Παρακαλώ, μπακαλιαράκι :bigsmile:
Printable View
Στις σκληρές, από ό,τι έχω καταλάβει, τα πράγματα είναι χειρότερα. Στα τρίγωνα μπορεί ασυνείδητα ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα να φρικάρει τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης.
Στις σκληρές, που λες, πάει επί τούτου και του αλλάζει τα φώτα συνειδητά, του επιβάλλεται, τον κυριαρχεί και τον μεταμορφώνει :nuts:
Έλξη στο κρεβάτι παίζει και με σκληρές και με ...μαλακές όψεις, ούτως ή άλλως :toung:
Φυσικά, όλα αυτά εφόσον δεχθούμε ότι ο Πλούτωνας είναι τόσο βαρβάτος ως προς τις ιδιότητές του πλανήτης.
Νομίζω η συνοδος Ν.Δεσμού με ήλιο είναι κακή γι αυτόν που έχει τον Ν.Δεσμό.....δημιουργεί μεν μια αισθηση μεγάλης οικειότητας, κάτι σαν "παλιοί γνωστοί":toung: τον "τραβάει" όμως πίσω σε καταστάσεις από τις οποίες υποτίθεται πρέπει να ξεφύγει......νομίζω:unsure:
Aν λοιπόν σε συναστρία η Αφροδίτη του ενός κάνει τρίγωνο με Πλούτωνα του άλλου,ο Αρης εξάγωνο,ο Ουρανός σύνοδο,αλλά ο Ηλιος τετράγωνο (με Πλούτωνα του άλλου πάντα) ποιός θα φάει το πακετάκι?Φαντάζομαι πως το τελευταίο τετράγωνο αρκεί για να φρικάρει και συνειδητά ο Πλούτωνας την Αφροδίτη σωστά?
Όσο για την έλξη στο κρεββάτι,καλή και επιθυμητή:bigsmile:Αλλά σε βάθος χρόνου δυστηχώς δεν αρκεί απο μόνη της:toung: