγαπητή any_f,
μην ανησυχείς... όλοι μας στην αρχή τα βρήκαμε σκούρα με τα σύμβολα. Ορεξη να 'χεις και σιγά σιγά θα έρθει η εξοικείωση!
Σου παραθέτω εδώ το χάρτη σου και με τη βοήθεια αυτής της σελίδας: αστρολογικά σύμβολα θα μπορέσεις εύκολα να δεις τα διάφορα σημεία.
-
Καλημέρα,
έχω ξαναζητήσει να μου βγάλετε τις θέσεις των πλανητών και τον αστρολογικό μου χάρτη αλλά δυστυχώς είχα δώσει λάθος ώρα.
Ενημερώθηκα ότι η σωστή ώρα γέννησής μου είναι 14:30 (2.30 μμ) στις 7 Αυγούστου 1981 στο Μαρούσι Αττικής.Μήπως θα μπορούσα να έχω το σωστό αστρολογικό χάρτη;
Ευχαριστώ πολύ.
-
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Καλημέρα,
έχω ξαναζητήσει να μου βγάλετε τις θέσεις των πλανητών και τον αστρολογικό μου χάρτη αλλά δυστυχώς είχα δώσει λάθος ώρα.
Ενημερώθηκα ότι η σωστή ώρα γέννησής μου είναι 14:30 (2.30 μμ) στις 7 Αυγούστου 1981 στο Μαρούσι Αττικής.Μήπως θα μπορούσα να έχω το σωστό αστρολογικό χάρτη;
Ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή SKYLOROCK,
απ' ό,τι είδα και την προηγούμενη φορά στις θέσεις πλανητών είχες δώσει την ίδια ώρα, δηλαδή 2:30 μμ, δεν είχες δώσει δηλαδή λάθος ώρα.
Μπορείς να δεις εδώ το χάρτη που σου είχαμε παραθέσει.
-
Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita, απ' τα βασικά το μόνο που δεν κατάφερα να βρω είναι ο ωροσκόπος. Δεν είδα στο χάρτη κάπου As. Καθώς επίσης και κάποια άλλα όπως Μεσουράνημα, Bary Center, Polar Ascendant, Galactic Center κ.α., αλλά υπέθεσα πως δεν υπάρχουν καθόλου για 'μένα ε;
-
Quote:
Originally Posted by
any_f
Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita, απ' τα βασικά το μόνο που δεν κατάφερα να βρω είναι ο ωροσκόπος. Δεν είδα στο χάρτη κάπου As. Καθώς επίσης και κάποια άλλα όπως Μεσουράνημα, Bary Center, Polar Ascendant, Galactic Center κ.α., αλλά υπέθεσα πως δεν υπάρχουν καθόλου για 'μένα ε;
Ο ωροσκόπος είναι η ακμή, η αρχή δηλαδή του πρώτου οίκου στο χάρτη σου. Δηλαδή στο δικό σου χάρτη είναι στις 08 μοίρες και 06 λεπτά του Αιγόκερω. Είναι ο οριζόντιος άξονας που χωρίζει το χάρτη σου σε βόρειο και νότιο ημισφαίριο.
Το μεσουράνημα πάλι είναι η ακμή του 10ου οίκου, δηλ. είναι στις 00 μοίρες και 28 λεπτά του του Σκορπιού. Είναι ο κάθετος άξονας που χωρίζει το χάρτη σου.
Κάποια σύμβολα που υπάρχουν στη βοηθητική σελίδα, όντως δεν υπάρχουν στους χάρτες. Τα βασικά όμως (πλανήτες, πλανητοειδείς, άλλα σημεία) είναι μέσα!
-
Καλησπέρα,με λένε Σπύρο.Γεννήθηκα στις 5 Οκτωβρίου του 1981 στις 15:45 στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου. Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
Nikhtas
Καλησπέρα,με λένε Σπύρο.Γεννήθηκα στις 5 Οκτωβρίου του 1981 στις 15:45 στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου. Ευχαριστώ
Αγαπητέ Nikhtas,
ο γενέθλιος χάρτης σου είναι αυτός.
Αυτή η σελίδα επίσης θα σε βοηθήσει, αν τυχόν δε γνωρίζεις τα διάφορα αστρολογικά σύμβολα.
-
-
Που έχει τη Λίλιθ ένας άνδρας που γεννήθηκε 5 Δεκεμβρίου 1954 στην Αφρική (Αιθιοπία)? Εγώ έχω τη δική μου στο Σκορπιό, όπως επίσης ¶ρη, Ποσειδώνα κα Μεσουράνημα. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση μας; Θα επιζήσουμε;
-
Quote:
Originally Posted by
ΣΙΛΕΝΑ
Που έχει τη Λίλιθ ένας άνδρας που γεννήθηκε 5 Δεκεμβρίου 1954 στην Αφρική (Αιθιοπία)? Εγώ έχω τη δική μου στο Σκορπιό, όπως επίσης ¶ρη, Ποσειδώνα κα Μεσουράνημα. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση μας; Θα επιζήσουμε;
Αγαπητή ΣΙΛΕΝΑ, θα πρέπει να μας δώσεις και ώρα γέννησης προκειμένου να βρούμε πού είναι η Λίλιθ στο χάρτη του άντρα σου. Ως προς το δεύτερο ερώτημά σου, μάλλον θα μείνει αναπάντητο, καθώς στη συγκεκριμένη ενότητα δε γίνονται προβλέψεις.
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή ALEJANDRA,
για να σου απαντηθούν οι ερωτήσεις, θα πρέπει να μας δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου: ημερομηνία - ώρα - τόπος γέννησης.
19-02-1977 , ξανθη 14:10 το μεσημερι..
-
γεία σας θα ήθελα να μου παραθέσετε τον χάρτη με τα εξής στοιχεία 28/12/1987 τόπος γέννησης αθήνα και ώρα γέννησης 1και 45το μεσημέρι.
ευχαριστώ πολύ!!!!
-
Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita
-
Καλησπέρα σας!!θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 08/09/80 ώρα:04:30 κ 17/06/82 ώρα 18:15.
Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα, έχω γεννηθεί στις 08/12/81 ώρα 13:00 το μεσημέρι. Θέλω να μάθω τον γενέθλειο χάρτη μου. Τις ακριβείς θέσεις των πλανητών, τον ωροσκόπο μου, τα πάντα. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα. θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 08/12/81 ώρα 13:00 κ 14/07/74 ώρα 22:15.
Ευχαριστώ!
-
niksou και LEITZ
πρέπει να προσθέσετε στα στοιχεία σας και τον τόπο γέννησης ;)
-
καλημέρα ,
θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί αν είναι καλή περίοδος για επαγγελματικά ανοίγματα είμαι γεννημένη στις 19-02-1977,ξεκινάω μια επιχείρηση κ θα ήθελα τι γνώμη σας αν είναι δυνατό αυτό. ευχαριστώ προκαταβολικά ......
-
γεια σας!
έχω γεννηθεί 16/3/1980 Σέρρες, στις 12:15μ.μ
και ο συντροφός μου στις 9/11/1976 Αθήνα, στις 2:15π.μ
με ενδιαφέρει ο χάρτης του καθενός με έμφαση στην μαύρη λίλιθ και όσα τετράγωνα σχετίζονται με συναισθηματικής φύσεως ζητήματα ή απιστία (αν υπάρχουν)
αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να έχω και ένα χάρτη συναστρίας..
ουφ..σας κούρασα λιγάκι νομίζω:worried:
-
Re: Συναστρία - Πάθος και σασπένς
κυρία Κόντη,
παρακαλώ πολύ που μπορώ να απευθυνθώ γαι ένα σύνθετο χάρτη συναστρίας των δυο μας;
εγω:16/3/1980,12:15μ.μ Σέρρες
εκείνος :9/11/1976, 2:15 π.μ Αθήνα
νομίζω πως έχουμε τον πλούτωνα τετράγωνο, ουρανό τρίγωνο αλλά δεν είμαι σίγουρη. ύπάρχει κάποιο πρόγραμμα;
ευχαριστώ πολύ,
περιμένω με αγωνία
-
Γειά σας,
Θα ήθελα τον αστρολογικό χάρτη καθώς και τις όψεις για 21/07/83 ώρα 7:15 πρωί Λάρισα.
Ευχαριστώ:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
ΣΙΛΕΝΑ
Αγαπητή ΣΙΛΕΝΑ, πέρα από το γεγονός ότι δεν έχεις αναφέρει ώρα γέννησης η οποία είναι απαραίτητη, θα μπορούσες να παραθέσεις συγκεκριμένα τον τόπο γέννησης; Γιατί η Αιθιοπία έχει ένα σωρό περιοχές και πρέπει να γίνει συγκεκριμένη επιλογή στο υπολογιστικό πρόγραμμα.
Quote:
Originally Posted by
ALEJANDRA
19-02-1977 , ξανθη 14:10 το μεσημερι..
Quote:
Originally Posted by
ALEJANDRA
καλημέρα ,
θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί αν είναι καλή περίοδος για επαγγελματικά ανοίγματα είμαι γεννημένη στις 19-02-1977,ξεκινάω μια επιχείρηση κ θα ήθελα τι γνώμη σας αν είναι δυνατό αυτό. ευχαριστώ προκαταβολικά ......
Αγαπητή ALΕJANDRA,
στο λινκ που σου παραθέτω, μπορείς να δεις το γενέθλιο χάρτη σου, όπου περιλαμβάνονται όλα όσα ρωτάς.
χάρτης
Σχετικά με τη δεύτερη ερώτηση που κάνεις, η συγκεκριμένη ενότητα δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Θα πρέπει ίσως να αποτανθείς σε κάποιον αστρολόγο της αρεσκείας σου για τέτοιου είδους ερωτήσεις.
Quote:
Originally Posted by
μπιπ
γεία σας θα ήθελα να μου παραθέσετε τον χάρτη με τα εξής στοιχεία 28/12/1987 τόπος γέννησης αθήνα και ώρα γέννησης 1και 45το μεσημέρι.
ευχαριστώ πολύ!!!!
Αγαπητή μπιπ,
ο χάρτης είναι εδώ.
Quote:
Originally Posted by
niksou
Καλησπέρα σας!!θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 08/09/80 ώρα:04:30 κ 17/06/82 ώρα 18:15.
Ευχαριστώ!
Αγαπητή niksou,
θα πρέπει να μας δώσεις και τόπο γέννησης και για τα δύο πρόσωπα...
Quote:
Originally Posted by
LEITZ
Καλημέρα, έχω γεννηθεί στις 08/12/81 ώρα 13:00 το μεσημέρι. Θέλω να μάθω τον γενέθλειο χάρτη μου. Τις ακριβείς θέσεις των πλανητών, τον ωροσκόπο μου, τα πάντα. Ευχαριστώ
Quote:
Originally Posted by
LEITZ
Καλημέρα. θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 08/12/81 ώρα 13:00 κ 14/07/74 ώρα 22:15.
Ευχαριστώ!
Αγαπητή LEITZ,
θα πρέπει να μας δώσεις και τον τόπο γέννησης και για τα δύο πρόσωπα...
Quote:
Originally Posted by
mochito
γεια σας!
έχω γεννηθεί 16/3/1980 Σέρρες, στις 12:15μ.μ
και ο συντροφός μου στις 9/11/1976 Αθήνα, στις 2:15π.μ
με ενδιαφέρει ο χάρτης του καθενός με έμφαση στην μαύρη λίλιθ και όσα τετράγωνα σχετίζονται με συναισθηματικής φύσεως ζητήματα ή απιστία (αν υπάρχουν)
ουφ..σας κούρασα λιγάκι νομίζω:worried:
Αγαπητή mochito,
σου παραθέτω τα εξής:
γενέθλιος χάρτης 01
γενέθλιος χάρτης 02
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις συναστρίας
Quote:
Originally Posted by
evitaZ
Γειά σας,
Θα ήθελα τον αστρολογικό χάρτη καθώς και τις όψεις για 21/07/83 ώρα 7:15 πρωί Λάρισα.
Ευχαριστώ:nuts:
Αγαπητή evitaZ,
ο χάρτης είναι εδώ.
-
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλάβω τις θέσεις των πλανητών μου γιατί απο τον γενέθλιο χάρτη μπερδεύτικα..λίγο.
Γεννήθηκα στην Μυτιλήνη 4/5/77 ώρα 13:30 το μεσημέρι.
Ευχαριστώ πολύ...:bigsmile:
-
Έχω γεννηθεί 9 Μαϊου 1979 Αθήνα , Ελλάδα στις 9 και μισή πέριπου το πρωϊ και ο άνθρωπος που με ενδιαφέρει στις 24/02/1976 Αθήνα, στις 10 με 11 το πρωϊ ενδιαφέρει ο χάρτης του καθενός με έμφαση στην μαύρη λίλιθ και όσα τετράγωνα σχετίζονται με συναισθηματικής φύσεως ζητήματα.
-
01.04.82 03.15 το βραδι Λευκωσια Κυπρου.Μου χεις βγαλει τον χαρη ηδη μηπως μπορεις να παραθεσεις και τις οψεις? ευχαριστω:love:
-
Καλημέρα.
Θα μπορούσα να είχα τον χάρτη συναστρίας και τις όψεις των πλανητών για:
α) 19/06/1966, 20.10 Στουτγκάρδη Γερμανίας και β) 27/01/1965, 15.00 Τρίπολη
Ευχαριστώ
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ